memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

silikonun pek çok zararı var. artık taktıranlar da vücuduna hasar verdiği için çıkarttırıyor. zayıfsan biraz kilo al o büyür zaten bu sefer kilolalarına moralin bozulur onları vermeye çalışırsın bi bakmışsın hayat geçip gitmiş.

Öncelikle ben derim ki kendini olduğun gibi kabullen.Ozguven eksikliği olur eyvallah silikon vs.yaptiracaksanda öncelikle kendin için yaptır.Burada önem taşıyan erkekler değil SENSIN.Seni memen için sevecekse sevmesin ya benim bir arkadaşım var kızda 0 meme ama erkekler peşinde çünkü çok güzel herseyden önce kendine güvenir ve çokta iyidir.

Silikon yaptırdıktan sonra erkek arkadaşı yapar sonra da ay halbuki göğüslerimde güzel bu beni neden terk etti diye konu açar, demedi demeyin.

Lütfen biraz aklınızla hareket edin

daha 19 yasindasin memeni niye millete gosteriyosun aklini basina bl yahu.

ablaminda birebir sizin gibiydi..evlendi cocuk olunca baya duzeldi..simdi 2 cocugu var gogusleri baya buyudu.
dert etmeyin slikon olayina da girmeyin
yüz kez açıkladım tekrar açıklıyorum, normalde destekli sütyen giyiyorum ve bu rahatsız bir şey. Sevgilimin yanında rahat etmek isteyip normal sütyen giydiğimde ise fark edip dalga geçmişti çünkü giydiğim sütyenler bildiğiniz dümdüz ve çok fark oluyor. Ayrıca ben size bu açıklamayı yapmak zorunda da değilim benim özel hayatım sizi ilgilendirir mi reşit bir insanım sonuçta.

Silikon yaptırdıktan sonra erkek arkadaşı yapar sonra da ay halbuki göğüslerimde güzel bu beni neden terk etti diye konu açar, demedi demeyin.

Lütfen biraz aklınızla hareket edin
lütfen sadece başlığı okuyup gelmeyin çok yerde açıkladım bunu. Sevgili bulmakta neden zorluk çekeyim ki herkesin görünüşüne göre insanlar var sonuçta kimse kusursuz değil..

31 yasinda yasamis gormus biri olarak nacizane tavsiyede bulundum.
Sevgilinin yanında sütyende degistirme oda senin özelin.

Sevgilinle seviştin mi niye onun yanında sutyen değiştirdin?
kendimi açıklamaya çalışırken delireceğim sanırım hanımefendi diyorum ki SEVGİLİM BENİM SAMİMİ OLDUĞUM VE SÜREKLİ BİRLİKTE OLDUĞUM BİR İNSAN OLDUĞUNDAN DOLAYI YANINA DESTEKLİ SÜTYEN GİBİ RAHATSIZ BİR ŞEYLE DEĞİL NORMAL SÜTYEN GİYEREK GİTTİĞİM OLUYOR. Samimi olduğunuz kişilerin yanında spor giyinirsiniz hani, daha rahat şeyler giyer daha paspal olursunuz. Güzel görünme kaygınız olmaz. O anlamda. İnsanlık hali o gün rahat bi şey giymek istiyorum veya hasta oluyorum, bir şekilde fark ediyor. Her gün destekli sütyen giyip bir yıl devlet sırrı gibi saklayamam ya.. Evde değiştiriyorum yani sütyenimi korkmayın Bunu da açıklayacağım aklıma gelmezdi gerçekten...
Ayrıca ben anlamıyorum ki meme estetiğiyle sevgilinizle sevişiyor musunuz sorusunun bağlantısını

bunu bilmiyordum teşekkür ederim cevabınız için

Ay ne alaka ya
Sevgili bulmak için koca memeli mi olmak gerek
Saçmalama
İstwrsen yaptır ama bence doğal göğüs hee zaman bir adım önde küçük de olsa

