- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
baş
başlık yanlış anlaşılmaya müsait benim hatam. sevgili bulamıyorum değil sevgilim dalga geçer diye utandığım için sevgili istemiyorum demek istemiştim, teşekkürler cevabınız için
yaşadığım gayet normal ve olağan bir şey herkese neden bu kadar garip geldi hiç anlayamıyorum, memem normal bir insana göre küçük ve erkekler bu konuda çok takıntılı. erkek arkadaşım olunca bunu fark eder de yüzüme vurur dalga geçer diye tedirgin olduğumu belirttim ki bunu yaşadım daha önce. durumda komik bir şey göremiyorum ben kusura bakmayın ama
annemin de benim kadar olmasa da küçükmüş genetik nedenden dolayı sanırım çünkü hormon testi yaptırdım ve bir sorun çıkmadı. teşekkür ederim cevabınız içinYazdıkların gerçekse çocuğun olunca büyür. Annenin göğüslerine bak sor onun da küçük müydü diye, onlar büyükse senin de büyüyebilir..
mühendislik okuyor olmak beyninizi geliştiriyorsunuz anlamına gelmez. Dış görünüş tamam bir nevi önemli ama ciddi bir şey olur sağlığıda etkiler örn burun biçimsiz vucut biçim siz anlarımda memeleriniz küçük olması cinsel bir durum ve bunun için yaşınız çok küçük. Ayrıca nasıl karakterde insanlarla birlikte oluyormuşsunuz ki sizin memelerinizi değerlendirecek yargılayacak tipler burdanda ne kadr yanlış tercihler yaptığınızda anlaşılabiliniyor.beynime yeterince zamanı ve eforu harcıyorum hanımefendi mühendislik okuyorum, belki de her dış görünüşünden memnun olmayana beynini geliştir yaftasını yapıştırmaktan vazgeçmelisiniz
19 yaşındayım, reşitim şu an evli çocuklu bir şekilde bu yazıyı yazıyor da olabilirdim yani yaşım o kadar da küçük değil bana kalırsa.. Ayrıca beyin gelişimi ölçütünüzün ne olduğunu anlayamadım meme ne kadar cinsellikle bağdaştırdığımız bir organ olsa da kıyafet taşıma gibi gündelik hayattaki çoğu konuyla bağlantılı olarak özgüveni etkileyebiliyor. Yanlış tercihler yaptığım konusunda haklısınız, teşekkürler cevabınız içinmühendislik okuyor olmak beyninizi geliştiriyorsunuz anlamına gelmez. Dış görünüş tamam bir nevi önemli ama ciddi bir şey olur sağlığıda etkiler örn burun biçimsiz vucut biçim siz anlarımda memeleriniz küçük olması cinsel bir durum ve bunun için yaşınız çok küçük. Ayrıca nasıl karakterde insanlarla birlikte oluyormuşsunuz ki sizin memelerinizi değerlendirecek yargılayacak tipler burdanda ne kadr yanlış tercihler yaptığınızda anlaşılabiliniyor.
teşekkür ederim..Ben seni anlıyorum sevgili konu sahibi ben de aynı durumdan muzdaribim.Burda bu da dert mi ya diyenlere hiç takılma,onlar bu durumu hiç yaşmayanlar.Bilmedikleri için öyle konuşuyorlar.
Anam bacim guzel dururda ne bilim yaa dedigin gibi bi delirip yapilirsa yapilir. Cocuk emerken kanim cekiliyodu.. gobek bile degil bildigin mene ucu:))
HahahaÇocuk olunca çıkarırım, bebecik de kolay emer delik bol olunca.
Insallah saka yaptin dimi kiz:))Çocuk olunca çıkarırım, bebecik de kolay emer delik bol olunca.