• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Merhaba kızlar.
Görüşmelerle ilgili bir haberim yok ama sürecimle ilgili bir haberim var.Bugün nabız yoklama çalışması yaptım ablamlara.İşyerinden bir arkadaşım protez taktırdı çok memnun falan diye ballandıra ballandıra anlattım.Bu süreçte ben de ona hep destek oldum,böyle bir problemin varsa içine atıp kompleks yapmak yerine ücretini de ayarlayabiliyorsan neden olmasın ki dedim diye anlattım :) Ailesi bile bilmediği halde hiç anlamamışlar,çok doğal olmuş,hayatından çok memnun falan diye burdan duyduğum bir çok şeyi anlattım.Sonuç olarak ablam bile düşünmeye başladı :) Araştırsana falan dedi,ben de sen düşündükten sonra araştırmak kolay dedim sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi :) Gel elele tutuşup ikimiz birlikte ameliyat olalım dedim.O da para kısmına takıldı tabii.Diğer ablam da oldukça büyük göğüslü biri olarak ne gerek var gibi şeyler söylüyordu ki biz susturduk tok açın halinden ne anlar diyerek.Yani en azından ablamlara söyleyebileceğim diye düşünüyorum.Anneme söyleyemem sanırım.Ya da bilmiyorum zaman gösterecek.

ablana söylemişsin zaten. yalnız olmaman çok iyi olur. böyle bir şansın varsa kaçırma. göğüsleri olan ablanın da seni anlamasını bekleme. çekmeyen bilemez bu ızdırabı...

ablana söylemişsin zaten. yalnız olmaman çok iyi olur. böyle bir şansın varsa kaçırma. göğüsleri olan ablanın da seni anlamasını bekleme. çekmeyen bilemez bu ızdırabı...

Söylesem de ablam gelemeyebilir çalışıyor çünkü.Ama en azından bilmesi, yalan söylemek zorunda kalmamak içimi rahatlatır.Diğer ablam da eleştirdiğinden veya anlamadığından değil de,ben süt kanallarına zarar vermemek için göğüs altından yerleştirmişler diye anlatınca içi kötü olduğundan öyle dedi :) Bana artık bunlar çok normal konuşmalar olarak geliyor ama kesi yeri falan diye konuşunca aklında canlandırdıkları içini kaldırıyor,zaten onu kan da tutar :) Ben de dikleştirsem mi falan dedi ama o yapamaz zaten,konuşuyor sadece :)

Söylesem de ablam gelemeyebilir çalışıyor çünkü.Ama en azından bilmesi, yalan söylemek zorunda kalmamak içimi rahatlatır.Diğer ablam da eleştirdiğinden veya anlamadığından değil de,ben süt kanallarına zarar vermemek için göğüs altından yerleştirmişler diye anlatınca içi kötü olduğundan öyle dedi :) Bana artık bunlar çok normal konuşmalar olarak geliyor ama kesi yeri falan diye konuşunca aklında canlandırdıkları içini kaldırıyor,zaten onu kan da tutar :) Ben de dikleştirsem mi falan dedi ama o yapamaz zaten,konuşuyor sadece :)

süt bezlerini korumak için en mantıklı yöntemdir göğüs altı kesisi. bazı arkadaşlar kesi yerlerinin fotolarını da yüklediler bizleri bilgilendirmek için. takip ediyorsun değil mi? bu bebeklerden sonra gerçek bebeklerin de olduğunda, bu bebeklerinle canından, kanından bebeklerini besleyeceksin. bunun mutluluğuna doyum olmaz eminim!

süt bezlerini korumak için en mantıklı yöntemdir göğüs altı kesisi. bazı arkadaşlar kesi yerlerinin fotolarını da yüklediler bizleri bilgilendirmek için. takip ediyorsun değil mi? bu bebeklerden sonra gerçek bebeklerin de olduğunda, bu bebeklerinle canından, kanından bebeklerini besleyeceksin. bunun mutluluğuna doyum olmaz eminim!

