• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Geçmiş olsunnnn inş bizde bu kervanda yer alırız :(

bu arada arzum77 senin doktorun hasan beydi sanırım o 3 boyutlu çalışma yapıyor mu?

Evet canım,doktorum Hasan Fındık :34: 3 Boyutlu çalışma yapmıyor Hasan bey.Zaten bu çalîşma net bir sonuç vermiyor.Netten kendinde yapabilirsin bu çalısmayı fotografınla :34: Bilgin olsun,bôyle siteler var.

çok geçmiş olsun, hayırlı olsun canım. inşallah çok çok mutlu olursun onlarla, benim gibi depresyona girmezsin

Nemutlubanaaa'mmm
ne mutlu kız sana :)
kavuştuk ikizlerine sendeee :1:
bebeğim iyileşte detaylardan haber ver çatladık burda ayol :1:
uyuyup duruyorsundur sen şimdi hebire :21:
ben 12 de girip akşam 7 de uyandığımdan benim ertesi güne kadar sersemliğim sürmüştü :1:

Canımmmm nasılsın acaba şuan, daha iyisindir umarım? Geldim ama çok kalamadım ki bu İstanbul trafiği yüzünden :( dikkatini birazcık dağıtabildiysek nemutlubize :) bir dahaki görüşmede geniş zamana yayarız..Ayceyycm seninle de tanıştığımıza çoooook memnun oldum, ay ne güzel bi gün :)

Bim baam boom çok şükür dostlar benim de artık memelerim var :)Oldu da bitti dostlar çok şükür.9 gibi girdim ameliyata 12buçuk gibi kendimdeydim. Bayılmam ayılmam çok rahat oldu,şu anda bir gerginlik hissi var,çok ağrım yok,olduğunda hemen kontrol altına alınıyor zaten.Ayceyim yanımda sağolsun bebek gibi bakıyor banaBademcim mutlu haberimi paylaşmışsın çok sağol tatlımÇilekcim sana da çok teşekkürlerGelen arayan dua eden iyi niyetlerini gönderen hepiniz çok sağolun sizi seviyorum

nemutlubanaaaa :))) sen de kavustun memişlerine ne güzel :) çok geçmiş olsun canım benim, insallah her sey gönlünce olur. Yanında ayceyyy mi var :( ne büyük şans keske benim de yanımda olabilse ;) eminim çok güzel bakmıstır sana :)

Bim baam boom çok şükür dostlar benim de artık memelerim var :)Oldu da bitti dostlar çok şükür.9 gibi girdim ameliyata 12buçuk gibi kendimdeydim. Bayılmam ayılmam çok rahat oldu,şu anda bir gerginlik hissi var,çok ağrım yok,olduğunda hemen kontrol altına alınıyor zaten.Ayceyim yanımda sağolsun bebek gibi bakıyor banaBademcim mutlu haberimi paylaşmışsın çok sağol tatlımÇilekcim sana da çok teşekkürlerGelen arayan dua eden iyi niyetlerini gönderen hepiniz çok sağolun sizi seviyorum

Aman aman kimler gelmiş :16: aksilik çıkmadan kavuştun şükür memelerine :9: dertsiz tasasız iyileşme süreci diliyorum sana :21:

Aycey bana da gel bak beklerim kıskandım nemutluyu :23::23:

Geçmiş olsun kervanın yeni üyesi.İnşallah istediğin gibi olurlar zamanla, darısı tüm isteyenlerin başına..Ağrı sızı durumların yoktur umarım:(

Nemutlusanaaa.... Artık sende cicilerine kavuştun :16: Geçmiş olsun canım,sorunsuz bir süreç diliyorum arkadaşım.Geçmiş olsun :54:

Eveeet çok şükür artık şeytanın bacağı kırıldı. Çok teşekkürler,amiin umarım :16:

çok geçmiş olsun, hayırlı olsun canım. inşallah çok çok mutlu olursun onlarla, benim gibi depresyona girmezsin

Çok teşekkürler canım.
Sana ne olmuştu takip edememişim.

