- 13 Ekim 2014
- 658
- 725
Hahaha al benden de o kadarMemeyle sevgili yapılsaydı bugün en alası benimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha al benden de o kadarMemeyle sevgili yapılsaydı bugün en alası benimdi.
tobe tobeMerhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için
Anam bacim guzel dururda ne bilim yaa dedigin gibi bi delirip yapilirsa yapilir. Cocuk emerken kanim cekiliyodu.. gobek bile degil bildigin mene ucu:))En fenası buymuş diyorlar. Henüz cesaretim yok ama bir gün ansızın yaptırbilirm. Önceden karar vererek yapamıyorum böyle şeyleri.
Yanı ben kendı olcumden cok memnunum hepsının ortasıama tabı yaptırmak ıstedıgım bıyer var fekaaat ona bütçe ayıramıyorum bebek alısverısındenParadan haber ver tatlim.. buyukse kucultursun kucugu buyutursun..sarkiksa diklestirirsin.. karnini gerdirirsin artik bunlar sorun degil.
Yani herseyin caresi var anlaminda dedim: )Yanı ben kendı olcumden cok memnunum hepsının ortasıama tabı yaptırmak ıstedıgım bıyer var fekaaat ona bütçe ayıramıyorum bebek alısverısınden
beynime yeterince zamanı ve eforu harcıyorum hanımefendi mühendislik okuyorum, belki de her dış görünüşünden memnun olmayana beynini geliştir yaftasını yapıştırmaktan vazgeçmelisinizMemelerinize harcayacağınız eforu zamanı biraz beyninizi geliştirmeye harcayın lütfen.
çok sevindim adınıza, teşekkür ederimMemeyle sevgili bulunsaydı kız ben asla koca bulamazdım. Ama dünyanın en karakterli erkeğiyle evliyim
başlık yanlış anlaşılmaya müsait benim hatam. sevgili bulamıyorum değil sevgilim dalga geçer diye utandığım için sevgili istemiyorum demek istemiştim, teşekkürler cevabınız içinBiriyle sevgili olmanın memeyle ne alakasi var? Kurtulun bu tarz komplekslerden.
yaşadığım gayet normal ve olağan bir şey herkese neden bu kadar garip geldi hiç anlayamıyorum, memem normal bir insana göre küçük ve erkekler bu konuda çok takıntılı. erkek arkadaşım olunca bunu fark eder de yüzüme vurur dalga geçer diye tedirgin olduğumu belirttim ki bunu yaşadım daha önce. durumda komik bir şey göremiyorum ben kusura bakmayın amaArkadaşlar erkekler filan bu forumu takip ediyorlar.. Ben ilk görünce öyle eğlence olsun diye açılan bi başlıktır demiştim.. Erkek üye de kızların ne yazacağını okuyup gülmek için de açmış olabilir.. Ekşisözlük'te bu forumun konusu var.. Orada yazmışlar takip ediliyor burası..