Evet kesinlikle aksini düşünemem zaten.Düşük bir olasılık bile olsa göze alamayacağım bir olasılık.İleride Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah biz de sağlıkla besleyelim yavrularımızı.Dolgun dolgun memocanlarımızla :)

Konun hayırlı olsun canım. Hemen hemen aynı surecteyiz. Ben de saydığın isimlerle görüşmeye karar verdim ama biraz arkandan geliyorum. Bayramdan sonra ben de görüşmelerime başlıyorum kismetse. Senin icin hayırlısı olsun ayrıntıları merakla takip ediyorum. Hersey gonlunce olur ins.

Konun hayırlı olsun canım. Hemen hemen aynı surecteyiz. Ben de saydığın isimlerle görüşmeye karar verdim ama biraz arkandan geliyorum. Bayramdan sonra ben de görüşmelerime başlıyorum kismetse. Senin icin hayırlısı olsun ayrıntıları merakla takip ediyorum. Hersey gonlunce olur ins.

Teşekkür ederim.Ne güzel aynı süreçlerde olmak,aynı heyecanı paylaşmak.Umarım yardımcı olabiliyorumdur,merak ettiğin herhangi bir şey olursa sorabilirsin.Bakarsın aynı doktora karar verip aynı zamanda kavuşuruz hayallerimize :)

Önümüzdeki hafta Pazartesi için Barış Çakır'dan randevu aldım.Bu Çarşamba da Naci Çelik'le görüşmem var.Çok heyecanlıyım,artık gelsin Çarşamba!!!

Teşekkür ederim.Ne güzel aynı süreçlerde olmak,aynı heyecanı paylaşmak.Umarım yardımcı olabiliyorumdur,merak ettiğin herhangi bir şey olursa sorabilirsin.Bakarsın aynı doktora karar verip aynı zamanda kavuşuruz hayallerimize :)

Herkes icin hayırlı olsun ins. Merakla bekliyorum görüşmelerini bakalım Naci bey ne diyecek. Hasan beyle ortak öneride mı bulunacaklar ve senin intiban tabi. Bu arada Hasan beyle bazı fotograflar incelediniz mı? Ne istedigiguni tam olarak nasil anlattın ayrıntılı yazabilirmisin. Belki tuhaf olacak ama ben mesela söyle olsun diyemiyorum çünkü belli bir görüntüye kendimi şartların sonra üzülmek istemiyorum sadece neleri istemediğim konusunda eminim. Neticede bu is gercekten kisiye ozel umarım hersey yolunda gider.

Herkes icin hayırlı olsun ins. Merakla bekliyorum görüşmelerini bakalım Naci bey ne diyecek. Hasan beyle ortak öneride mı bulunacaklar ve senin intiban tabi. Bu arada Hasan beyle bazı fotograflar incelediniz mı? Ne istedigiguni tam olarak nasil anlattın ayrıntılı yazabilirmisin. Belki tuhaf olacak ama ben mesela söyle olsun diyemiyorum çünkü belli bir görüntüye kendimi şartların sonra üzülmek istemiyorum sadece neleri istemediğim konusunda eminim. Neticede bu is gercekten kisiye ozel umarım hersey yolunda gider.

Amin canım,inşallah.
Hasan beyle fotoğraf incelemedik.Gerek görmediğini söyledi.Benim seni ikna etmeye ihtiyacım yok gibi bir cümle kurdu.Ben de ikna için olmadığını ,önce-sonra resimlerini görmenin faydası olabilir diye düşündüğümü söyledim.Israrcı olmadım zaten.Önce-sonra resimlerine bakıp bu olsun diyemeyiz tabii.Böyle bir şey yok,ben de tam olarak şöyle olsun diyemiyorum,vücudumda nasıl duracak,benim vücudum neyi kaldıracak ne abes duracak bilmiyorum.Bunu ustalarına bırakıyorum.Bildiğim tek şey,doğal olsun.Benim vücudumda meme gelişimi sağlıklı bir şekilde gerçekleşmiş olsaydı nasıl olacaktıysa öyle olsun.Elimi attığımda daha fazla şey gelsin elime,kıyafetlerinm içinde gerçek bir şeyler olsun.

