- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kargo da sistem değişmiş artık ptt şubelerine teslim olarak adres verilmeyecekmiş.direk ev adresi isteniyor ve diğer yeni öğrendiğimiz kargo ücretinide satıcı ilk etabta gönderirken ödeyecek,alıcıdan alacağı ücretin üzerine ekleyerek kargo ücreti ile birlikte tahsil edilecek.hoş ben bugün yine gönderemedim sistem gitti, ben gittim bilgiler girildi ilk kargomun bilgileri girilirken yarıda kaldı...
Nil umarım benim aldıgım ürünü ptt şubeye teslim kabul edebilirler çünkü ev adresine getirtemiyorum ben :26: bugün bi arkadaş gönderdi ptt şubeye umarım sen gönderene kadar sıkıntı çıkarmazlar
yok canım rica ettim bu seferlik böyle olsun diye ama sistemde artık şb adreslerini vs kaldırmışlar sistemde yok ptt adresleri dedi bana olmuyor dedi. aradım seni hatta ama duymadın şekerim. e ben nereye göndercem kız senin kargoyu naneyi yedin:92:
evet canım duymadım duysaydım da veremezdim ki zaten ev adresi :26: desene artık burdan alışveriş yapamıcam şehir şehir sistem değişiyor heralde daha ben bugün ptt şubeye gönderdim bi arkadaşın kargosunu o da bana yolladı ptt şubeye bu ptt'nin işlerine akıl sır ermiyor nasıl yapacazki şimdi ama ufff yaaa özelden dakkam dolsunda yazıcam canım
Eneeemm ben bu başlığı yeni gördüm :) sempatik_kiz dan aldığım çamaşırlar mis gibiydi yaptığı indirim için ayrıca teşekkür ederim. MedceziR den almış olduğum trenckot da çok güzeldi sorunsuz alışveriş için ikisine de teşekkür ederim.
julyy arkadaşıma teşekkür ediyorum ondan yaptığım 2. alışveriş ikiside mükemmeldi çok sorunsuz ve güzel bi alışveriş oldu
Neyse, fancy arkadaşımla takasa girdik, ürünleri tertemiz..Şirin hediyesi için de ayrıca çok teşekkür ederim
carpelumina arkadaşımızdan gerçek deri mont aldım . Bugün geldi bi harika, bayıldım. Yaptığı indirim için ve hızı için çok teşekkür ederim. Gece konuştuk , sabah kargoya verdi😉
yeni alışverişlerde buluşmak üzere...
Sevgiler...
lale87 den elbise aldım, kusursuzdu...
10 tl almış burada o elbiseyi ama kendisine olmayınca, 8 tl ye satacak kadar da düşünceli ve iyi niyetli...
ilgisi ve alakası da mükemmeldi, dilerim daha çok alışverişler yaparız...
Gerçekten ççook ilgili,iyi niyetli,harikkaa bi insan:)) ürünleride çok güzel:)) dükkanına bi uğrayın derim:))