memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

Senin yaşında iken arkadaşlar arasında muhabbet ederdik. Birbirimize sorardık. En beğenmediğin yerin neresi diye:) benim cevabim göğüslerim olurdu. Çok küçük derdim. Silikon düşünmedim. Ameliyat masasından çok korkarım. Evlenip çocuk doğurunca büyüyor merak etme dediler. Aynen öyle oldu. Hatta biri büyük biri küçük su anda :)) Hiç takmıyorum. Elbet yine normale dönecek inşallah. Memen için seni sevecekse bırak kapının dışında kalsın.

Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için
Seni seven herhalinle sever kabul eder. Ne gerek var boyle komplekslere. Benim arkadasinda dumduz tahta gibiydi ama evlendi benesi oldu. Bu kadar bunlara takilma. Okumaya ver azcik kendni sonra evleniyosunuz erken yasda mutsuzluklar da pesnde geliyor. Yazik cocugum guzel kafani sevgili dersine yorma

konu bana gayet normal geldı
burnunu sevmeyıp estetık olan ıle
gogsunu begenmeyıp sılıkon taktırmak ısteyen aynı durum hıc fark yok
onemlı olan kısının kendı mutlulugu

ama tavsıyem var nacızane
yasınız daha cok kucuk
bunun hamılelıgı var dogumu var o gogusler sekılden sekıle gırıyor
mesela eskıden benım gogus 105 d idi
okadar cok kılo verdım kı suan 80 b :KK70:
sımdı daha rahatım daha mutluyum oh be konfor dıyorum yazın pişik olurdu kosamazdım agzıma gırecek gıbı olurdu sırt ustu yatamazdım yuzumu kapatacak bogulacam korkusundan
meger kucuk gogus daha guzel ve konforluymus

oyuzden 25 e kadar bekleyın derım daha kılo degısır gogus degısır vucut seklı yerıne oturur bıraz daha bekleyın olmazsa estetık olursunuz ne olacak cozumu var

Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
♀️:KK61:Milletin derdine bak. Çocuğum bu hayatta daha önemli şeyler var benim de memem küçük. Hatta o kadar küçük ki bigün biri sokakta elini uzatıp senin memen niye yok demişti :KK22: o kadar yani :cool:

♀️:KK61:Milletin derdine bak. Çocuğum bu hayatta daha önemli şeyler var benim de memem küçük. Hatta o kadar küçük ki bigün biri sokakta elini uzatıp senin memen niye yok demişti :KK22: o kadar yani :cool:
Dünyanın en mühim konusu gibi bir iddiam yok. Cevabınız için teşekkürler

Aslinda o kadar büyük bir sorun değil evlendikten sonra doğumdan sonra kadınların vücutları eskisi gibi kalmayabiliyor eminim bu şekilde olan cok bayan vardır acele etmeyin derim bunu sorun yapan biri herşeyi sorun yapar zaten sürekli kendinizi değiştiremezsiniz ki

Merhaba canım benim bir arkadaşımın da aynı sıkıntısı vardı ve doğuştan bir problemdi. Her ameliyat lafı geçtiğinde babası napıcaksın memeyi falan diyormuş, şaka gibi. Bir sürü erkek arkadaşı da dalga geçiyordu. Arkafaşoö çok üzülüyor çok ağlıyordu yanımozda üstünü bile değiştirmek istemiyordu. Sonunda ameliyat oldu sanıyorum 25 yaşındaydı o zamanlar. Özgüveni yerine geldi ve çok mutlu. Alaycı şekilde konuşul ası hoş değil hiç .çok yakın bir arkadaşım olduğu için bir kızı nasıl derinden etkilediğini çok iyi biliyorum. Şu an çok iyi sağöığıno etkileyen hiç bit durum yok. Sişikonluyken emzirebiliyormuş da üstelik. Bu lar çözülebilecek şeyler Allah dermansız dert vermesin sıkma canını

:) kiz dert mi bu allah askina. Millet meme küçültme ameliyati oluyo sen buyutmek istiyon. Benimkilerde senin gibiydi ele bile gelmiyodu bende destekli takiyodum evlendim buyudu biraz ve cocuk oluncada buyuyomus sikma canini ben hic bi zaman dert etmedim gayet memnundum yururken oynarken kosarken bıngıl bıngıl sallanmiyolar yüz üstü yatarken rahatsiz etmiyolar hatta ben buyuk memelilere üzülüyorum biliyomusun daha kucuksün onlar kendiliginden büyür merak etme bide kilo alincada büyuyo

konu bana gayet normal geldı
burnunu sevmeyıp estetık olan ıle
gogsunu begenmeyıp sılıkon taktırmak ısteyen aynı durum hıc fark yok
onemlı olan kısının kendı mutlulugu

ama tavsıyem var nacızane
yasınız daha cok kucuk
bunun hamılelıgı var dogumu var o gogusler sekılden sekıle gırıyor
mesela eskıden benım gogus 105 d idi
okadar cok kılo verdım kı suan 80 b :KK70:
sımdı daha rahatım daha mutluyum oh be konfor dıyorum yazın pişik olurdu kosamazdım agzıma gırecek gıbı olurdu sırt ustu yatamazdım yuzumu kapatacak bogulacam korkusundan
meger kucuk gogus daha guzel ve konforluymus

oyuzden 25 e kadar bekleyın derım daha kılo degısır gogus degısır vucut seklı yerıne oturur bıraz daha bekleyın olmazsa estetık olursunuz ne olacak cozumu var
ana kilo kaybindan dolayi memeler sarkiyor : (

Birden bi igrenme geldi kendimize saygimiz olsun bayanlar ya biraz uslup yahu...actigimiz konulara basliklara dikkat edelim yani

Sen iyi misin sakın böyle birşeye kalkışma, ne memene ne de burnuna bu ameliyatı yaptırma derim ben.. Biraz kilo al ikiside düzelir bence :KK54: Zayıfsan eğer :KK54:

Erkekler için boyutu değil işlevi önemli diye biliyorum ama... :halay:

Birden bi igrenme geldi kendimize saygimiz olsun bayanlar ya biraz uslup yahu...actigimiz konulara basliklara dikkat edelim yani
Anlamayıp sonra da eleştirenler ne komiksiniz. Başlık gayet doğru, memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum. Bulamıyorum değil yapamıyorum. Ben istemiyorum yani utandığım için. Şimdi de millete memeni mi gösteriyorsun diyeceksiniz o ayrı.. Hepsinin açıklamasını defalarca yaptım zaten. 19 yaşında bi insan buraya evli çocuklu bi şekilde konu açıp kocamın ilk gece yüzü düştü :KK43: yazsa hiç iğrenmezsiniz ama. Nikahsız ilişki de (ki böyle bi durum da yok sizin önceki sayfaları okumadan yapıştırdığınız etiket bu) insanın sadece kendini ilgilendiren, doğruluğu yanlışlığı kişiden kişiye kültüre, dine göre değişen bir şey olduğuna göre. İki durum arasında bir fark kalmıyor. İğrenç bulduğunuz şey ne tam olarak?İnsanlar çok garip gerçekten...

X