Aaaa.... Bak şaşırttın bizi..Sen biraz beklersin gibime geliyordu ama yine kollar sıvamış bakıyorumda
Hadi hayırlısı olsun.Naci beyle yaşadıgın olumsuzlujlarda tecrübe olmuş oldu.Hem sana hemde diger arkadaşlarımıza.Sadece ameliyat yöntem,protez büyüklügü,doktorla anlaşmanın dışında dikkat edecegimiz çok önemli detayları hatırlattın bizlere
Hastane olayı gerçekten önemli.Lüksünden ziyade seninde dedigin gibi yogun bakım,hematoloji gibi bölümlerin olması gerek.Hiçbir ameliyat basit degildir.Sonuçta narkoz alınan bütün işlemlerde hayati risk vardır.Allah korusun hayati risk oluncada o hastane senin bu hastane benim ambulansla taşınmak yerine ameliyat olunan hastanede bütün gerekli işlemlerin müdahalelerin yapılması gerek
Şanslıyımki benim ameliyat oldugum hastane lüksü kadar gerekli bölümleride olan bir hastaneydi.Ama sen bizlere bu konuda işik tuttun.Bunun için sana teşekkür ediyorum
Yöntem,protez şekli aynı olduktan sonra aynı yöntemi ve protezi uygulayan başka doktora ameliyat olmakta aynı şey.. Üstelikte herdaim aynı yöntemi uygulayan bir doktor bu işte daha deneyimlidir herhalde
Hastanenin sana yakın olmasıda artı avantaj.Hadi hayırlısı olsun canım.Umarım bu sefer hiçbir aksilik çıkmaz
İnsan ameliyat olduktan sonra inan bana hastanenin lüksü gözüne gelmiyor.Agrılarınla başbaşa kalıyorsun.Tamam hastaneye ilk girişte o görsellik lükslük seni büyülüyor ama senin aklın fikrin ameliyatında ve agrılarda oluyor
Yinede lüls olması güzel tabi.Gelen ziyaretçilere falan havan oluyor,sende kendini özel hissediyorsun
Özel hastane var özel hastane var..Görüldügü üzere hastanenin lüksü o kadar önemli olmuyor bazen.İçerigi,donanımı,bölümleride öenmli oluyor