memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

Benim de küçük evlendim çok şükür.:deli: Ama kendi mutluluğum içi hala yaptıysam mi diyorum eşim kızıyor. Dönem dönem şiştiği zamanlar oluyor hoşuna gidiyor anlıyorum ama beni memem içşn sevmediği kesin.:KK200:

Benim de küçük evlendim çok şükür.:deli: Ama kendi mutluluğum içi hala yaptıysam mi diyorum eşim kızıyor. Dönem dönem şiştiği zamanlar oluyor hoşuna gidiyor anlıyorum ama beni memem içşn sevmediği kesin.:KK200:
Bundan sonra destekli sütyen takmamayı düşünüyorum hiçbir yerde. En azından kendimi olmadığım biri gibi göstermem, bir gün fark ederler de dalga geçerler diye üzülmem. Teşekkür ederim cevabınız için

Olanda dert olmaysnda dert:) Allah yoklugunu vermesin genede: )

Slikon taktir bi sekilde.. hemen olmasada. Yaw hani meme cinsel bi cagrisim yapmazdi sadece bebek sut emsin diyeydi?

Yahu nolcak kiz sende. Oyle sevenler de var. Senin kalbin guzel olsun anlayisli ol onemli olan o. Kendini oyle guzel bulmayi ogren. Kac kilosun bu arada? Cok zayif oldugun icin de olabilir kilo aldikca buyuyebilir. Hamile kaldigin zaman buyur vs...

Merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, biraz uzun ama lütfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem çok küçük ama gerçek anlamda çok küçük. Dümdüz sütyenler almam gerekiyor çünkü hiçbir sütyenin içini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten çok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hiç istemem daha evleneceğim. Süt bezlerimin zarar görmesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye sürekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Sürekli destekli giyiyorum ama beni böyle beğenen biri bir gün destekli sütyensiz halimi görür de yüzü düşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Çok mutsuzum, sürekli bunu düşünüyorum... Öncelikle 19 silikon taktırmak için küçük bir yaş mı, yaşı benim gibi küçük olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en önemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parçası geliyor mu? Çünkü her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz büyük ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Önerilerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim okuduğunuz için
Ya ben kıyamam sana .. o kadar iyi anlıyorum ki seni . Aynı senin gibi hissederdim sen yaşlardayken saçma salak şeyler yapardım pamuklar felan doldururdum sütyenin içine . Şimdi çok komik geliyor inanki. Maalesef bu sorunun silikon harici çözümü yok . Beş yıl önce yaptırdım ve hep söylerim keşke daha gençken yaptırıp tadını çıkartsaydım .. yanlız biri seni beğensin diye değil kendin için yap ne yapıyorsan sen mutlu ol gerisi fasofiso

Yahu nolcak kiz sende. Oyle sevenler de var. Senin kalbin guzel olsun anlayisli ol onemli olan o. Kendini oyle guzel bulmayi ogren. Kac kilosun bu arada? Cok zayif oldugun icin de olabilir kilo aldikca buyuyebilir. Hamile kaldigin zaman buyur vs...
evet zayıfım 49 kiloyum, teşekkür ederim yanıtınız için anlayışınız için

Ya ben kıyamam sana .. o kadar iyi anlıyorum ki seni . Aynı senin gibi hissederdim sen yaşlardayken saçma salak şeyler yapardım pamuklar felan doldururdum sütyenin içine . Şimdi çok komik geliyor inanki. Maalesef bu sorunun silikon harici çözümü yok . Beş yıl önce yaptırdım ve hep söylerim keşke daha gençken yaptırıp tadını çıkartsaydım .. yanlız biri seni beğensin diye değil kendin için yap ne yapıyorsan sen mutlu ol gerisi fasofiso
çok teşekkür ederim yanıtınız için. Birine kendimi beğendirmekten çok dalga geçilmesinden korkuyorum, kız arkadaşlarımın yanında üstümü değiştirirken çekiniyorum, bikini giyemiyorum. Çünkü hep destekli sütyen giyiyorum günlük hayatımda ve beni öyle gören birinin fark etmesinden dalga geçmesinden çok çekiniyorum

Olanda dert olmaysnda dert:) Allah yoklugunu vermesin genede: )

