Memnuniyet topiği

Eneeemm ben bu başlığı yeni gördüm :) sempatik_kiz dan aldığım çamaşırlar mis gibiydi yaptığı indirim için ayrıca teşekkür ederim. MedceziR den almış olduğum trenckot da çok güzeldi sorunsuz alışveriş için ikisine de teşekkür ederim.

arkadaşlar kargo da sistem değişmiş artık ptt şubelerine teslim olarak adres verilmeyecekmiş.direk ev adresi isteniyor ve diğer yeni öğrendiğimiz kargo ücretinide satıcı ilk etabta gönderirken ödeyecek,alıcıdan alacağı ücretin üzerine ekleyerek kargo ücreti ile birlikte tahsil edilecek.hoş ben bugün yine gönderemedim sistem gitti, ben gittim bilgiler girildi ilk kargomun bilgileri girilirken yarıda kaldı...

Son düzenleme:

Nil umarım benim aldıgım ürünü ptt şubeye teslim kabul edebilirler çünkü ev adresine getirtemiyorum ben :26: bugün bi arkadaş gönderdi ptt şubeye umarım sen gönderene kadar sıkıntı çıkarmazlar

yok canım rica ettim bu seferlik böyle olsun diye ama sistemde artık şb adreslerini vs kaldırmışlar sistemde yok ptt adresleri dedi bana olmuyor dedi. aradım seni hatta ama duymadın şekerim. e ben nereye göndercem kız senin kargoyu naneyi yedin:92:

evet canım duymadım duysaydım da veremezdim ki zaten ev adresi :26: desene artık burdan alışveriş yapamıcam şehir şehir sistem değişiyor heralde daha ben bugün ptt şubeye gönderdim bi arkadaşın kargosunu o da bana yolladı ptt şubeye bu ptt'nin işlerine akıl sır ermiyor nasıl yapacazki şimdi ama ufff yaaa özelden dakkam dolsunda yazıcam canım

canım bilemiyorum ki,ben izmirdeyim,ama sistem değişti diyerek bana bunları söyledi rica etmeme karşın son kez olsun diye,yine de sistemde yok ptt adresleri artık deyip olmuyor dedi bende aha böyle kaldım

Ben teşekkür ederim canım gerçekten çok sorunsuz ve güzel bir alışverişti

julyy arkadaşıma teşekkür ediyorum ondan yaptığım 2. alışveriş ikiside mükemmeldi çok sorunsuz ve güzel bi alışveriş oldu

julyy arkadaşıma teşekkür ediyorum ondan yaptığım 2. alışveriş ikiside mükemmeldi çok sorunsuz ve güzel bi alışveriş oldu

canımmm ben teşekkür ederim bu guzel yazına içtenliğine seninde ürünlerin mükemmel tertemiz herşey asıl ben teşekkür ederim:109: nice nice takaslara inşallah

cukulukurabiye'yle takas yaptıık kurabiye tadında geldi ürünlerim misler gibi hediye paketi yapmış hediye koymuş içine ve ürünleride çok güzel çok memnun kaldım.. muhabbeti zaten herşeyden hoşş kendisine burdan da teşekkür ediyorum

Beymen kabanı ben aldıım:)) almayanlar pişman olsun bence tertemiz kusursuz rengide harikaymış resimdekinden çook güzel:)) üstelik hediyelerimde cabasıı:))teşekkür ederim cnm benim..senden aldığım herşey çook içime siniyor..tekrar grszz:))

Carpelumina arkadaşımızdan gerçek deri mont aldım . Bugün geldi bi harika, bayıldım. Yaptığı indirim için ve hızı için çok teşekkür ederim. Gece konuştuk , sabah kargoya verdi😉
Yeni alışverişlerde buluşmak üzere...
Sevgiler...

Gerçekten ççook ilgili,iyi niyetli,harikkaa bi insan:)) ürünleride çok güzel:)) dükkanına bi uğrayın derim:))

carpeluminanın devamlı müşterisiyimm:)) daha çok ürün bekliyoruuzz:))

lale87 den elbise aldım, kusursuzdu...

10 tl almış burada o elbiseyi ama kendisine olmayınca, 8 tl ye satacak kadar da düşünceli ve iyi niyetli...

ilgisi ve alakası da mükemmeldi, dilerim daha çok alışverişler yaparız...

Son düzenleme:

Ben tesekkur ederim canim:) begendigine cok sevindim.iyi gunlerde kullan cnm :)

Merhabalar!ben de bu topik aracılığı ile 'gevezek' arkadaşıma herşey için çok teşekkür ediyorum.Dün kargomu gönderdi.2 sonra elime geliyor tecrübe ettim:)) kendisi biraz önce aradı sağolsun. kendisi çok naif,eli açık ve sözünün arkasında ve çok ilgili bir arkadaşımız.Kesinlikle sizlerin de kendisini tanımasını çok isterim.Canımcım iyi ki seni tanıdım.sevgilerimle

Bi teşekkür de 'mrcajans' arkadaşımız için.Kendisi çok sabırlı,gönlü zengin ve düşünceli bir arkadaşımız.Canımcım sana da herşey için tekrar teşekkür ederim.iyiki seni tanıdım.Sizlerin de tanımasını çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…