- Konu Sahibi nemutlubana
-
Randevu için aradığında söylemişlerdir zaten ücretli yada ücretsiz oldugunu... Aramadınmı ??
Aradım ama sormadım ki,ücretli de olsa gideceğim ücretsiz de olsa.Ama tabii ben o mailden dolayı zaten ücretsiz olduğunu düşündüğümden hiç sormadım.
Randevumu aldım,haftaya çarşamba da Naci beyin kapısını çalacağım :)
canımmm yeni randevular da alınmış tam gaz devam ediyorsun kolay gelsinnnnn
canım hemen baktım fotoğrafına yorum da yaptım burdan da söyleyim..Sol memen sağ memene göre daha büyük geldi bana, göğüs dokun benden birazcık daha fazlaymış sol göğüs olarak düşünürsem. Benim göğsüm ne kadar küçükmüş yahu yine unuttum iyice şeklini şemalini eski halinin pazartesi gidince inceleyeyim iyice.
randevuyu alarak ilk ve en önemli adımlardan birini atmışsın. gazan mübarek olsun.
Canım doktora o kadar açıklama yapmaya ne gerek var :) Ben hala aileme söylemeyi düşünmüyorum,bazen düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum :)
:) Senin mesajını da buldum canım Tuğrul beyin konusunda.Resimlerine de baktım bomba bomba nokta kom yani,maşallah :) Sende göğüs dokusu olduğundan şanslısın canım,ben de o yok
Cok sagol canim begenmene sevindim:) ama senin de resmini gordum bence gayet iyi meme dokun. Senden daha az meme dokusu olan arkadasimin ameliyat sonucunu gordum hem de kasustu. Sonuc: son derce dogal ve sahane memeler. Sen de sanslisin yani
canım ınsallah en kısa zamanda ıstedıgın cicilere kavusursun :)
Aradım ama sormadım ki,ücretli de olsa gideceğim ücretsiz de olsa.Ama tabii ben o mailden dolayı zaten ücretsiz olduğunu düşündüğümden hiç sormadım.
Randevumu aldım,haftaya çarşamba da Naci beyin kapısını çalacağım :)
naci bey'i soruyorsan görüşme ücreti yok. daha önce de yazmıştım.
m.ö. (memeden önce)adlı albümüne baktım. göğüs dokun yeterli canım. avantajlısın :112: hadi bakalım.
ameliyat sürecine giren arkadaşların konularını takip etmek heyecan verici!
Evet canım,Barış bey de almıyormuş Naci bey de.Böylece hiçbir ilk görüşmeme para vermemiş olacağım :)
Meme benim için bir milat olduğundan şu an milattan yani memeden öncedeyim :))) Milattan sonra da inşallah burda hep beraber kutlayacağız.
Evet canım,Barış bey de almıyormuş Naci bey de.Böylece hiçbir ilk görüşmeme para vermemiş olacağım :)
Meme benim için bir milat olduğundan şu an milattan yani memeden öncedeyim :))) Milattan sonra da inşallah burda hep beraber kutlayacağız.
Çok teşekkürler canım,Hasan Fındık,Naci Çelik,Barış Çakır belki bir de Tuğrul Turan ile görüşmeden karar vermeyeceğim.
örneğin hoşuma gitti, başka buluşlar da bekliyorum ona göre :112:
kutlayacağız canım. :13: senin mutluluğun bizim de mutluluğumuz.
tez vakitte kavuşursun inşallah memişlere ... amin diyelim..
Benim kafamdaki bütün doktorlarla görüşmeyi planlıyorsun, iyi bari senden ilk izlenimleri alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?