Slikon taktir bi sekilde.. hemen olmasada. Yaw hani meme cinsel bi cagrisim yapmazdi sadece bebek sut emsin diyeydi?
teşekkür ederim cevabınız için, destek olan iyi yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Dediğim gibi artık çekinmeyeceğim dalga geçen geçebilir bu benim elimde olan bir şey değil sonuçta

Dalga geçen zaten seni sevmiyordur dış görünüş için vakit öldürmek için seninledir. Bunun için çok gencsin 25-26 yaşını bekle derim karar vermek için. Benim de memelerim küçük hatta sağ taraf yok denecek kadar sol yine biraz var. İkisi de benzemiyor küçüklükten ziyade birkaç yıl önce sağ tarafa yaptirsam mı diyordum sonra dedim bu benim vücudum ben buyum. Sevgili de yaptım evlendik de, hamile olduğum halde destekli sutyenlerim hala oluyor. Küçük meme sallanmiyor sarkmiyor

Bundan sonra destekli sütyen takmamayı düşünüyorum hiçbir yerde. En azından kendimi olmadığım biri gibi göstermem, bir gün fark ederler de dalga geçerler diye üzülmem. Teşekkür ederim cevabınız için

Yok ben de hep destekli taktım, eşim de bu şekilde tanıdı beni. Silikon yatırabilirsen yaptır ama iyi bi yerde bu seni rahatlatır en azından. Ama çok da takılma yani.

Ne kadar a yaptırdınız

Dalga geçen zaten seni sevmiyordur dış görünüş için vakit öldürmek için seninledir. Bunun için çok gencsin 25-26 yaşını bekle derim karar vermek için. Benim de memelerim küçük hatta sağ taraf yok denecek kadar sol yine biraz var. İkisi de benzemiyor küçüklükten ziyade birkaç yıl önce sağ tarafa yaptirsam mı diyordum sonra dedim bu benim vücudum ben buyum. Sevgili de yaptım evlendik de, hamile olduğum halde destekli sutyenlerim hala oluyor. Küçük meme sallanmiyor sarkmiyor
çok haklısınız. konu saçma olabilir yaşıma verin lütfen. sadece erkeklerin böyle kızlar gördüğünde aa memesiz, memesi nerde evde mi unutmuş gibi şeyler söylediğini gördükçe moralim bozuluyor.. ameliyat bu bıçak altına yatmak zor bir karar acele etmemek daha doğru
Yok ben de hep destekli taktım, eşim de bu şekilde tanıdı beni. Silikon yatırabilirsen yaptır ama iyi bi yerde bu seni rahatlatır en azından. Ama çok da takılma yani.
ne güzel anlayışlı bir eşiniz varmış. olduğu gibi devam edip laf eden dalga geçen olursa yolları ayırmam mantıklı olan sanırım

Bugün memeyle bulduğun sevgili yarın daha büyük memelisini bulunca pırrr diye uçar gider :/
Düşünme bu saçmalıkları. Kendi gelişimine odaklan.

Kız dert ettiğin şeye bak. E benim de küçük, ama evliyim ve bir bebeğim var. Memeler mi? Ha onlar bir ara sütle doldu, sonra eski haline geri döndü. Ama mutluyum. Hiç sorunsuz karın üstü yatabiliyorum, koşarken bıngıl bıngıl sallanmıyor mesela :)
Ama 19 küçük bir yaş, vücudun tamamen gelişmemiş. Genetik de olabilir. Yaptırırsan da damla silikon yaptır, daha natürel bir görünüşe sahip, ve süt bezlerini hiç etkilemez, alakası olmaz, normal meme gibi. Ama evleneceğin kişi şeytan gibiyse, elinde feneri memeye tutarsa, ancak o zaman anlar silikon olduğunu, belli olur fenerde yani. Onun dışında boşver seni seven minnak memenle sevsin.
Feneri memeye tutunca silikon mu belli oluyormus ne alakasi var ilk defa duydum:işsiz:konu sahibi belli eden tek sey alttaki izler kas alti yaptirirsin sut bezlerine zarar vermez.izler olur altta ama onlar da siliklesiyor zamanla belli bile olmuyor.o dokununca plastik gibi oluyor diyen saglam sallamis yok ole bisiy.burun kalsin bence once meme.yapma bebek ol ne var yani bosver yaptirabiliyosan yaptir.

X