Memlekete gidince eşin ailesine hediyeler

yurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta
ALakası yok. Türkiyedekiler yurtdışında yaşayanları yolmaya çalışıyolar nedense. Sanki insanlar yurtdışında gelince valizler dolusu hediye getirmek zorundalarmış gibi. Almanyanın şansölyrsi sanıyolar gurbetçilrri. Adamlar kazanıyosa da kendine.

yurtdışında özellikle almanya da yaşayanlar çokkk çok çok cimri ved einsanlara karşı çokkk güvensiz oluyorlar nokta

Devir cimri olma devri maalesef, benim kazandığım para da kıymetlidir. Tam ne demek istediğinizi anlamadım güvensizler demekle ama cimrilik o kadar kötü bir şey değil.

size göre öyle demek biseylere yandiginiz cok belli:)
a
Devir cimri olma devri maalesef, benim kazandığım para da kıymetlidir. Tam ne demek istediğinizi anlamadım güvensizler demekle ama cimrilik o kadar kötü bir şey değil.
güvensizlik nasıl anlaşılmadı anlamadım buraya hem geliyoşar hemde muhatap oldukları her kim olursa olsun esnaf emlakçı vs vs sürekli dolandırıcı gözü ile bakıyolar okadar güvenmiyosanız gelmeyin kardeşim sanki herkes aç bunları bekliyolar dolandırmak için orada para biriktiricez diye yemeyip içmeyip beyinleri vitaminsiz kalıyo bunların

Vatanlarına gelmek için senden izin almayacaklar tabiikiSon estetıgınde olçü kaçtı sanırım fazla gergin gorunuyorsun

Vatanlarına gelmek için senden izin almayacaklar tabiikiSon estetıgınde olçü kaçtı sanırım fazla gergin gorunuyorsun

Insanlara yaranilmaz gercekten.

Bizde yurtdisina gittigimizde ailelere hediye almamiz gerektigini dusunduk.

Esimin kardeslerine annelere babalara ve benim kardesime hepsine birer parfum aldik. Arti bayanlara krem erkeklere de saat aldik. Birde kutu cikolata aldik ailelere ayri ayri.

Sonuc esimin kardeslerinin suratlari pek gulmedi. Megerse telefon bekliyorlarmis ki kendimize bile almadik telefon. Euro zaten aldi basini gitti Türkiye deki telefonlarla fiyat farki en fazla 100 200 TL idi.

Babalar ne gerek vardi almasaydiniz keske dediler.

Anlayacaginiz kimse memnun olmadi.

Bundan sonra yine nasip olur gidersek kimseye cikolatadan baska hediye almiyacagiz. Esimle karar verdik. Kim ne dusunurse dusunsun umrumda degil.

Ben annemden biliyorum . Annem babamın köyde ki komşunun torununa takım alır götürür
( Onun ki biraz abartı olabilir :)) )
Ama hiç böyle bir muameleyle karşılaştığımızı bilmem .
Bence karşı tarafın aşağılık kompleksi var . Onlara hiç bir şey beğendiremezsin .
Yerin de olsam en ucuz hediyeyi onlara alırım nasıl olsa beğenmiyorlar

Benim çevremde kimse cimri degil. bilakis yemeleri içmeleri gezmeleri gayet yerinde.
belki kendi cevreniz gönlü dar insanlar olabilir ama almancilar cimri nokta diyemessiniz. nasil ki ben memleketimin insani nankör acgozlu demiyorsam ve burada istisnadan bahsediyorsam sizde benim bu muzdarip oldugum meseleye gelip sunlar cimri nokta diyemessiniz.

Almanya yada baska bir ülke, bunun onemi yok,vatanlarından uzak,guneşin doguşunu batışını neredeyse gormeden cocuklarının gelecegı için emek verenler, elbette her kuruşunu dikkatle harcayacak...
Sonucta baskalarini memnun etmek icin kazanmiyorlar...Boş işlerleugrasanların anlaması beklenemez bunu,gule gule harcayın,sefanız olsun

Birer paket çikolata tamamdır.Sizde orada bedavaya almıyorsunuz.Orada ne varsa buradada hepsi var hiç millet için para saçıp savurup birde surat çekmeyin bence. Herşey karşılıklı sayılıyorsam sayarım

Siz o hediye için

Zaman harcıyorsunuz
Para harcıyorsunuz
Bavulunuzda yolboyu taşıyorsunuz

Yani uğraşıyorsunuz. Değerini bilmeyene değmez. Uğraşmayın bir daha canınıza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…