Nemutlubanaaa'mmm
ne mutlu kız sana :)
kavuştuk ikizlerine sendeee :1:
bebeğim iyileşte detaylardan haber ver çatladık burda ayol :1:
uyuyup duruyorsundur sen şimdi hebire :21:
ben 12 de girip akşam 7 de uyandığımdan benim ertesi güne kadar sersemliğim sürmüştü :1:

Evet ben artık tam anlamıyla nemutlubana yım :))
Aynen öyle her fırsatta uyuyup duruyorum canım,gece uyuyamadım pek,ara ara kuvvetli sıkışma hissi yaşadım,ağrı kesiciyi de zırt pırt yapmıyorlar malesef :1:
Ama yürüyünce rahatlanıyor biraz diye bol bol yürüdüm,destek almadan kalkabildim oturabildim,mide bulantım vs olmadı.Sadece ameliyattan ilk çıktığımda biraz vardı,biraz da titreme vardı,bir ilaç yaptılar,etrafıma da fanlar koydular,anında geçti.
250 cc natrelle 510 fx fasya altı yöntemle meme altından yerleştirildi.
Direnler bugün çıkarıldı. Sporcu sütyeni giydirildi,üstüne de lastik bant kondu,lastik bant şeklini daha güzelleştiriyormuş ama çok sıkı,dayanamadığım zaman açıyorum.
Şu anki halimi soracak olursan ara ara gerginlik hissi artıyor,öyle olunca lastik bandajı çıkarıyorum,kuvvetlenirse ağrı kesici alıyorum,ağrı kesici alınca pamuk ipliğine dönüp anında mıyışıyorum :)
Bu arada öğlen taburcu olduk. Evime gelince biraz daha rahatladım,direnler çıktığı için istediğim zaman banyo yapabilirmişim ama yine de yarın yapsam daha iyi olurmuş.
Protezin büyüklüğü tam istediğim gibi ne büyük ne küçük,zaten dokun vardı dedi Barış bey,o yüzden 280 çok olmuş,220 250 280 denemişler,en güzelei bu olmuş. Bana ameliyattan önce hemşiresi sormuştu zaten,büyük mü istersiniz diye ben hayır demiştim,doğal olsun istemiştim,öyle de oldu.Ablam da çok beğendi.

Canımmmm nasılsın acaba şuan, daha iyisindir umarım? Geldim ama çok kalamadım ki bu İstanbul trafiği yüzünden :( dikkatini birazcık dağıtabildiysek nemutlubize :) bir dahaki görüşmede geniş zamana yayarız..Ayceyycm seninle de tanıştığımıza çoooook memnun oldum, ay ne güzel bi gün :)

Canım benim dün tam senin geldiğin saatlerde ağrıları hissetmeye başladım,çok konuşamadım,bunu saymam o yüzden :) Yine görüşelim doya doya konuşalım. Ama bomba gibisin onu söyleyeyim, çok memnun ettin beni,çok sağol tatlım :29:

nemutlubanaaaa :))) sen de kavustun memişlerine ne güzel :) çok geçmiş olsun canım benim, insallah her sey gönlünce olur. Yanında ayceyyy mi var :( ne büyük şans keske benim de yanımda olabilse ;) eminim çok güzel bakmıstır sana :)

Teşekkür ederiim :) Evet gerçekten aycey bana Allah tarafından gönderilmiş bir melek oldu. Ablamların bir süre gitmesi gerekiyordu, o sürede bana ablamları aratmadı,bebek bakar gibi baktı besledi :16:

Canim benim hayirli ugurlu olsun. Sonunda sen de kavustun,kervana:)! katildin:))Mutlulugun daim olsun arkadasim ...

Çok teşekkürler güleezelcim :16:Amiiin!
Aman aman kimler gelmiş :16: aksilik çıkmadan kavuştun şükür memelerine :9: dertsiz tasasız iyileşme süreci diliyorum sana :21:

Teşekkürler jeleseccim, umarım iyileşme süreci de çabucak geçiverir. Ben de geleyim sana,senin ne zzaman ameliyatın :29:

Geçmiş olsun kervanın yeni üyesi.İnşallah istediğin gibi olurlar zamanla, darısı tüm isteyenlerin başına..Ağrı sızı durumların yoktur umarım:(

Teşekkür ederim,amin Allah isteyen herkese nasip etsin.Ama ağrısız bir ameliyat değil,onu söyleyeyim.Bunu bilip göze almakta fayda var.Özellikle ilk gece zor geçiyor.Bunun muhasebesi iyi yapılmalı,sonuca değer deniyorsa bu ağrılar göze alınmalı. Şu an düne göre daha iyiyim,ama ağrım yok değil,çok zorladığında önlemler alıyorum.

canım çokk geçmiş olsun,çok sevindim senin konunu baya bi takip etmiştin ilk açtığın zamanlarda.benim de bugün 4. günüm inan ilk günlerin ardından okadar çabuk geçiyoki zaman...aramızda 1 kişi daha hayallerine kavuştu ne güzellll:16:

