Memlekete gidince eşin ailesine hediyeler

esiniz sizle ayni fikirde olsa daha iyiymi$ ama neyse
kendini uzme gueel guzel anlat derdini
çocuklari atlama bence , birer ti$ort de olsa koy çikolotanin yanina ana babasi bilmese bile çocuk amcam getirmis der sevinir ,bende yurt disindayim
asla pahali parfum krem falan alamam, han,gi birine alicam , birine al birine alma olmaz aralarinda laf ediyolar
benim yasadigim olayi yazsam agziniz açik kalir ama gozumle gormedim tahminim ,yanii neler var nelerrr

simdi yapacaklarin
esin guzelikle anlamiyorsa sende basla bunu sunu alicam demeye senin ailene
aslinda ennn guzeli az gitmek izine , uç senedr her sene gidiyirsunuz galiba iki seneye bire dusurebilirsiniz senin ailen yanindaysa :)

3 senedur tutuyorum esimi artik bu sene engel olamadim yaza yolcuyuz insallah

su an çocuklara birseyler aldim, çikolota aldim
yanna kahve el kremi falan koyucam
kuçuk çocuklari olanlara prima nin islak mendilini koyucam, biliyorum tr de var ama eli bos olmasin diye , yoksa hersey var napabilirimki :)
buyuklere bisey almam ben hiç ,kahve çikoolotadan baska
ha bide gecen izinde sampuan vs birseyler bulmustum indirimde onlari almistim

boyle iste bizim hediyeliklr

yeni doganlar var iki tane onlara belki oyuncak bakarim
ama buyugede almak lazim pek iyi bi fikir deil galiba

esim her dediklerini alamaz benim gozume bakar seninki gibi :)

ha bide kv siparisi utu aldim, iki senedir bekliyor kadin :) esime kaksa alma dedide ben utandim evlerinde kaliyoruz ( kv uvey )

bir iki daha siparisi var elektronik esya onlari sakin alma dedi esim bende bas ustune dedim :)))))

Afiyet olsun, gönüller bir olsun, sen benim için eti finger ye, çaya da batır, eğer eriyip düşerse de çay kaşığıyla ye, atma sakın :)

Ben de senin için çekirdek çitleyim, hem de TM.
Ayy gohaakonularına bir baktım da,sen bebekliymişsin kuzum,bak vallahi o yedigim biskuvi senin canının ıstedıgınden degildiEti degildi bir kere,fınger zaten degildi...Canın cekmedi degilmi,kendimi affetmem bak

Sonucta hediye yani.. bende avrupada yasadigim icin bizde mesela her gittigimizde bu tarz seyler gotururuz... Cok ayip etmisler.. bir daha asla birsey goturmeyin.. zikkimin kokunu alsinlar bundan sonra.. ki biliyorsunuz birde bagaj hakkimiz sinirli, lutfen bu saatten sonra bol bol kendinize alin cikolata kahvelerden, baskada hic kimseye almayin.. maalesef boyle patavatsiz insanlar cok..

Haklısin. Para verme çikolata ve şekerleme almaya devam. Ancak, eltiniz çocuklara çikolata veya şeker vermiyor olabilir mi? O yüzden mi tepkileri acaba. Gerçi oyuncak aldığınızda da garip davranmışlar.

Bence artik hicbir sey almayin.
Gorgusuz insana hediye begendirmekte sikinti. Bizde bazen yan komsuya giderken bile cikolata cerez falan goturulur. Misafir gidilen evin yokluk cektigi anlamina gelmiyor bu.

her seferınde brısey almak zorunda degılsınız yurt dısında yasayanları yada yurt dısına gezmeye falan gıdenlerı mıllet market sanıyor onu al bunu al ozellıkle kozmetık parfum içki ve sigara stoklatırlar yada bır tık ustu elektronık esya ama bakarsan hepsı burdada satılıyor sadece bıraz daha pahalı....

ben ne zaman yurt dısına gıtsem kı turkıyede yasıyorum aldıgım cıkolata ve magnettır ...

bırde kendıme ve esıme alırsam parfum alırım o da normalde orjınal alamıyorum ama free shoplarda ucuz oldugundan alıyorum senede bır kere...

içki sigarada kendımıze kadar alırız ben farklı tatlar denemeyı sevdıgımden her ulkeye has ıckılerden alırım bır sıse..

sızde cıkolata dısı bırsey almayın bence..

Ayy gohaakonularına bir baktım da,sen bebekliymişsin kuzum,bak vallahi o yedigim biskuvi senin canının ıstedıgınden degildiEti degildi bir kere,fınger zaten degildi...Canın cekmedi degilmi,kendimi affetmem bak

Ay yok benim öyle aşerme huyum yoktur canim, ilahi, afiyet bal şeker olsun. Bak ben de en azından petibör buldum, oğlumla yeriz bugün.

