Memnuniyet topiği

Aynıları banada söylendi
pazartesi bir türlü kargoyu veremedim tc girdiği noktada hep sistem gitti kargoları bıraktık bayan sistem gelince bilgileri girdi ertesi gün gidip fişleri aldık gönderdiğim kargoda hala ulaşmadı normalde bir güne ulaşıyordu

Reactions: Nil
lavanya'dan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. poşetleri açarken ufak çaplı bi baygınlık geçirdim ama olsun beklediğim gibi çok güzel geldilerr çok kaliteliler fiyatlarda gayet uygun. özellikle bota bayıldııııım iyi ki kaçırmamışım tam istediğim tarz ve çok rahat sıfır gibi ürünleride tertemiz. teşekkür ediyorum kendisine

lavanya arkadaşımıza bende tşk ederim ,benim ürünlerimde geldi,ve pantolonların hepsi de cuk diye oturdu ve harika oldular ...özenli ve tertemizdi, çok tşk ederim

Canım benim güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum gule gule kullan ben de iyi ki tanıdim seni sevgiler kocaman kalpli arkadaşim

soslusarma'mdan aldığım kazaklarım bugün geldi,mis kokularıyla
kalanları kaçırmayın derim

soslusarma'mdan aldığım kazaklarım bugün geldi,mis kokularıyla
kalanları kaçırmayın derim

lolişkom güle güle kullan. aslında bir de sürprizim vardı paketiyle duruyordu ama unutmuşum senin paketine koymayı çok üzüldüm sonradan ama kısmetin değilmiş demek ki

lolişkom güle güle kullan. aslında bir de sürprizim vardı paketiyle duruyordu ama unutmuşum senin paketine koymayı çok üzüldüm sonradan ama kısmetin değilmiş demek ki

tühhh üzüldüm şimdi
canın sağolsun canım benim,düşünmen yeterli,kısmetimde yokmuş

hepsi sana uğur getirsin canım güle güle giy bant bitti yenisini aldım

Gevezek arkadasimizin altin gibi bir kalbi var.Sicak sevecen ve samimi.Henuz urun alamadim ramak kaldi:) eminim urunleride kendi gibidir o enerji onlarada gecmistir.Canim benim anlayisin, nezaketin,dostumdan goremedigim ilgin ve samimiyetin icin sonsuz tesekkurker ederim.Arkadasimizla tanismiyan alisveris yapmayan inanin cok sey kaybeder.Iyiki senin gibi mukemmel bi insani tanimisim sevgilerimle canim arkadasim!

Gevezek arkadasimizin altin gibi bir kalbi var.Sicak sevecen samimi ve icten.Henuz urunlerini alamadim ramak kaldi:) eminim urunleride kendi gibidir enerjisi gecmistir onlara.Canim benim nezaketin, samimiyetin, dostumdan goremedigim ilgin ve yakinligin icin sana sonsuz tesekkurler ederim.Arkadasimizi tanimiyan, alisveris yapmayan inanin cok sey kaybeder.Iyiki senin gibi mukemmel bi insani tanimisim canim benim sevgilerimle!

mrb galiba benden başka herkes memnun kalmış. bugün kargom geldi. benim için tambir hayal kırıklığıydı. verdiğim paraya değil ama heycanla bunlarımı beklediğime yandım:2:

Jully arkadaşımdan aldığım ürünleri teslim aldım çok beğendim şalvar jean dışındakiler tam oldu canım tşk ederim
şalvar jean in talibi var ise bana ulaşabilirler

Ben de size çok teşekkür ederim, beni hiç uğraştırmadınız, verdiğiniz tüyolar için de ayrıca teşekkür ederim :))

carpeluminanın devamlı müşterisiyimm:)) daha çok ürün bekliyoruuzz:))

Bir numaralı, canım müşterim brctlp :) gelecek ürünler çok yakında :))

Ben de gerçekten kendisinden çok memnun kaldım,iyi kalpli olduğu anlaşılıyor ne güzel
Gevezek arkadaşıma sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Jully arkadaşımdan aldığım ürünleri teslim aldım çok beğendim şalvar jean dışındakiler tam oldu canım tşk ederim
şalvar jean in talibi var ise bana ulaşabilirler

Nilcim cok teşekkür ederim guzel gunlerde kullan şalvarın alıcısı var yelizber soruyordu cnm aklında olsun sana yönlendiricem hemen çok öptüm

Nilcim cok teşekkür ederim guzel gunlerde kullan şalvarın alıcısı var yelizber soruyordu cnm aklında olsun sana yönlendiricem hemen çok öptüm

tşk ederim canım,dıesel olan çakmamı orijinal mi ayrt edemedim ,hoş ben çakma diye aldım senden ,öyle ise başarılı bir çakma,çok sevdim,tşkler canımm

Yelizber şekerim bul beniiii,Jean bendeee
ALPELLA arkadaşımdan aldığım ürünlerim geldi
nazik hediyesi içinde çook tşk ederim kendisine ,çok memnun kaldım kendisinden

Dileksu arkadasimizdan yaptigim alisversten cok memnun kaldim.ürünler temiz sorunsuz,iletisimi cok iyi,fiyatta cok yardimci oldu.ustunebirde hediye koymus tesekkurler.ürunleri özene bezene paketlemis.icindeki notts cok ince bir davranis tesekkurler dileksu

Buraya yazma inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.Güzel günlerde,mutluluk içinde kullanmanızı diliyorum.Ben de sizinle alışveriş yapmaktan keyif aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…