Ya sonrasi ok de bacim cok acimaz mi oralar
Yaş 19 olunca sevgili olmak icin memenin şart olduğu düşunulüyor herhalde dedim okuyunca. Egitim, kültür, vizyon vs vs. Biraz da bunlari kendine dert et güzel kardesim. Bak hersey nasil degisiyorMerhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için
puhahaaaa gece gece güldüm.sen çok yaşa emiiMemeyle sevgili yapılsaydı bugün en alası benimdi.
o kimYa poposu dümdüz olanlar ne yapsın ölsün mü
Ben
Sorma biz mememizi yerden topluyoruzBaşlığı okuyunca istemsiz güldüm kusura bakmayın:))) İlerde çocuğun olunca emzirince çok sarkmaz işte ne güzel
Ben:)
ben seni hayalim de avatarındaki çocuk olarak görüyorum ama suç sen de hiç değiştirmedin kiii yıllardır var sankim
Benimde küçüktü cidden küçüktü..Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Ruhum avatarimdaki çocuk bebeğim hiç degismiyor:)ben seni hayalim de avatarındaki çocuk olarak görüyorum ama suç sen de hiç değiştirmedin kiii yıllardır var sankim
Boşa takılıyorsun. Bir zaman bekle fikrin değişecektir. Memeye gelen adam çabuk gider de karaktere gelen adam ömür boyu yanındadır. Kendine başka yatırımlar yap yaşın gençken.Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Valahi çok gördüm boynuna atanı :)))Sorma biz mememizi yerden topluyoruz
Dolayip boynumuza atıyoruz.
Gelde dekolteli elbise giyin