Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlığın yanlış anlaşıldığını pek çok kez açıkladım birkaç sayfa geriye göz atın lütfenMeme mi tanışacak insanlarla?
Ne ilgisi var şimdi?Meme mi tanışacak insanlarla?
Neden? Kucultturseydin zaten toparlamada yapiyolar o sekilde? Buyuktu dedigin icin soruyorum?Ben anlıuorum seni. Benimkilerde 19 yaşında aşırı büyüktü komplekse girmiştim küçültmek için dr aramak fiyat araştırmak neler yapmıştım. Yaşamayan bilmez dertmi dert işte. Lakin aradan 20 sene geçti 2 çocuk emzirme derken o dipdiri memeler köpek memesi gibi oldu. O zamanda sarkık diye komplekse girdim. Ve 8 ay önce 39 yaşımda silikon taktırdım. Aşırıda memnunum zerre kadar yapay his vermiyor dokununca. Kişiye göre değişirmi yada takılan silikona göre markaya göre değişirmi bilmiyorum çünkü çeşitleri var. Senin hayatını bu kadar olumsuz etkiliyorsa koy kafana yaptır yaşın bence çok uygun.
Sanada dorayim.. kucultup neden protez konuluyi? Kucultmek sorunu halletmiyo mu?Silikon takılan küçük göğüsler çok güzel görünüyor. Ben 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum . Hep söylerim keşke minicik olsaydı da silikon taktırsaydim. Artık çok doğal zaten yeni protezler
Yanlış anlamissiniz ben protez taktırmadim sadece küçültme ameliyatı oldum çok da memnunum. Ama büyük memelerim olup bı sürü sıkıntıyla uğraşacagima keşke küçük olsaydı da silikon taktırsaydim diye içimden gecirirdimSanada dorayim.. kucultup neden protez konuluyi? Kucultmek sorunu halletmiyo mu?
Haa simdi anladim: ) gecmis olsun nasildi surec? Yatmak zorunda kaldin mi? Suanki durumun nasil acaba?Yanlış anlamissiniz ben protez taktırmadim sadece küçültme ameliyatı oldum çok da memnunum. Ama büyük memelerim olup bı sürü sıkıntıyla uğraşacagima keşke küçük olsaydı da silikon taktırsaydim diye içimden gecirirdim
Slikon yaptırmana gerek yok. Vücut yagını gögüse enjekte ederekte büyütüyorlar. Araştır istersenbaşlığın yanlış anlaşıldığını pek çok kez açıkladım birkaç sayfa geriye göz atın lütfen
evet bunu araştırdım ama kanser riski olduğu yazıyor çoğu yerdeSlikon yaptırmana gerek yok. Vücut yagını gögüse enjekte ederekte büyütüyorlar. Araştır istersen
Sadece o olsa iyi diğer üyelikte 28 yasında evliCeneden memeye gecmis o zaman diyorsunuz.
Patron da bir acikladi kacti sonra. Banlanan eden yok ne ilginc.Sadece o olsa iyi diğer üyelikte 28 yasında evli
Memem çok büyük. Henüz çocuğum yok çocuğum olunca herhalde kaldırıp omuzlarıma koyabilirim. Bel ağrısı tutulma fıtık gibi hastalık sebebi. Tabi bide kanser filan oluyo bu memecikler. Olmaması daha iyi koşarken engel değil hafif hayat. Olanda bir dert olmayanda ayrı dert. Kompleks yapacak bişey yok.Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için