memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

Benim memeler de tomurcuk gibiydi senin yaşlarında suan ideal boyutta aynı kalmadı yani. Belki ilerleyen yaşlarda büyür kilo vs aldıkça.

Yaş 19 olunca sevgili olmak icin memenin şart olduğu düşunulüyor herhalde dedim okuyunca. Egitim, kültür, vizyon vs vs. Biraz da bunlari kendine dert et güzel kardesim. Bak hersey nasil degisiyor

tövbeler olsun güldüm.hiçbirimiz sevgili bulmak için memeler dışarda gezmiyoruz yaşın gereği sevgililerin de ergen daha ondan öyle meme krizindeler.Allah başka dert vermesin memesi küçük diye insan böyle dolar mı.Sen okuluna odaklan üniversiteni bitir.İlerde hala istersen "kendin için" yaptırırsın.hem artık teknoloji çok gelişti silikon konusunda.

Başlığı okuyunca istemsiz güldüm kusura bakmayın:))) İlerde çocuğun olunca emzirince çok sarkmaz işte ne güzel

Sevgili seçiminde meme kriterini de yeni duydum
Allah'ım daha neler duycam kimbilir

Canım memen küçük yada büyük diye seni eleştiren adamın poposuna bas zaten tekmeyi seni seven olduğun gibi sevsin ruhunla sevsin memenle değil yani hayır bizde var da ne oldu hiç yani

Sevgili icin degil ama kendin mutsuzsan silikon yaptir
Artik silikonlar birak dokunmayi sıksan incelesen bile belli olmayuyorlar cok dogal dokudalar

Benimde küçüktü cidden küçüktü..
evet özgüveni biraz kırıyor bu durum haklısın.. cünkü insan giydigini yakıstırmıyor, vücudunu begenmiyor..
bende cok silikon istiyordum ama iyiki yaptırmamısım evlendim simdi hamileyim gögüslerim 90 beden oldu

Ayyy inan bende küçük olsun isterdim 90 eşim çok beğeniyor ama ben küçük seviyorum dolgun olunca çok.dikkat çekiyo gibi sanki.sana gelince burnun için bişey diyemem bi burunla yapma bebek olmazsın ama bi erkek için silikon heleki sevgili için komik geldi evlenince karar ve bence

ben seni hayalim de avatarındaki çocuk olarak görüyorum ama suç sen de hiç değiştirmedin kiii yıllardır var sankim
Ruhum avatarimdaki çocuk bebeğim hiç degismiyor:)

Ayıptır söylemesi resmin aynı yaşıtı bir de oğlum var:)))

Memeleri boşver ruha selam:)

Boşa takılıyorsun. Bir zaman bekle fikrin değişecektir. Memeye gelen adam çabuk gider de karaktere gelen adam ömür boyu yanındadır. Kendine başka yatırımlar yap yaşın gençken.

Memesi küçük ve dümdüz olduğu halde 2. Evliliğini yapan bir arkadaşım var. Memesi büyük olduğu halde hiç evlenmeyen ben var yani meme büyüklüğü bir kıstas değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…