- Konu Sahibi nemutlubana
Merhaba kızlar.
Görüşmelerle ilgili bir haberim yok ama sürecimle ilgili bir haberim var.Bugün nabız yoklama çalışması yaptım ablamlara.İşyerinden bir arkadaşım protez taktırdı çok memnun falan diye ballandıra ballandıra anlattım.Bu süreçte ben de ona hep destek oldum,böyle bir problemin varsa içine atıp kompleks yapmak yerine ücretini de ayarlayabiliyorsan neden olmasın ki dedim diye anlattım :) Ailesi bile bilmediği halde hiç anlamamışlar,çok doğal olmuş,hayatından çok memnun falan diye burdan duyduğum bir çok şeyi anlattım.Sonuç olarak ablam bile düşünmeye başladı :) Araştırsana falan dedi,ben de sen düşündükten sonra araştırmak kolay dedim sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi :) Gel elele tutuşup ikimiz birlikte ameliyat olalım dedim.O da para kısmına takıldı tabii.Diğer ablam da oldukça büyük göğüslü biri olarak ne gerek var gibi şeyler söylüyordu ki biz susturduk tok açın halinden ne anlar diyerek.Yani en azından ablamlara söyleyebileceğim diye düşünüyorum.Anneme söyleyemem sanırım.Ya da bilmiyorum zaman gösterecek.
ablana söylemişsin zaten. yalnız olmaman çok iyi olur. böyle bir şansın varsa kaçırma. göğüsleri olan ablanın da seni anlamasını bekleme. çekmeyen bilemez bu ızdırabı...