glsnz üyeden bir kaç kıyafet aldım gerçekten eşim inanmadı 2. el olduğuna bukadar temiz ve düzenli göndermiş teşekkürler arkadaşım
Buyrun benimden aldığım ürünlerimgeldi çok teşekkür ediyorum tertemiz hepside, aldıklarımın hepside ikinci eldi, mis gibi kokuyordu ayrıca hediyeleride çok mutlu etti beni10 lira ödedim bir sürü bişi göndermiş, çokta iyi niyetli biri iyiki tanıdım onu.
burdan alışveriş yapmaktan korkuyordum sayesinde bu korkumu yendim.
Buyrun benimden aldığım ürünlerimgeldi çok teşekkür ediyorum tertemiz hepside, aldıklarımın hepside ikinci eldi, mis gibi kokuyordu ayrıca hediyeleride çok mutlu etti beni10 lira ödedim bir sürü bişi göndermiş, çokta iyi niyetli biri iyiki tanıdım onu.
Enteresan..forumda 1 mesajiniz var sadece..nerden iletişim kurdunuz acaba merak ettim? Sifir-ikinci el konusuna da epey hakimsiniz...
oznurplt den aldigim 3 oyuncakta cok guzel.kizinin yaptigi hediye daha guzel:)
buyrunbenim isimli kullanıcıdan iki kez alışveriş yaptım. Sadece denenmiş dediği bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabı kaç kez giyilmiş bilemiyorum ama tekinin ucu aşınmıştı, belli ki yürürken bir yere toslanmış. İkinci olarak saat aldım. Saatte çizikler var yazıyordu, resme baksanız yeni dersiniz. Bugün saati alınca şok oldum. Ben çizik göremedim saatin çerçevesi komple soyulmuş. Pazartesi saati geri gönderiyorum. Bana kızmasın ama ben o saati satmaz çöpe atardım.
Demem o ki aldığım ürünlerin hiçbirisi sıfır değildi. Resimler sizleri aldatmasın.
Bana inanmayana saatin resmini çekip gönderebilirim.
buyrunbenim isimli kullanıcıdan iki kez alışveriş yaptım. Sadece denenmiş dediği bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabı kaç kez giyilmiş bilemiyorum ama tekinin ucu aşınmıştı, belli ki yürürken bir yere toslanmış. İkinci olarak saat aldım. Saatte çizikler var yazıyordu, resme baksanız yeni dersiniz. Bugün saati alınca şok oldum. Ben çizik göremedim saatin çerçevesi komple soyulmuş. Pazartesi saati geri gönderiyorum. Bana kızmasın ama ben o saati satmaz çöpe atardım.
Demem o ki aldığım ürünlerin hiçbirisi sıfır değildi. Resimler sizleri aldatmasın.
Bana inanmayana saatin resmini çekip gönderebilirim.
Surrender den farklı zamanlarda iki kez alisveris yaptım . Kendi elleriyle yaptigi bebe yaka ve kolye yakalardan satın aldim .Sıkıntı yaşamak bir yana , saolsun kargo ve fiyat konusunda ayrıca incelik gösterdi . Gönderdiği hediyelerde cabası . Bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Fiyatlar benzerlerine göre çok daha uygun , bir o kadarda şıklar . Aldıklarımdan cok memnunum .
hemen ogün giyindim bile :)
ay eşarpların ayrı güzeldi canım
Sempatik kız arkadaşımızdan çantalar aldım. Çok teşekkür ediyorum kendisine, problemsizdi.