Bu arada merak ettim eğer ameliyata karar verseydin Hasan bey ne zamana tarih verirdi sorusun mü acaba? Diğer doktorlar da bu konuda birsey söylerse paylaşırsan memnun olurum. Şimdiden teşekkürler gorusmekuzere..

Naci bey cumartesiye erteledi görüşmeyi :( Artık gel cumartesi gel...

cumartesi de gelir, ameliyatının üzerinden bir ay da geçer. şaşar kalırsın ne çabuk geçti diye.
istanbul'da sıkıntılı, bunaltıcı beş gün geçirdim ameliyattan sonra. sor bakalım aklına geliyor mu diye. bu mutluluk hepsini bastırıyor :16:

günler çabuk geçiyor canım benim, güzel haberlerini bekliyorum ben de, inşallah en yakın zamanda güzel göğüslere kavuşacaksın sen de canım.:54:

Aaaa ama :( ben de bugün diye heyecanla bekliyordum sanki ben gidiyorum görüşmelere :18: Neyse canım hadi dört gün daha..

Hadi az daha sıkalım dişimizi :))

Bu arada merak ettim eğer ameliyata karar verseydin Hasan bey ne zamana tarih verirdi sorusun mü acaba? Diğer doktorlar da bu konuda birsey söylerse paylaşırsan memnun olurum. Şimdiden teşekkürler gorusmekuzere..

Onu sormadım canım tarih olarak,ama cumartesi günleri ameliyat yapıyor musunuz diye sordum,yapıyormuş.Bir cumartesi ameliyat olup 2-3 gün de hafttaiçinden izin alırım diye düşünüyorum da.

cumartesi de gelir, ameliyatının üzerinden bir ay da geçer. şaşar kalırsın ne çabuk geçti diye.
istanbul'da sıkıntılı, bunaltıcı beş gün geçirdim ameliyattan sonra. sor bakalım aklına geliyor mu diye. bu mutluluk hepsini bastırıyor :16:

Ah yaprakcım inşallah diyorum,bir an önce dişiliğime kavuşmak istiyorum ben de.Bir çok şeyi psikolojik olarak buna bağlamış durumdayım.

Haftaya doktor görüşmlerini bitirdiğinde kafanda bazı şeyler netleşmiş olur bitanem, inşallah hakkında her şeyin hayırlısı olur ve ok mutlu olursun, ben de bu mutluluğuna şahit olurum :)

Canım ya,amin inşallah ben de istiyorum çok istiyorum hemen istiyorum...

Haftaya doktor görüşmlerini bitirdiğinde kafanda bazı şeyler netleşmiş olur bitanem, inşallah hakkında her şeyin hayırlısı olur ve ok mutlu olursun, ben de bu mutluluğuna şahit olurum :)

Sahi benim haftaya doktor görüşmelerim bitmiş olacak değil mi?Ay söylemesi bile heyecanlı ya...Bakalım neler yaşayacağım,doktoorlar ne diyecek,ne uygun görecek.Canım benim sabırsızlanıyorum,bir an önce olsun nolur sen de gör,gel ziyaretime :) Bizim kızlarla karşılayalım seni :)

Canım senin ameliyat tarihin belli olsun ben refakatçi bile kalırım söylemiştim kızlarını birlikte görürüz ;)

Sahi benim haftaya doktor görüşmelerim bitmiş olacak değil mi?Ay söylemesi bile heyecanlı ya...Bakalım neler yaşayacağım,doktoorlar ne diyecek,ne uygun görecek.Canım benim sabırsızlanıyorum,bir an önce olsun nolur sen de gör,gel ziyaretime :) Bizim kızlarla karşılayalım seni :)

Back