Ayyy emzirince gidecek mi yani bunlar suan gercekten uzuldum kalirlar benle saniyordum hayallerimi yiktinKız dert ettiğin şeye bak. E benim de küçük, ama evliyim ve bir bebeğim var. Memeler mi? Ha onlar bir ara sütle doldu, sonra eski haline geri döndü. Ama mutluyum. Hiç sorunsuz karın üstü yatabiliyorum, koşarken bıngıl bıngıl sallanmıyor mesela :)
Ama 19 küçük bir yaş, vücudun tamamen gelişmemiş. Genetik de olabilir. Yaptırırsan da damla silikon yaptır, daha natürel bir görünüşe sahip, ve süt bezlerini hiç etkilemez, alakası olmaz, normal meme gibi. Ama evleneceğin kişi şeytan gibiyse, elinde feneri memeye tutarsa, ancak o zaman anlar silikon olduğunu, belli olur fenerde yani. Onun dışında boşver seni seven minnak memenle sevsin.
20de 18 yaptimMeme dediğin kadında estetik duruyor Muharrem abi, sen üzülme istersen. Al biraz şenlenirsin (sen biliyorsundur gerçi ama olsun) http://www.c4wkg0blin.com/breasttest.html
Ayrıca, boyu değil işlevi
Ha ben mi, 19 tanesini tutturdum birini bilememişim. 30 senedir meme sahibiyim bilememişim yani.
Yani 170 günün kalmış, hayal kırıklığına uğratmak istemem, gerçi yapıdan yapıya değişiyor, belki senin kalır ve deforme dahil olmaz :)Ayyy emzirince gidecek mi yani bunlar suan gercekten uzuldum kalirlar benle saniyordum hayallerimi yiktin
.
Hahaha hala memeye ışık tutmakla mı meşgulsünüz, allah napmasın sizi :)Kotu haberi vereyim gercekten memenin icine isik tutunca memenin rengi degisiyordenedim
Bikini seçimin yanlıştır, üçgen olanlar minnak memeliler için :)çok teşekkür ederim yanıtınız için. Birine kendimi beğendirmekten çok dalga geçilmesinden korkuyorum, kız arkadaşlarımın yanında üstümü değiştirirken çekiniyorum, bikini giyemiyorum. Çünkü hep destekli sütyen giyiyorum günlük hayatımda ve beni öyle gören birinin fark etmesinden dalga geçmesinden çok çekiniyorum
hayır hiç alakası yok tabii ki. sonradan sorun eder bir şey söyleyip moralimi bozar demek istemiştim ama haklısınız tabi başlığı nasıl atacağımı bilemedim yanlış olmuş biraztuaf geldi anlamadım da sevgili edinmek için mi memen büyük olsun istiyorsun
hayır hiç alakası yok tabii ki. sonradan sorun eder bir şey söyleyip moralimi bozar demek istemiştim ama haklısınız başlığı nasıl atacağımı bilemedim yanlış olmuş biraz
Aferin doğru bir karar. Hadi iyi günler. :)Herkese tek tek yazamadım çok mesaj vardı. Teşekkür ederim öncelikle dediğime inandığınız için, sorunumu küçümsemediğiniz için. Çok güzel tavsiyeler aldım. Birkaç yıl daha bekleyip para biriktirdikten sonra bir doktorla görüşeceğim bu süreçte de şekilci moral bozan insanlardan uzak duracağım olabildiğinceAmeliyat gerekli olabilir ama önceki adım insan seçimimi değiştirmekte gibi görünüyor. Tekrar teşekkür ederim güzel cevaplar için....
Kremin adı neydiyalnız kuzum aklıma ne geldi silikonsuz da büyütme yolları var gayette ucuz 30 yaşına kadar sonuç alabilirsin
ibrahim saraçoğlu kürü var bu konuda başarılıymış memnun kalmışlar izlemiştim ,ayrıca ben senin yaşındayken bir krem kullandım büyüdü ve öyle kaldı küçülmedi de yani yaşın çok genç bunlarla da büyütebilirsin fakaat öncelikle baktır bakayım ostorojen hormonun normal seviyede mi oda gögüs büyümesine engel olur ,hormon testi yaptır
Neyse birdahaki hamilelige artıkYani 170 günün kalmış, hayal kırıklığına uğratmak istemem, gerçi yapıdan yapıya değişiyor, belki senin kalır ve deforme dahil olmaz :)
Yanlış anladınız sanırım. Ben konunun başlığına yorum yaptım. Yoksa herkes nasıl mutlu ise öyle yaşasın.Ne ilgisi var şimdi?
Çok fazla türbanlı insan tanıyorum küçük memelerden mutsuz olan, hatta emzirip pörsümüş memeden şikayetçi.
Kimse görmesin, özgüven bu, evet bir çift dolgun meme özgüveni yerine getiriyor.
Ben 2015 yılında ameliyat oldum, iyi ki olmuşum
Görmediği halde bile kıskanan çok kadın var, bu bile yeter
Son yorumu da yeni gördüm. Ne oluyor ki kadınlar kıskanınca?Ne ilgisi var şimdi?
Çok fazla türbanlı insan tanıyorum küçük memelerden mutsuz olan, hatta emzirip pörsümüş memeden şikayetçi.
Kimse görmesin, özgüven bu, evet bir çift dolgun meme özgüveni yerine getiriyor.
Ben 2015 yılında ameliyat oldum, iyi ki olmuşum
Görmediği halde bile kıskanan çok kadın var, bu bile yeter