ALakası yok. Türkiyedekiler yurtdışında yaşayanları yolmaya çalışıyolar nedense. Sanki insanlar yurtdışında gelince valizler dolusu hediye getirmek zorundalarmış gibi. Almanyanın şansölyrsi sanıyolar gurbetçilrri. Adamlar kazanıyosa da kendine.yurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta
yurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta
yurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta
Borc ıstedınız de vermediler miyurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta
Ayda bir almanyaya gidip geliyorum hepsini öok çok iyi tanıyorum canım ayrıca estetik bölümüne bak yaptırdığım estetikleri gör borç isteyecek biri bunları yapturabilir mi gör bir çikolatanın hesabını yapanlar anlamaz bunlardanBorc ıstedınız de vermediler mi
Ayda bir almanyaya gidip geliyorum hepsini öok çok iyi tanıyorum canım ayrıca estetik bölümüne bak yaptırdığım estetikleri gör borç isteyecek biri bunları yapturabilir mi gör bir çikolatanın hesabını yapanlar anlamaz bunlardan
asize göre öyle demek biseylere yandiginiz cok belli:)
güvensizlik nasıl anlaşılmadı anlamadım buraya hem geliyoşar hemde muhatap oldukları her kim olursa olsun esnaf emlakçı vs vs sürekli dolandırıcı gözü ile bakıyolar okadar güvenmiyosanız gelmeyin kardeşim sanki herkes aç bunları bekliyolar dolandırmak için orada para biriktiricez diye yemeyip içmeyip beyinleri vitaminsiz kalıyo bunlarınDevir cimri olma devri maalesef, benim kazandığım para da kıymetlidir. Tam ne demek istediğinizi anlamadım güvensizler demekle ama cimrilik o kadar kötü bir şey değil.
Vatanlarına gelmek için senden izin almayacaklar tabiikia
güvensizlik nasıl anlaşılmadı anlamadım buraya hem geliyoşar hemde muhatap oldukları her kim olursa olsun esnaf emlakçı vs vs sürekli dolandırıcı gözü ile bakıyolar okadar güvenmiyosanız gelmeyin kardeşim sanki herkes aç bunları bekliyolar dolandırmak için orada para biriktiricez diye yemeyip içmeyip beyinleri vitaminsiz kalıyo bunların
Vatanlarına gelmek için senden izin almayacaklar tabiikia
güvensizlik nasıl anlaşılmadı anlamadım buraya hem geliyoşar hemde muhatap oldukları her kim olursa olsun esnaf emlakçı vs vs sürekli dolandırıcı gözü ile bakıyolar okadar güvenmiyosanız gelmeyin kardeşim sanki herkes aç bunları bekliyolar dolandırmak için orada para biriktiricez diye yemeyip içmeyip beyinleri vitaminsiz kalıyo bunların
HahaaaaVatanlarına gelmek için senden izin almayacaklar tabiikiSon estetıgınde olçü kaçtı sanırım fazla gergin gorunuyorsun
Ölçü kaçmaz merak etme oaraya acımıyorumVatanlarına gelmek için senden izin almayacaklar tabiikiSon estetıgınde olçü kaçtı sanırım fazla gergin gorunuyorsun
Paraya olacaktıÖlçü kaçmaz merak etme oaraya acımıyorum
Almanya yada baska bir ülke, bunun onemi yok,vatanlarından uzak,guneşin doguşunu batışını neredeyse gormeden cocuklarının gelecegı için emek verenler, elbette her kuruşunu dikkatle harcayacak...Benim çevremde kimse cimri degil. bilakis yemeleri içmeleri gezmeleri gayet yerinde.
belki kendi cevreniz gönlü dar insanlar olabilir ama almancilar cimri nokta diyemessiniz. nasil ki ben memleketimin insani nankör acgozlu demiyorsam ve burada istisnadan bahsediyorsam sizde benim bu muzdarip oldugum meseleye gelip sunlar cimri nokta diyemessiniz.
Benim çevremde kimse cimri degil. bilakis yemeleri içmeleri gezmeleri gayet yerinde.
belki kendi cevreniz gönlü dar insanlar olabilir ama almancilar cimri nokta diyemessiniz. nasil ki ben memleketimin insani nankör acgozlu demiyorsam ve burada istisnadan bahsediyorsam sizde benim bu muzdarip oldugum meseleye gelip sunlar cimri nokta diyemessiniz.
Yurt dışındamı yaşıyorsun goha,eger oyleyse bana tıyo verebilirmisin,yurt dısında yasayan biri ne alınsa memnun olur, nelerı ozler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?