Memnuniyet topiği

O kisiye soyleyinde bana yolladigi sık resimleri degil simdi elindeki pantolonlarin aglarinida ceksin sabir ya rabbim sabir

Al arkadasim bunu da yaptirdin ya bana helal olsun benim albüm ak en acil renkleri seçtim özellikle ama tatmin olmadiysan 20 tanesini de ceker yollarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399985333970.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $1399985345148.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $1399985355872.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 28
Ya arkadasım efenihanefe den bende alısveriş yaptım tanımıyor olsam diyecem acaba mı ben normalde de görüşüyorum kendisi ile bence dönüp yollayın kendinizi o ürünlere bende talip olmustum ama siz almossonoz hatta üzülnüştüm ama suan yaptığınız ayıp oresinlerde koyduklqqrınızzo bana söylemişti bir kaçtanede böle vardı hediye koydum ister kullanılır ister nasıl olursa diye siz simdi bunun davasını nasıl sürüyor sunuz anlamadım madem köy. Diyorsanız simdi neden alayım diyorsunuz kargo tabiki sizden cikacak öteki türlü olsa basmı olur bugün marka mağazalar bile aldığınız internet üzerinden alışverişte bile iade edecek olursanız sizden alıyor kargo parasını bu kadın markalardan cokmu zengin burda hobi olarak mı takıl o yor lütfen düşünün birşey söylemeden önce

Kullanilmis dediği ürünler kat izleri durur mu kullanilan bi ürünün buradan gerçekten ihtiyacı olan biri bana ulassin ücretsiz yolluycam baksin bikisi ayni yorumu yapsin cekicem uyeligimide

Eklentiler

• $1399985643790.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $1399985654607.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $1399985664420.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $1399985676962.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 20

Sukredin ucuz kurtulmussunuz . Dedigim gibi param onda urunler onda ben sadece ( normal olan 5 urunu paramla aldim ) gondermeyecek parami ipe un serip magduru oynuyo . Yazik acidim haline aciz ..

Ayrıca madem ürünler kotu geri yolla dediğimde niye almak istiyoaun hala satmiyorum git disardan al demedim mi ayy ne inatsin paramla alcam zaten ürünlerin çok güzel onlara bisey dediğim yok olmadilar olsa zaten alcaktim canm demedinmi allah yukarda niye simdi böle karalamaca

Sukredin ucuz kurtulmussunuz . Dedigim gibi param onda urunler onda ben sadece ( normal olan 5 urunu paramla aldim ) gondermeyecek parami ipe un serip magduru oynuyo . Yazik acidim haline aciz ..

Sana yazik sana ben bugüne kadar ne haram yedim ne yedirdim kargoyu karesi taraf alicidan yaptin 120 TL vardi bende 30 TL kargoya verdim 4 urun aldim dedin 45 tutuyor vaktim ürünler eksik yok oğlum sunu alnis dedin ben sormasanlm solemiycektin bile al sen mi haktan hukuktan bahsediyorsun ürünlerin nerde ozaman kaç tane takim elbise tişört yok madem hic bisey almasaydin satmiyorum demedim mi sana

Arkadasım burda 20 kişi alısveriş yaptıysa bu kadından 19 u teşekkür edip memnun kaldıysa 1 kişi sorun Editor ise sorun bence edilmez ben memnun kaldım ve bugün ihtiyacım olsa gene alırdım hemde resmini görmeden cünkü güveniyorum kendisine ayrıca bu kadar sözler sarf etmeniz hos değil yapmayın madem kötü diyorsunuz almayın oda size vermicem demiyor paranızı korgonuzu karsılayacaksonız tabiki parasını bu böyledira bende yaşadım aynı seyi karsı taraf istemedi anlama veremedim ama parasını yatırdım oda kargo parçasını ödeyerek bana yolladı bu böyledir neden uzuyor bu kadar memnun değilsen istemiyorsan yollarsın oda paranı yollar siz olayı öle. Hale getirdinşz sanki ürünler kötü ve karsı taraf banane diyor paranı vermiyor

Hayir arkadasim urunumu yollasin alsin parasini benim o kadar rizkima engel oldu ki allah biliyor kalan parsinida yazdim yatirdigim para makbuzlari herşey duruyor ama ürünler eksik

Tabiki eksiksiz yollaması lazım ürünleri haklısın arkadasım yollarsın sende parasını qma ben istemiyorum içinden onu aldım olmaz yollarsın aldığın gibi kargoyu geri sende atarsın geri parasını mantıklı olanda bu zaten