Tatlım merhabalar :) buradan da geçmiş olsun diyeyim her kese diyoruz ya kural bozulmasın:34: çok çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Aramıza hoş geldin, iyi ki geldin canım... Seni kocaman öpüyorum :54: Sen de çok sağol ;)

cihilekcim ne iyi oldu değil mi? nemutlubana sayesinde tanışma fırsatımız oldu, ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum, çok tatlısın maşallah çilek gibisin :) öptüm

Bence de ikinci gün olmasına rağmen sonuç harika görünüyordu canımmm ablanla aynı fikirdeyim :)

Bence de ikinci gün olmasına rağmen sonuç harika görünüyordu canımmm ablanla aynı fikirdeyim :)

Ben göremedim haksızlık buuu.. Neyse sen öyle diyorsan görmüş kadar oldum bedemcim. Ben seni de göremedim bak bu da ikinci haksızlık :46:

cherry nemutlubana da kavuştu memişlere, terliğinin altına adını yazdık ona göre ;) sıra sende inşallah. Bakarsın senin yolun da İstanbul'a düşer seve seve senin yanında da kalırım canım benim hiç merak etme. Öpücükledim seni :54:

Kıskanma kuzum jeleseccim ben hepinizi gezerim sırayla yeter ki aynı güne denk gelmesin :1: Sırada ne vardı canım senin? :34:

nemutlubana tatlım bugün ben ancak girebildim foruma :1: güneşli havayı gördüğüm anda kendimi tutamıyorum habire gezmece. İnşallah sen de iyileş cicilerine sütyen bakmaya gideriz ben bugün ön araştırma yaptım biraz ;) hava kararınca da tek başıma sinema keyfi yaptım süperdi :46: Bu arada senin memişleri badem görmüş ben göremedim napıcaz şimdi?

canım çokk geçmiş olsun,çok sevindim senin konunu baya bi takip etmiştin ilk açtığın zamanlarda.benim de bugün 4. günüm inan ilk günlerin ardından okadar çabuk geçiyoki zaman...aramızda 1 kişi daha hayallerine kavuştu ne güzellll:16:

Aaa devrem ne güzel,aynı zamanlarda kavuşmuşuz demek bebeklerimize :) Evet çok şükür,benim de bugün 3.günüm ve gayet iyiyim maşallah ikimize de :nazar:

Tatlım merhabalar :) buradan da geçmiş olsun diyeyim her kese diyoruz ya kural bozulmasın:34: çok çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Aramıza hoş geldin, iyi ki geldin canım... Seni kocaman öpüyorum :54: Sen de çok sağol ;)

Canım beniiim :16:Çok çok hoş bulduum,ne de güzel bir aranız varmış :1:

Ben göremedim haksızlık buuu.. Neyse sen öyle diyorsan görmüş kadar oldum bedemcim. Ben seni de göremedim bak bu da ikinci haksızlık :46:

İlk gün sargılı direnli hiçbirşey anlaşılmaz vaziyetteydiler, badem geldiğinde tam sargılar direnler çıkarılıyordu.Merak etme canım en yakın zamanda sen de görürsün :29:

nemutlubana tatlım bugün ben ancak girebildim foruma :1: güneşli havayı gördüğüm anda kendimi tutamıyorum habire gezmece. İnşallah sen de iyileş cicilerine sütyen bakmaya gideriz ben bugün ön araştırma yaptım biraz ;) hava kararınca da tek başıma sinema keyfi yaptım süperdi :46: Bu arada senin memişleri badem görmüş ben göremedim napıcaz şimdi?

O zaman napıyoruz,en kısa zamanda yeniden görüşüyoruuuz :52:
Valla enerjine hayranım,ne güzel ooh gez.Çamaşır bakma aşamasında çok eğleneceğiz,ömrümde çamaşır bakmak eğlenceden çok ızdırap olmuştu hep,çok şükür bu da nasip oldu. :54:

ben çok ihmal etmişim buraları, herkesler ameliyat olmuş :27:
hepinize geçmişler olsun, umarım ağrısız sızısız tez zamanda süper görünürler :34:

Aaa devrem ne güzel,aynı zamanlarda kavuşmuşuz demek bebeklerimize :) Evet çok şükür,benim de bugün 3.günüm ve gayet iyiyim maşallah ikimize de

Kıskanma kuzum jeleseccim ben hepinizi gezerim sırayla yeter ki aynı güne denk gelmesin :1: Sırada ne vardı canım senin? :34:

:)))) kıskancım ben:9: benim sırada karın germem var canım :18: bu son ameliyat inşallah :34: daha var benim zamanım önümüzdeki mart nisan gibi

Back