- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
Yok beni yanlış anladınız, memeyle sevgili yapılır demiyorum ki.. Sürekli destekli sütyen giyemiyorum, giymeyince de sevgililerim mememle dalga geçiyor , ben de çok utanıyorum sadece...
Yok beni yanlış anladınız, memeyle sevgili yapılır demiyorum ki.. Sürekli destekli sütyen giyemiyorum, giymeyince de sevgililerim mememle dalga geçiyor , ben de çok utanıyorum sadece...
benim başka hesabım yok ve 19 yaşındayımBununiçin neden 2. Üyelik açıp yalan söylediniz peki? 28 yaşında koskoca kadınsınız, memenizden değil bundan utanın bence.
benim başka hesabım yok ve 19 yaşındayım
O değil de "SEVGILILERIM" demiş. Boşver yorum yazmayı bırakalım, ciddiye alıp yazıyoruz bi deBununiçin neden 2. Üyelik açıp yalan söylediniz peki? 28 yaşında koskoca kadınsınız, memenizden değil bundan utanın bence.
Biz demedik,patron dedi. O dediyse dogrudurgerçekten sizleri anlamakta güçlük çekiyorum, bir sorunum olduğu için rahatsızlık duyduğum için bu konuyu açtım, benden yaşça büyük insanlarsınız tecrübelerinizden fikirlerinizden yararlanırım diye, ama siz benimle dalga geçiyorsunuz, 28 yaşında kadın diyen olmuş nerden vardınız bu kanıya acaba?
O değil de "SEVGILILERIM" demiş. Boşver yorum yazmayı bırakalım, ciddiye alıp yazıyoruz bi de
Aynen ..Kendimi kullanılmış hissediyorum şu an. Duygularımla oynadı
haklısınız teşekkür ederimKlasik anne konuşması yazacagım...
Bırak başkalarını memnun etmeyi hayatına odaklan erkeklerin memnuniyeti egoları bitmez
Memnun olanı az nadir bulunuyor
Gerçekten başlık yanlış anlaşılmaya müsait ama ben öyle demek istemedim. Yani destekli sütyen takıyorum günlük hayatımda ama bazen sıkılıp normal bir sütyen takabiliyorum ve arada çok fark oluyor. Bir erkek arkadaşım bunu fark etmişti ve dalga geçmişti, bende bu konuda bir kompleks oluştu.. Cevabınız için teşekkür ederim kendimle barışık olsam daha iyi sanırım..Memeyle sevgili arasında inan ki bağlantı yok. Çok böyle düşünüyorsan birkaç ay destekli sütyen tak, bak bakalım etrafin erkek mi dolacak?
Bence sen kendini sevmeyen insanlardansin. Memen olsa burnun, burnun olsa kaşin gözün,onlar olsa popon baldirin... Elbet bir yerden sorun yaşayacaksın.
Bence önce kendinle baris.
İlle de ameliyat olmak istiyorsan haziran ayında Bim'de Waikiki'de ise gir. ZAten asgari ücret iki bin. Evine yakın şubede çalışırsan yol paraların da sana kalır... 3 bucuk 4 ayda meme ameliyatı parasini biriktirirsin,Eylül ayında da operasyonu geçirirsin.
Çocuklarla ilgili bir yerde çalışıyordum. Öğretmenlik öğrencisi bir kiz geldi, önce part time olarak , yazın da tam zamanlı olarak çalıştı. Hem dişlerine tel taktırdı hem burnunu yaptırdı. Üstelik burun ameliyatı için 20 gün rapor yazdırdı, çalışmadığı halde maaşını aldı:)
Kusura bakma da böyle birşey için aileden para istenmez.
Eki Görüntüle 2224933
haklısınız gereksiz kuruntu yapıyorum galiba. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinSevgiliyle memenin alakası yok. Siz kendinize güvenmediğiniz için sevgili yapamıyorsunuz büyük ihtimalle. Kendine güven de 19 yaşında çok kolay değil. Ergenlikten daha yeni yeni çıkmaya başlıyorsunuz. Biraz olgunlaşın kendinizi kabullenin. 25 yaşında hala istiyorsanız yaptırırsınız. Estetiğe karşı değilim ama sadece görüntünüzü değiştirecek bir şey. Sizin kendinizle olan sorunlarınızın çözümü olamayacak malesef.
İlgilendiğiniz şeylerin peşinden koşun, hobilerinize zaman ayırın, kendinize zaman ayırın. Sevgili aramakla bulunabilen bir şey değil pek. Yani bulunuyor da istenilen kişi olmuyor bence.
Memeyle her şey olsaydı sırt ağrısı çekmeme rağmen çok güzel bir hayatım olurdu şu anda. Sizi siz olduğunuz için seven biriyle beraber olun. Memeniz için sevecek biriyle değil.
Meme en azından farkediliyor ve küçük de büyük de olsa her şekli boyutu seviliyor. Sizinkileri napcaz asıl deyip konuyu kapatın.Gerçekten başlık yanlış anlaşılmaya müsait ama ben öyle demek istemedim. Yani destekli sütyen takıyorum günlük hayatımda ama bazen sıkılıp normal bir sütyen takabiliyorum ve arada çok fark oluyor. Bir erkek arkadaşım bunu fark etmişti ve dalga geçmişti, bende bu konuda bir kompleks oluştu.. Cevabınız için teşekkür ederim kendimle barışık olsam daha iyi sanırım..