Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden kolye tarzi urun olanlar niye hic buraya yazmiyor anlamiyorum
İllaki kiyafet olmasi mi gerek? Hos kiyafetlerime de yazan olmadi buraya
oyyyyy :)
Ben senden kıyafet almadım ama çeşit çeşit kolye aldım, hepsi de emek verilmiş, özenilmiş çok şık kolyelerdi.
Ellerine sağlık canım, burası bit pazarı orası el emekleri ya, gelmemiştir insanların aklına
Ne fark eder
Ne fark eder
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Sadece 1 kisi yazmisti bu zamana kadar bi gun bende onlaydan yicemAhhah tribini yesinler senin
Ama haklısın, senden kıyafet olarak ta ürün alan çok kişi oldu, hiç yazılmadı..
seni bilen biliyor sörcüm, söze, yazıya ne hacet
Sadece 1 kisi yazmisti bu zamana kadar bi gun bende onlaydan yicem
Ama hic yazan yok yahu
buradan yetkili müşterilere sesleniyoruz o zaman,duyun sör'ün sesini
Sadece 1 kisi yazmisti bu zamana kadar bi gun bende onlaydan yicem
Ama hic yazan yok yahu
........................
Ayy ben böyle bir topik olduğunu bilmiyodum ki, kusura bakma Surimm
Aglamayana meme yokbak yavaş yavaş mazeretler gelmeye başladı işte,sesin duyuldu
Surrender arkadaşımızdan, 2 tane yaka aldım. İkisine de aşık oldum diyebilirim. Ama daha takamadım, takacak bi ortam olmadı daha
Gerçekten çok kaliteli ürünler Sör, eline emeğine sağlık
Aglamayana meme yok
Cok saol canim benim gule gule kullan
Daha kullanamadım ya evin içinde falan takasım var ama saçma olur yani
Surrender ben buraya yazmıştım konuna da iki kere yazdım ama dayanamayıp yine yazıcam
Surrender'den aldıgım ürünlerden o kadar memnun kaldım kiii daga taşa yazmadıgım kaldı sadece ben değiiiiil ürünlerini giyince arkadaşlarımda öve öve bitiremediiii çok farklı gerçekten özenle seçilmiş parçalar var kalan ürünlerini kaçırmayınız hanımlarrr kolye bebe yaka ürünleride muhteşem gözüküyor inşallah en kıza zamanda onlardan da alıcam
çok saol canımSurrender ben buraya yazmıştım konuna da iki kere yazdım ama dayanamayıp yine yazıcam
Surrender'den aldıgım ürünlerden o kadar memnun kaldım kiii daga taşa yazmadıgım kaldı sadece ben değiiiiil ürünlerini giyince arkadaşlarımda öve öve bitiremediiii çok farklı gerçekten özenle seçilmiş parçalar var kalan ürünlerini kaçırmayınız hanımlarrr kolye bebe yaka ürünleride muhteşem gözüküyor inşallah en kıza zamanda onlardan da alıcam
Lale 87 arkadaşımdan Nilay arkadaşımdan,Elpy arkadaşımdan ürünler aldım hepsi de temiz,yeni gibiydiler belirtmek isterim.
AAAAAAA jULY ARKADAŞIM DA VAR ONA DA ÇOK TEŞELKKÜR EDİYORUM AYNI ŞEKİLDE HEDİYELERE DE AYRICA TEŞ ETTİM
ŞEKERLERİM BENİM ARADA BENİ DE YOKLAYIN HEEEEEE:)