Barış beyle görüştük bugün
Geçenkinin aksine çok sempatikti, demek o zaman gerçekten çok yorgundu.
Bu sefer ben de daha relaxtım gerçi geceden kalma olduğum için, saf saf sırıtıyordum her şeye.
Neyse, görüşmeye geçelim. İlk yanına gittiğimde beni hatırlıyor musunu dedim, hatırlamadı doğal olarak :) Ağustos'ta gelmiştim ilk dedim, araştırmaya Ağustos'ta başladığımı, Naci beye ameliyat olmaya karar verdiğimi, hatta ameliyat masasına yattığımı, direkten döndüğümü, olsaydı şu an nerdeyse 2 ay geçmiş olacağını anlattım uzun uzun. Ameliyat masasından kalkmış olmam dikkatini çekti tabii, hayırdır dedi, dedim kandaki plazma oluşumu değerleri yüksek çıktı, sonra araştırdık laboratuar hatası olduğu ortaya çıktı, ben de o hastanede ameliyat olmak istemedim. Yani doktorundan memnundun hastaneden değildin öyle mi dedi, evet dedim :) Başka hastanede yapsaydı dedi, anlaşmalı olduğu hastanelerin hiçbiri bana uygun gelmedi dedim. Naci bey çok iyi biridir, severim dedi, ben de çok seviyorum ama üstüste olumsuzluklar bunu gerektirdi, siz de isterseniz size ameliyat olmak istiyorum dedim. İsterim tabii dedi, yapalım :)
Merak etme, çok beğeneceğin, iyi ki yapmışım diyeceğin sonuçlar alacağız dedi. Natrelle, arion, nagor, mentor hepsini gösterdi. Natrelle ve arion ne istersen kullanırız dedi ama bazı teknik şeyler anlattıktan sonra tüm bunların Natrelle'i işaret ettiğini söyledi. Dual jel yüksek profil kullanırız dedi. Büyüklük olarak 250 yeterli olur dedi. Ben zaten büyük göğüs istemediğimi, kendisine bu konuda güvendiğimi söyledim. Yine de bedenini değiştirmeden olabilecek en yüksek protezi kullanırım dedi. Alt beden 36 üst beden 40 olmamalı dedi, doğal sınırlar içinde olmalı dedi, ben de katıldım bu düşünceye. Sonra beden alalım dedi, yardımcısı Sevil'den yardım istedi. 250 ile 280 deneyip baktık, 280 taşacak gibi olur dediler, %80 250 olur, ama 280'e de bakacağım dedi. Zaten ameliyata birkaç tane protezle girip denediklerini söyledi. Ben de vücudumun sınırları içinde olabilecek en uygun protez olsun dedim.
Regl olursan erteliyoruz dedi, inşallah olmam.
Ameliyat gününü yeniden teyit ettik. 5 Şubat. 1-2 gün önce arayıp, çağıracaklar yeniden. Tetkikleri de 1 gün önce yapıyorlarmış bir aksilik çıkma olasılığına karşılık. Bu iyi işte dedim, insan ameliyat psikolojisine girince bir daha o psikolojiden çıkıp normal hayata hemen adapte olamıyor dedim. Acıbadem'de olacak ameliyat. Acıbadem, Memorial veya Amerikan hastanesinde yapıyormuş. Bana en yakını Acıbadem.
İşte böyle durumumuz.