Ay ne alaka ya
Sevgili bulmak için koca memeli mi olmak gerek
Saçmalama
İstwrsen yaptır ama bence doğal göğüs hee zaman bir adım önde küçük de olsa
Teşekkür ederim cevap için, başlığın yanlış anlaşıldığını da çok kez açıkladım birkaç sayfa geriye göz atın lütfen

daha 19 yasindasin memeni niye millete gosteriyosun aklini basina bl yahu.

ablaminda birebir sizin gibiydi..evlendi cocuk olunca baya duzeldi..simdi 2 cocugu var gogusleri baya buyudu.
dert etmeyin slikon olayina da girmeyin
Yok artık bu hadsizlik
18 yaşını geçmiş bir insanın özel hayatını yargılayamazsınız.burda konu çok farklı.
Çok çirkin bir cevap dayanamadım .sizi ilgilendirmez bayan herkesin kendi hayatı ne haddinize ya usluba bak içleracısı bide kadın yapıyor bunu gerçekten bu kk ya girince moralim bozuluyor .

Neden? Kucultturseydin zaten toparlamada yapiyolar o sekilde? Buyuktu dedigin icin soruyorum?

Birde bu memelerde tekrar sarkma olur mu yaa? Mesela ben dikkestrme istiyorum... belli bi cup bedeni var mi.. meseka b sarkmaz c sarkar diyebilir miyiz?
Hayır bekarken çok büyüktü evlenip çocuk emzirince hem küçüldü hem sarktı. İçi boşaldığı için sadece toparlama işe yaramıyor slikon koymak şart. Benim şuan c cup. İlerde sarkarmı soruna cevap veremiycem benim daha çok yeni onu 10 senedir kullanan birilerine sormak lazım. Ama bence mümkün değil.

Neden mumkun degil sarkmasi? Deniyor ya mesels yer cekimine maruz kaldigi icin sarkiyo:) C cup ideal bence...

Yasin operasyon icin cok kucuk ve ilerde anne oldgnda silikonlarla ilgili sorun yasayablirsin.hala ergenlikte sayilirsin merak etme bikac sene icinde seklini bulur ve buyurler boyle seyleri dusunmen icin cok cok erken lutfen baskalari baskalari icin henuz sekillenmeye baslayan vucudunuza islem yaptirmayin sevgiler..

Ben zayıfım benim de memelerim küçük. Bu meme isi genetik galiba annemin teyzemin vs de küçük
Onceden ben destekli sutyenin icine corap koyardım hahahahahahaha
Ay hic umrumda degil suanda.
Bisey dicem 20 yada 21 yasindaki biri yaptırdı silikon
Babasina gogsumde kist var gibi bi yalan söylemişler
Para vermis babasida aldircak diye
Annesiyle gidip büyütmüş
Babasi fark etmemis bile e yani kızının memesine bakcak degil ya?.
Bir de yani bu isler orantı meselesi
Ben simdi 45 kilo insanim koskoca memem olsa mesela guzel olmaz ki
Bir de sut kanallarina zarar vermiyor diye bisey okumuştum
Yaptirma meme falan bence ilerde büyür emzirdiginde vs
Birebir arkadasim cok yakin,43 kiloydu oda pantolonlar olmazdi kolu kürdan gibiydi
Evlendi cocuk dogurdu
Suan memesi büyük ve küçülmedi geri
Bende anlamadim haa oda silikon taktircam derdi bekarken :)
Bence boyle seyleri dusunup kendini uzme kendini sev
Eskiden ben de takardim o zamanlar senin yasindaydim suan 27 yasindayim e buyumediler hala ufaklar ama umrumda degil :)

Büüyürler belki daha)))
Şaka bir yana ben insanların vücudunda memnun olmadıkları şey için estetik yaptırmasına karşı değilim ama cnm yaşın küçük bekle daha. Düşünce yapın emin old eğişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…