Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Randevu için aradığında söylemişlerdir zaten ücretli yada ücretsiz oldugunu... Aramadınmı ??

Aradım ama sormadım ki,ücretli de olsa gideceğim ücretsiz de olsa.Ama tabii ben o mailden dolayı zaten ücretsiz olduğunu düşündüğümden hiç sormadım.
Randevumu aldım,haftaya çarşamba da Naci beyin kapısını çalacağım :)

Sevgili günlük :) Bugün Barış Çakır'ı aradım,yurtdışında olduğu için haftaya tekrar aramamı söylediler.Haftaya bir gün inşallah onuunla da görüşeceğim.
Ayrıca,şu anki miniminişlerinn resmini ekledim profilime,ilgilenen arkadaşlar kendileriyle karşılaştırarark yorumda bulunursa sevinirim.

canım hemen baktım fotoğrafına yorum da yaptım burdan da söyleyim..Sol memen sağ memene göre daha büyük geldi bana, göğüs dokun benden birazcık daha fazlaymış sol göğüs olarak düşünürsem. Benim göğsüm ne kadar küçükmüş yahu yine unuttum iyice şeklini şemalini eski halinin pazartesi gidince inceleyeyim iyice.

Çok teşekkürler canım benim.Aşağı yukarı senin gibi olduğuma göre belki diğer doktorlar bana da kas zarı altı yöntemini önerir.Aman unut be güzelim,ben de unutsam bir an önce keşke.

Cok sagol canim begenmene sevindim:) ama senin de resmini gordum bence gayet iyi meme dokun. Senden daha az meme dokusu olan arkadasimin ameliyat sonucunu gordum hem de kasustu. Sonuc: son derce dogal ve sahane memeler. Sen de sanslisin yani

naci bey'i soruyorsan görüşme ücreti yok. daha önce de yazmıştım.
m.ö. (memeden önce) adlı albümüne baktım. göğüs dokun yeterli canım. avantajlısın :112: hadi bakalım.
ameliyat sürecine giren arkadaşların konularını takip etmek heyecan verici!

Evet canım,Barış bey de almıyormuş Naci bey de.Böylece hiçbir ilk görüşmeme para vermemiş olacağım :)
Meme benim için bir milat olduğundan şu an milattan yani memeden öncedeyim :))) Milattan sonra da inşallah burda hep beraber kutlayacağız.

örneğin hoşuma gitti, başka buluşlar da bekliyorum ona göre :112:
kutlayacağız canım. :13: senin mutluluğun bizim de mutluluğumuz.

tez vakitte kavuşursun inşallah memişlere ... amin diyelim..

örneğin hoşuma gitti, başka buluşlar da bekliyorum ona göre :112:
kutlayacağız canım. :13: senin mutluluğun bizim de mutluluğumuz.

Peki yeni buluşlarımla karşınızda olana dek esen kalın, memeli kalın :)

tez vakitte kavuşursun inşallah memişlere ... amin diyelim..

Amin canım inşallah...

Benim kafamdaki bütün doktorlarla görüşmeyi planlıyorsun, iyi bari senden ilk izlenimleri alırız :)

Seve seve paylaşırım izldenimlerimi, düşüncelerimi.Bu konuyu da hem kendime hem diğer düşünenlere hayrı olsun diye açtım zaten.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Görüşmelerle ilgili bir haberim yok ama sürecimle ilgili bir haberim var.Bugün nabız yoklama çalışması yaptım ablamlara.İşyerinden bir arkadaşım protez taktırdı çok memnun falan diye ballandıra ballandıra anlattım.Bu süreçte ben de ona hep destek oldum,böyle bir problemin varsa içine atıp kompleks yapmak yerine ücretini de ayarlayabiliyorsan neden olmasın ki dedim diye anlattım :) Ailesi bile bilmediği halde hiç anlamamışlar,çok doğal olmuş,hayatından çok memnun falan diye burdan duyduğum bir çok şeyi anlattım.Sonuç olarak ablam bile düşünmeye başladı :) Araştırsana falan dedi,ben de sen düşündükten sonra araştırmak kolay dedim sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi :) Gel elele tutuşup ikimiz birlikte ameliyat olalım dedim.O da para kısmına takıldı tabii.Diğer ablam da oldukça büyük göğüslü biri olarak ne gerek var gibi şeyler söylüyordu ki biz susturduk tok açın halinden ne anlar diyerek.Yani en azından ablamlara söyleyebileceğim diye düşünüyorum.Anneme söyleyemem sanırım.Ya da bilmiyorum zaman gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…