Aynen oyle urunleri yolladim kargoyu ve sectigim urunleri paramdan kes diyorum .parami vermemek icin caldin eksik yolladin diyor . Magdur olan benim topikte aglayan o .ilginc

Zaten biliyor yolluycmi bugün kargo geldi bende parayi yatırmaya cikicaktim acip bakin dedim ki itki bakmisim desin bugün ona dedimmi parani vermem diye yazdigi ilk günden beri tabi hemen asla param bende kalmaz demedim mi dürüst olsun hep yokuşa kosan oyalayan o

Aynen oyle urunleri yolladim kargoyu ve sectigim urunleri paramdan kes diyorum .parami vermemek icin caldin eksik yolladin diyor . Magdur olan benim topikte aglayan o .ilginc

Arkadasım neden öyle desin ya yapmayın allah aşkına ya zaten geri almayacak olsa sana dermi yolla geri yollayalım ürünleri lütfen ya varya sitede artık bu kadar olaylar hos değil o yolladığını sen aldığını bilirsin gerisi allahla sizin aranızda ama benim tanıdığım nihan bunu yapmaz lütfen böyle seylerden sorun yapmayın ürünü istemiyorsanız tan iade edin içinden bişeyler alıp olmaz yaaa hepsini alın kac kişi alacak oldu o ürünleri lütfen ya

bu da sana ders olsun baştan herşeyi kabul edip sonradan mıymıy edenlere bidaha geri alacağını söyleme ve bence daha da yazma haklı olan ispatlarıyla belli zaten

Ya sen ne diyorsun ya ne diyorsun yemin ederim zor tutuyorum kendimi hirsiz allahindan bul al paranida misliyle yolluyorum sadakam olsun gerçi senin gibi sine sadaka geçmez senin ne allh korkun ne imanin kalmis çoluk çocuğun var yazik onlaraa ben burada parani uollayim resmini yayinliyim sende insan ol ürünleri yolla

Nihan bırak qllah askına içinden aldığı varsa öteki tarafta ateşte elbise olsun yaksın kor gibi denilecek birşey yok bu nedir ya bu kadarına pes

Bugun esrasncy isimli arkadasimdan aldigim yesil abiye elbise geldi.elbise muhtesem ,kendisine buradan cok tesekkur ediyorum.elinde baska abiye elbise de var.ihtiyaci olanlar gonul rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.fiyat konusundada cok yardimci oldu.beni memnun etti tesekkurler esrasncy...

Canm benim çok geçmiş olsn olaylar nekadar inciltici ve kaba uslüp birincisi nekadar kaliteli ürünlerin olduğunu burada herkes biliyor ki sen etiketli ürünler yollamışssn hatta ben meyicemek taliptik.Baştan ürün ölçüleri verilmiş olmazssa dağıtırm denilmiş neden acaba iade ediyor anlamadm.Kim polo,arslanlı,beymen ürünleri 5-10 tlye verirki bu senn zaten parada bence gözünün olmadığıı gösteriyor.Etiketli ürün arasına konulan hediyeler,hediye koydğn ve giyilmiş dediklerini zaten söylemişssin resimlerle ortada.Bence ispata gerek yok canm senden buzmana kadar tonlarca ürün aldm.hem uyguna hemde tertemiz halknda bir şikayete rastlamadım.madem senden alınan ürünler kötü neden içinden ürün almş onu anlamadımki ben hala bu ne yaman çekişkidir.2koli giden ürünler 1koli gelmiş oda enterasan baya bence tıkıştırsalarda yinede bukadr sıkıltrılmaz bence.
Üzüntün çocğunda emek harcaman kul hakkıdır.Etikeltli ürünlere giyilmiş demekte garip geldi bana.Senden memmun olmadıysa sen iade kabul etmişssin böyle tepkiye ne gerek var istesen almazdnda bu senn iyi niyetinden olmş bence çok geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen tatlım nihan birde ölçü veren biri olmadı etmedi nedir ölcü verilmiş alınmıs uymadı diyor nasıl bir iş geri alayım diyor eksik ürün yollayıp tam para istemiyor kargo parası verdim diyor nihan mı ödeyecek herkes öyle alıyor iade kargoyu verecek tabiki anlamadım arkadasım yazık cocugu Evi ile ilgilenecek olduğu vakti burda harcadı onun için

Ne riskli işler bunlar ya hu.

Ben buradan hiç alışveriş yapmadım ama sürekli takip ederdim eklenenleri falan
sonra bir üyenin burada başkasından 18tlye aldığı ürünü 30 lira diyerek satışa koyduğunu görünce takipten de vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…