Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Bugüne gelelim...
Öncelikle doktorun yanına gidene kadar stresten heyecandan ölecek gibiydim.Zaten koştura koştura yetişebildiğimden gittiğimde hiç beklemedim,lavaboya girdim çıktığımda doktorun odasında buldum hemen kendimi.Muayeneye geçtiğimizde de önce çok utandım ama sonra konunun ilgi çekiciliği heyecanımı bastırdı.Heyecanım yüzünden konuyu kaçırmak istemedim:)
Sonra muayeneye geçtik.
Öncelikle ben ne istediği ifade etmeye çalıştım.Bakıldığında veya dokunulduğunda anlaşılmasın istiyorum dedim.Yani ben kendim dokunduğumda da hissetmek istemediğimi,orda yabancı bir madde olduğunu unutmak ve kendi göğsüm olarak benimsemek istediğimi ifade ettim.Hasan bey de daha doğal sonuçlar almak için ve göğüs dokum az olduğu için bana kas üstü yöntemlerinin uygun olmayacağını söyledi.Kesi yerini sana bırakıyorum nerden istersen olabilir ama tabi en rahatı göğüs altı olacaktır dedi.dolgun b cup uygunmuş benim vücuduma,bunun için 250-300 cc arası protezin yeterli olacağını ama dolgun bir görüntü verebilmek için de yuvarlak olmasını uygun bulduğunu söyledi.Kullandığı protez markaları mentor ve mcguenn imiş.FDA onaylı protez tercih etmemi tavsiye etti.
Kas altı konusu beni ağrı konusunda biraz endişelendirdiği için bu konu üzerinde durdum.Dual plan mı yoksa tamamen kas altı mı diye sordum.İkisinin arasında fark olmadığını,zaten kas altı dediğimizde de mecburen yarısının kas üstünde kaldığını tamamen kas altında kalmasının mümkün olmadığını söyledi,hatta keşke mümkün olsa da tamamen gizleyebilsek dedi.Ama tabi bu yöntemin biraz daha ağrılı olduğunu söyledi.Ama kişiden kişiye de değişebiliyormuş.
Bugünlük benden haberler böyle.

Hadi ilk görüşme yapıldı.Hayırlı olsun.. Dediğim gibi gayet açıklayıcı bilgiler olmuş ve denilen herşey mantıklı tabi.Bakalım diğer doktorlar ne önerecek ne diyecek.. Herşey birbirine tutarsa karar vermen daha kolay olacaktır.Hakkında herşeyin en iyisi e dogrusu olsun canım..

Amin inşallah.Eğer hepsi kas altını önerirse ağrı konusunda kendimi biraz daha hazırlamam gerekecek:)

Amin inşallah.Eğer hepsi kas altını önerirse ağrı konusunda kendimi biraz daha hazırlamam gerekecek:)

Canım ağrıları düşünme.Senin için önemli olan protezi hissetmemen,Dogal olması degilmiydi? Kas altı yöntemi protezi en iyi saklayan yöntemdir.Bak benim meme dokum vardı.Bu yüzden bana o yöntemi uygun gördü ve gayet Dogal sonuç elde ettim.. Ayrıca kas altı yönteminde ameliyattan sonra kapsül riski neredeyse sıfırdır.Agrı eşiğinde kişiden kişiye değişen bir durumdur.Unutma En iyisi neyse senin için onu düşün canım.. Bakalım Naci bey ne diyecek? Tuğrul beylede görüş mutlaka.

Evet en önemli nokta o,gerisi teferruat,ağrıysa ağrı,ölmem heralde:) Beni öldürmeyen şey güçlendirir
Tuğrul beyi de aldım listeme,onu da araştıracağım.

seni mutlu edecek kararlar almanı diliyorum.

Çok teşekkür ederim,ben de bunu diliyorum canım.
Bugün anladım ki o veya bu,öyle ya da böyle bu işi artık gerçekten yapmak istiyorum.Zaten refakatçi konusunu da sordum doktora.Benim ailem uzakta olduğu için gelemeyecekler,refakatçi şart mı diye sordum,hayır burda 4 saat dinlenip evine gidebilirsin dedi.Zaten ne kadar çabuuk normal hayatına dönersen ne kadar çabuk kendini zorlarsan o kadar iyi,3 gün yatsan de kalktığında aynı ağrılar olacak yatmayıp işlensen de aynı ağrıların olacak dedi.Ben de kalkmak falan zor oluyormuş dedim,birisi sana refakat ettiğinde de zor olacak dedi.

ailenden gizli değil yani, sadece uzakta oldukları için gelemeyecekler?

Evet canım iyi yapmışsın benim gibi tembellik edip ameliyattan sonra bile konu açmamazlık etmemişsin Dedigim gibi benim konum yok.Burda genel paylaşımda bazen arkadaşların sayfalarında bir de tugrul beyle ilgili topikte anlattım surecimi ameliyat tarihim 11 nisan o tarihlere donersen bulabilirsin tabi vaktin varsa :)

ailenden gizli değil yani, sadece uzakta oldukları için gelemeyecekler?

Canım doktora o kadar açıklama yapmaya ne gerek var :) Ben hala aileme söylemeyi düşünmüyorum,bazen düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum :)

:) Senin mesajını da buldum canım Tuğrul beyin konusunda.Resimlerine de baktım bomba bomba nokta kom yani,maşallah :) Sende göğüs dokusu olduğundan şanslısın canım,ben de o yok

Yaprak bir şey daha sorabilir miyim?
Doktorların hasta memnuniyet derecelerini takip etmemi tavsiye etmiştin,bunu nerden nasıl öğrenebilirim?Böyle bir site var mı?

Hadi hayırlısı canım... Benim gibi başladınmı devamını getiriyorsun Naci bey muayeneden ücret alıyorum canım?Benim araştırma yaptıgım dönemde ücretliydide...

İnşallah en kısa zamanda en güzel sonuçlarla aranızda olurum ben de.
Gözümü kararttım artık,ne olacaksa olsun.Gözümü açıp kapatayım ve artık çekineceğim göğüslerim olmasın.
Naci beye mail atmıştım,cevapta ücretsiz muayene için arayın yazmıştı asistanı.Demek ki ücretsiz.

Randevu için aradığında söylemişlerdir zaten ücretli yada ücretsiz oldugunu... Aramadınmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…