memem küçük olduğu için sevgili yapamıyorum..

Genc kizlarin geldigi su noktadan toplum olarak biz sorumluyuz. meme=zevgili demek olmus.

Burun estetigi bir derece de, meme estetigi icin 30 lara kadar beklemelisin ve gercekten isteyip istemedigine o zaman bireysel karar vermelisin.

Tabi ki haklısın ama genceciksin. O kadar güzel bi yaştasın ki... Boşver oranla buranla ilgilenenlerle vaktini harcama kendini yorma... Benim üzüldüğüm herkesin yüzü birbirine benziyor. Bi güzellik algısı yaratılmış onun üzerinden gidiyor ve gençler hep örnek alıyor. İnstagram denen mecrada artık yüzleri ayırt edemiyorum. Sen sen olarak kal. Kimseye benzeme. Ama yine de yaptırmak istersen kendin için yaptır. Eğitim ne durumda?

Bazıları saçma sapan komik ve gereksiz bulmuş derdini ama ben seni anlıyorum 18 yasından önce hormon testlerini yaptırsaydın yani çok çok daha yaşta bunun sanırım bi tedavisi vardı. Ancak artık şuandan itibaren silikon dışında çözebileceğin bi sorun değil. Silikon taktırmakta her kadının harcı işlem değil Daha çok gençsin seni bu halinlede sevecek kabullenecek biri olucaktır sonra karar verirsin ilerde silikon meselesine

üniversite okuyorum birinci sınıfım, teşekkür ederim

Ya belli kriter yok. Bazı adamlar da küçük meme sever. Sen o adama denk gelmemissin

Ah be güzelim tek derdin küçük memelerin olsun

Konunun tamamini okumadim.
Ama silikon ile ilgili sunu soylebilirim
Isin ehli bir elde yapilmasi sart
Ben kardesim annem ucumuzde yaptirdik. Seninle ayni sorundan dolayi. Asla ele gelemiyor
Hayatimda kendim icin yaptigim en iyi sey diyebilirim .salak gibi 34 yasima kadar beklemisim
Bu yaz benden ozguvenlisi yoktu
Ölçüsü ideal ise belli olmaz. Benim su an 80 b
Bunun çözümü kolay merak etme. Tek sorun para ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…