memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

baş

başlık yanlış anlaşılmaya müsait benim hatam. sevgili bulamıyorum değil sevgilim dalga geçer diye utandığım için sevgili istemiyorum demek istemiştim, teşekkürler cevabınız için

Anladim ben sizi lakin bu dalga gecilecek bir mevzu degil. Sizi gercekten seven birisi boyle bir seye takilmaz.

Yazdıkların gerçekse çocuğun olunca büyür. Annenin göğüslerine bak sor onun da küçük müydü diye, onlar büyükse senin de büyüyebilir..

Yazdıkların gerçekse çocuğun olunca büyür. Annenin göğüslerine bak sor onun da küçük müydü diye, onlar büyükse senin de büyüyebilir..
annemin de benim kadar olmasa da küçükmüş genetik nedenden dolayı sanırım çünkü hormon testi yaptırdım ve bir sorun çıkmadı. teşekkür ederim cevabınız için

Reactions: mb1
Benimde göğüslerim fazla büyük ve yuvarlak. Çoğu kadına ve erkeğe cazip gelen bana sıkıntı geliyor maalesef.
Çok sıkıntı çektim bu durumdan ablacım.
Bana da genelde yaklaşanlar birsüre sonra bu konuda kendilerini eleveriyorlardı.
İğrenç bir durumdu bu. İnan hiçte güzel bir yanı Yok. Düşünsene meme için sana gelenler var.
Eşim bile evlendikten sonra itiraf etti; flörtümüzün ilk yıllarında çok dikkatini çekmiş olduğunu.
Yaşın itibariyle hormonların daha çok değişir. Acele etme sen kilo aldıkça filan büyür daha.
Bu konuda doğal bitkisel tedaviler ya da krem vs var mı bi araştır.
Senin göğüslerin zamanla daha da büyüyüp form kazanacak ama benimkiler sarkacak ve yamuk yumuk olacak.
Bu şekilde düşün bunu. Bence şanslısın. :)

beynime yeterince zamanı ve eforu harcıyorum hanımefendi mühendislik okuyorum, belki de her dış görünüşünden memnun olmayana beynini geliştir yaftasını yapıştırmaktan vazgeçmelisiniz
mühendislik okuyor olmak beyninizi geliştiriyorsunuz anlamına gelmez. Dış görünüş tamam bir nevi önemli ama ciddi bir şey olur sağlığıda etkiler örn burun biçimsiz vucut biçim siz anlarımda memeleriniz küçük olması cinsel bir durum ve bunun için yaşınız çok küçük. Ayrıca nasıl karakterde insanlarla birlikte oluyormuşsunuz ki sizin memelerinizi değerlendirecek yargılayacak tipler burdanda ne kadr yanlış tercihler yaptığınızda anlaşılabiliniyor.

Ben seni anlıyorum sevgili konu sahibi ben de aynı durumdan muzdaribim.Burda bu da dert mi ya diyenlere hiç takılma,onlar bu durumu hiç yaşmayanlar.Bilmedikleri için öyle konuşuyorlar.

19 yaşındayım, reşitim şu an evli çocuklu bir şekilde bu yazıyı yazıyor da olabilirdim yani yaşım o kadar da küçük değil bana kalırsa.. Ayrıca beyin gelişimi ölçütünüzün ne olduğunu anlayamadım meme ne kadar cinsellikle bağdaştırdığımız bir organ olsa da kıyafet taşıma gibi gündelik hayattaki çoğu konuyla bağlantılı olarak özgüveni etkileyebiliyor. Yanlış tercihler yaptığım konusunda haklısınız, teşekkürler cevabınız için

Benim yıllar önce bu siteye üye olma sebebim bile buydu biliyor musun. Annem istememişti ben de sağlık dışında olduğu için ameliyat olmak istemedim. Bi de çok arastirmistim cok ağrılı geçtiği ve yaptıranların bir kısmının pişman olduğunu görünce vazgeçtim. Kilo alınca da büyüyor hem cok zayıfsan değişebilir ilerde. Söyleyenler olmuş klasik gelebilir ama gerçekten seven insan bunun burası küçük şurası büyük diye düşünmez. Bide insanın yasi ilerleyince hayatta baska sıkıntılar yasayinca hakikaten meme boyutu aklına bile gelmiyor. Şu an en kafana takacak yaştasın cok iyi anlıyorum seni

evleneceğin erkek senden tiksinecekse gitsin kendine doğal memeli bulsun,ne takıyorsun bunu kafana? evleneceğim adam silikonu hissetsin ya da hissetmesin bana ne? ayrıca o eski sevgilin olan utanmaz nasıl senin memen hakkında konuşur ? kimseye söz ettirme bu konuda, arkadaşın kız olsa dahi anlatma ,bir yerde lafı geçer agzndan kaçırır,senin zaten takıntın var hepten sinir sistemin bozulur

her insanın kusuru vardır,benim ablamın arkadaşı var kadının gögsü yok adam gayette mutlu halinden

kendine güven

Kendinle barışman gerekiyor öncelikle. Bu enerji ile zaten düzgün bir ilişki yaşayamazsın.
Göğüsler ilerde ister istenez büyüyor. Çok rahatsız oluyorsan bu durumdan ilerde estetik yaptırırsın. Şimdiden böyle şeylere odaklanma.

yalnız kuzum aklıma ne geldi silikonsuz da büyütme yolları var gayette ucuz 30 yaşına kadar sonuç alabilirsin
ibrahim saraçoğlu kürü var bu konuda başarılıymış memnun kalmışlar izlemiştim ,ayrıca ben senin yaşındayken bir krem kullandım büyüdü ve öyle kaldı küçülmedi de yani yaşın çok genç bunlarla da büyütebilirsin fakaat öncelikle baktır bakayım ostorojen hormonun normal seviyede mi oda gögüs büyümesine engel olur ,hormon testi yaptır

benim seninki gibi küçük değil ama sporda büyütüyor. zamanında pilates yapmıştım. işe yaramıştı dolgunlaşmıştı. sende işe yarar mı bilmiyorum ama bir dene hem sağlıklı. bir şey kaybetmezsin :)
yalnız başlığı daha düzgün atsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…