Memlekete gidince eşin ailesine hediyeler

Siz en iyisini yapmışsınz tek paket çikolata götürün yeter terbiyesizlik yaptıkları.
Ama mesela benimde eşimin akrabaları var yurtdışında gelirken çikolata bisküvi falan getiriyorlar ben şaşırmıştım neden çikolata bisküvi falan getiriyorlar ki boşuna yük demiştim çünkü aynıları burda var . Ivır zıvıra verdikleri parayı örnek veriyorum TL cinsinden 20 30 TL tutuyorsa ona göre ufak şirin bi sus eşyası olur ne bilim kıyafet olr en azından hediye olarak geçer , tabiki hicbir şey almak zorunda değiller ama neden diye sordugumda bilmiyorum demişti. Şimdi siz öyle anlatınca anladım sebebini

evet bu bi nevi adet haline geldi:) işin dogrusu özünde iyi insanlar olabilirler ama onlarsiz kari koca kv veya kari koca gorumce cikip yemeknyiyince niye haber vermediniz oluyor halbuki esim benim yanimda teklif etti abisi bgerek yok dedi

evet bu bi nevi adet haline geldi:) işin dogrusu özünde iyi insanlar olabilirler ama onlarsiz kari koca kv veya kari koca gorumce cikip yemeknyiyince niye haber vermediniz oluyor halbuki esim benim yanimda teklif etti abisi bgerek yok dedi
Üzülmeyin zaten arada bir gördüğünüz insanlar aranızda mesafe olsun yeter çok büyük beklentilere girmesinler . Birde iyi olup üzüleceğime kötü bilsinler mutlu olayım düşüncesini belirledm kendime bu aralar sizede tavsiye ederim :) siz üstünüze düşeni yapmışsiniz eşinizde destekçiniz farkında:) o yüzden sıkmayın canınızı. Sadece mesafe candır :)

aahha çünkü eskiden yoktu o çikolatalar tr de.. almanyadan gelen çeşit çeşit çikolata getirirdi..öyle kalmış demek ki insanların üstüne:)

Almayın çok ciddiyim hiçbirşey almayın
Ben Ankara eşimin ailesi Batman yerleşimli
Ben ne zaman gitsem elim kolum dopdolu giderdim en azının 5 çocuğu var düşünün
Ayrıca kv bana geldi diyelim o geri dönerken de yollardım
Onlar da güya bize yollardı ama kendileri en güzel şekilde giyindikleri halde bize gönderdikleri dehşet olurdu etiketiyle dururdu en sonunda geri yolardım mecbur burda ziyan olacak diye
( bir kaynım çocuklarına özellikle bir ünlü mağazadan aldığım kıyafetlere laf edip ben bunları giydirmem dediğinde ben de kendimi tutamayıp ben geldiğimde gördüm onların ne giydiğini sen merak etme demiştim yalnız o gülerek söyledi ben de gülerek söyledim kavga olmadı yani)
Sonra ne oldu biliyor musunuz üstüme yapıştı
Dahası bir teşekkür ederim diyen olmadı
Bıçak gibi kestim
Ne giderken ne kv ile bir iğne bile göndermiyorum
Kv çok iyidir onu çok severim
"Anne ben kalkamıyorum bu işin altından alamayacağım artık kimseye birşey bir telefon açıp teşekkür ederim diyen olmuyor "dedim o da sen bilirsin Dedi ve bu iş kesildi şimdi kafam rahat tavsiye ederim

Yurt dışından gelenler cikolata kahve getirirler bizde onlara lokum koyariz yolcu ederken.Ne getirecekler baska yurt disinda hediyeye calisacak halleri yok ya.Maksat ufak tatlilik :) siz hicbisey almayin bebce onlara

Konuyu ben açmış olabilir miyim dedim bir an, neyse bende görümce yok. Ama sizi o kadar iyi anladım ki...

İnanin bazı insanları anlamak cok zor...Halbuki ne güzel düşünüyorsunuz,incelik yapip getiriyorsunuz, uygun bir sekilde karsiligi verilmeli...Yakın arkadaslarımdan biri yurtdısında yasıyor...Yıllardan beri cocuklarıma mutlaka oyuncak, gıysı fazlasıyla getirir.Engellemeye calısıyorum gerek telefonda,gerek geldıgı zaman,zaten ucak bıletlerıne onca masraf yapıyorsun,burada harcıyorsun,Allah askına getirme,hadi bir parca oyuncak neyse,baska hic bir sey alma,seni her yıl goruyorum,bu bana en buyuk armagan dıyorum..
Yegenlerime alacagım tabi dıyor,engelleyemedım.Halbukı genıs bır aılesı var,kardesler,yegenler..
Bende şöyle bir yol izliyorum şimdi,cocuklarına,eşine pijama takımları,kendısıne bende gorup begendıgı gıysılerden alıyorum,yada kızları var,onlara ceyızlık esyalar alıp hazırlıyorum bırkac parca...
Lahmacunu ozluyorlar,yemege gıdıyoruz,onları gormek, bizim icin başlı başına mutluluk,hep bir şeyler beklemek çok yakışıksız...

Konuyu ben açmış olabilir miyim dedim bir an, neyse bende görümce yok. Ama sizi o kadar iyi anladım ki...
Yurt dışındamı yaşıyorsun goha,eger oyleyse bana tıyo verebilirmisin,yurt dısında yasayan biri ne alınsa memnun olur, nelerı ozler

Yurt dışındamı yaşıyorsun goha,eger oyleyse bana tıyo verebilirmisin,yurt dısında yasayan biri ne alınsa memnun olur, nelerı ozler

Ben hediye mevzusu için değil de diğer örnekleri için öyle yazdım canım.

Yurtdışında yaşıyorum ama yeni geldim daha. Şuan yemeklerini en çok özlüyorum, zamanla buranın yemeklerine de alışırım inş. Hediye hiç bilemedim ama yaaa, bana eti finger gönderin

Hicc kafaniza takmayin. Hicbirsey almak zorunda degilsiniz bile. Cok terbiyesizlermis. Kendi ayiplari. Yaranmayada calismayin zaten yaranamazsiniz oylelerine.

Ayy deme oyleeÇokmu ıstedı canıın, uzulme alısacaksın yemeklerıne de, yaşamaya dabıraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…