Ay insan sinir olur boylesine.
Bizde baska sehirde yasiyoruz memlekete gidince herkese ufak tefek biseyler almaya calisiriz zaten aileler kalabalik.
Geçen kardesime giderken bir paket cikolata alip götürdüm gelinimiz bende cok severim bunu deyip teşekkür etti.
Halbuki aynisini gidip alabilir ama kibarlik baska tabi

Hiçbirşey almayın. Madem beğenmiyorlar aldığınızı,burdada var neden getirdinize vardıriyorlar abartıp,eli boş gelin. Birşey diyen olursa "ee artık burdada var herşeyden"deyip geçin.
Teşekkür etsinler nezakenetende olsa,incileri mi dökülüyormuş teşekkür edince.
Kendi cocukluğumu hatırlıyorum,bizimde çoğu akrabamiz yurtdışındaydı ve getirilen şeyler cikolata,kahve,cay vb şeylerdi,ben heyecanla beklerdim çocukken o çikolataları,sizde sadece çocuklara çikolata götürseniz kafi.
Size düşünüp birşey almıyorlarsa,üstüne birde ağız burun kıvırıp teşekkür etmiyorlarsa ,boşverin.

Biz iç anadoluya gidiyoruz. orada adet yemege giderken tatlı götürmekmiş.
bizde öyle yaparız o zaman, cocuklara özenince bile laf ediliyor sanki vegan yaşiyorlar :/

20 euro cok , 20'şer tl verirsiniz türk lirası olarak olmuyor mu?

Abi de elti de sizi kıskanıyorlar çok fena. Yapacak birşey yok kıskançlığın önüne kimse geçemez herkesten görümce performansı bekleme bir de bir daha etkiye çikolata verdiğinde tşk etmezse herkesin içinde rica ederim de bakalım nasıl oluyormuş abiye de biz her elimiz kolumuz dolu geliyoruz bir lokum alıp getirmişliğin mi var abi boş yere kalp kırıyorsun de bakalım ne diyor cibiliyetsiz

sizce kiskamcliktanmi? arada yorum yazmistim belki okumussunuzdur, gezmemiz onlari rahatsiz ediyor kendileri mesela kaynim gezmeyi sevmez ailesini gezdirmez, beraber cikalim diye teklif etti esim yok mok dedi. gorumce ile gezince misal haftada 2 defa bizi göturuyor facede paylasiyor, eltim arayip kontrol ediyor. oyunlarla beni mutfaga cagirip cok soguk sekilde nereye gittiniz diyor.
esim bir kere onu evinden almaya gitmisti, cesarete bak esime sormus abi nerelere gezdiniz diye. esimde demis vallah boyle boyle istersen sizde gelin ama kocan yok diyo yollamiyor guvenmiyor demek bana. eltimde haklisin demis susmuş. ama alt tarafi senede bir defa gidiyoruz ve gezdigimiz yer park, kahvalti mekani restoran, gorumcenin evine gorumcenin bizi gormek istedigi komsularla cay icme bunlar yani

siz yurt dısında yasıyorsunuz ya, akrabalarınız sizi ultra zengin sanıyorlardır:)
ülkemizde böyle bir düşünce var malesef

kimseyı memnun edemezsiniz
ufak birseyler alın gidin , artık heryerde hersey satılıyor
dileyen kendisi alsın

Terbiyesizliğin daniskası. Hiçbir şey almayın bir daha, hediyeye burun kıvırmak en basitinden görgüsüzlüktür.

yurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta

Canım benim durumda farklı.. ama benzer yanlarımız çok.. benim eşimin anne babası ve görümce ile eşi aynı tür insanlar. Biz evleneceğimiz zaman her şeyi eşim ve ben üstlendik. Eşimin ailesi hiçbir masrafa karışmadı hatta memlekete gittiğimizde bizden arabalrının benzinine kadar doldurttular. Mangal yicez dediler her şeui eşime aldırdılar.. hele o görümce ve kayın peder insanları yedek cüzdan olarak görüyorlar. Her gitmemize eşim yeğenlerine kıyafettir oyuncaktır alır yedirir içirir. Onlarn kendi evi altlarnda 40 bin liralık arabaları..biz kirayadayız ama lafa geldimi siz memursunuz zenginsiniz. görümce doğum yaptı çeğrek ve 200 liralık kıyafet aldk.. ama ven doğm yapym kv ile gmrümce biri 1990 biri 2006 tarihli kuru kuru iki çeğrek taktılar.. üstlk oğlunun eski battaniyesini getirmiş hasbam. Eşime dedim bundan sonra yapmam bişey diye o da farkına vardı. Bende yapmam diyo.. yapma srnde. Sakın. Her düşündüğmde kendime kızıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…