- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 35
ama ben bulamıyorum demiyorum, fark edip dalga geçmesinden çekiniyorum ve benimle konuşmak isteyen birine sırf bu yüzden soğuk davrandım sevgili olmak istemedim çünkü çekindim.Sesli güldüm
Haklısınız valla
teşekkür ederim cevapladığınız içinFeneri memeye tutunca silikon mu belli oluyormus ne alakasi var ilk defa duydumkonu sahibi belli eden tek sey alttaki izler kas alti yaptirirsin sut bezlerine zarar vermez.izler olur altta ama onlar da siliklesiyor zamanla belli bile olmuyor.o dokununca plastik gibi oluyor diyen saglam sallamis yok ole bisiy.burun kalsin bence once meme.yapma bebek ol ne var yani bosver yaptirabiliyosan yaptir.
HahaahaMeme dediğin kadında estetik duruyor Muharrem abi, sen üzülme istersen. Al biraz şenlenirsin (sen biliyorsundur gerçi ama olsun) http://www.c4wkg0blin.com/breasttest.html
Ayrıca, boyu değil işlevi
Ha ben mi, 19 tanesini tutturdum birini bilememişim. 30 senedir meme sahibiyim bilememişim yani.
haklısınız, sağ olunSeni memen için burnun için değilde kalbin huyun ve guler yüzün için sevecek bir adam ile karşılaşmayı bekle diğerleri seni tenin için sevecekse salla ayrıca evlenip cocugun olunca ister istemez büyüyecek allah başka dert vermesin meme kanseri olup gögüs aldıran kızlar napsın ölsün o zaman sana kalırsa hayret bişi
20 de 20 yaptirdigim icin hemen anlarimMeme dediğin kadında estetik duruyor Muharrem abi, sen üzülme istersen. Al biraz şenlenirsin (sen biliyorsundur gerçi ama olsun) http://www.c4wkg0blin.com/breasttest.html
Ayrıca, boyu değil işlevi
Ha ben mi, 19 tanesini tutturdum birini bilememişim. 30 senedir meme sahibiyim bilememişim yani.
teşekkür ederim anlayışınız için19 yaşında bir genç kizin dış görünüşüne takılıp üzülmesi kadar normal birşey yok çok haklisin..Bu yaşta bir çok yerimizi beğenmez öz güvenimizi her vesile ile kaybederdik o yaşlardaki halimi hatırlıyorum.ve şu an tam senin yaşında kızım var.oda burnunu beğenmiyordu yaptırdı ve şimdi çok memnun.
Meme de bir kadının kendini kadın gibi hissettirdigi bir organ olduğu için küçük olmasindan rahatsız olman normal.Bence bekleme iyi bir doktor bul ve yaptır.Yani bikini bile giyememek seni tabiki mutsuz eder erkekleri geç..
Valla ben olsam büyük konuşmuyum da takmazdımama ben bulamıyorum demiyorum, fark edip dalga geçmesinden çekiniyorum ve benimle konuşmak isteyen birine sırf bu yüzden soğuk davrandım sevgili olmak istemedim çünkü çekindim.
Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için
yaşın daha küçük. göğüs kaslarını geliştirecek spor yap. biraz kilo al. kuzenimde aynı senin gibiydi bunları yaptı morali düzeldi. büyük meme yaşlaninca sıkıntı olur. zaten doğurdüğunda büyücek. bezlerine zarar verme pisman olursun.Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için