Memnuniyet topiği

Buyrun benimden aldığım ürünlerimgeldi çok teşekkür ediyorum tertemiz hepside, aldıklarımın hepside ikinci eldi, mis gibi kokuyordu ayrıca hediyeleride çok mutlu etti beni10 lira ödedim bir sürü bişi göndermiş, çokta iyi niyetli biri iyiki tanıdım onu.
burdan alışveriş yapmaktan korkuyordum sayesinde bu korkumu yendim.

Enteresan..forumda 1 mesajiniz var sadece..nerden iletişim kurdunuz acaba merak ettim? Sifir-ikinci el konusuna da epey hakimsiniz...

hakkaten nasıl haberleştiniz dumanla falanmı?:44:

Kocaman kadınsınız, buna gerek var mıydı?

Neyse, fancy arkadaşımla takasa girdik, ürünleri tertemiz..Şirin hediyesi için de ayrıca çok teşekkür ederim

oznurplt den aldigim 3 oyuncakta cok guzel.kizinin yaptigi hediye daha guzel:)

Canım benim, güzel günlerde oynasın kuzucuğun.
Aslında vaktiniz olsaydı sevecektik kızını ama bir dahaki sefere inşallah.
Kızımın yaptığı hediyeyi farkettiğnize sevindim, kızım daha çok sevindi

buyrunbenim isimli kullanıcıdan iki kez alışveriş yaptım. Sadece denenmiş dediği bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabı kaç kez giyilmiş bilemiyorum ama tekinin ucu aşınmıştı, belli ki yürürken bir yere toslanmış. İkinci olarak saat aldım. Saatte çizikler var yazıyordu, resme baksanız yeni dersiniz. Bugün saati alınca şok oldum. Ben çizik göremedim saatin çerçevesi komple soyulmuş. Pazartesi saati geri gönderiyorum. Bana kızmasın ama ben o saati satmaz çöpe atardım.

Demem o ki aldığım ürünlerin hiçbirisi sıfır değildi. Resimler sizleri aldatmasın.
Bana inanmayana saatin resmini çekip gönderebilirim.

Surrender den farklı zamanlarda iki kez alisveris yaptım . Kendi elleriyle yaptigi bebe yaka ve kolye yakalardan satın aldim .Sıkıntı yaşamak bir yana , saolsun kargo ve fiyat konusunda ayrıca incelik gösterdi . Gönderdiği hediyelerde cabası . Bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Fiyatlar benzerlerine göre çok daha uygun , bir o kadarda şıklar . Aldıklarımdan cok memnunum .

Bak bu da enteresan

bence saatın resmını buraya cekıp koyun ınsanlarda bılsın kımden alısverıs yapılıp yapılamayacagınıkendını ovup duruyodu yok ben herkese yardımcı oluyorum bılmem ne dıye buyursun saatın resmınede bı cevap versın o zaman gelınce

Guzel gunlerde kullan canım
Ben tesekkur ederim ne demek

Lütfen topikte memnuniyetlerinizi belirtiyorsanız belirtin, kişileri hedef gösteren yazılar yazmaktan vazgeçin.

merhabalar dılıyerekten yazılarımı yazıyorum bundan 3 yada 4 hafta önce melekler yardım bolumunde okudugum bır yazı için yardım istedım yazıda elımde 4ve 5 yas cocuk kıyafetı var ihtıyac sahıbı varsa verecegım yazıyordu bende msj atarak bana gonderırmısınız dıye sordum allah razı olsun benı kırmadı ve tamam dedı bu bayan inanın havalara uctum gelıp benı gorebılecegını teslımatı kendısınınde gorerek vermesını ıstedım malum artık inanmıyorlardı ama allah razı olsun hıc bır soru sormadan dırek adresımı ıstedı bende yazdım ve kargom geldı havalara uctum cok sevındım ben hergun üçbes kurus kargo parası kenara atarken bu bayan kargo ucretını bıle kendı ödemıstı taaa kayserıden yollanmıstı işte insanlık buydu benım için tekrardan allah razı olsun dılıyorum buradan kendisine çok tesekkur edıyorum zor anımda yanımda oldugu için inandıgı için......bayanın ismı BUYRUN BENİM COK SAGOLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…