Canım benim,işte böyle çok fazla düşünürsen ve bu kadar kararsız olursan olacagı budur
Bende ameliyat öncesi çok düşünüyordum.Doktor görüşmelerinde doktorun bana önerdigi,teknik,protez tipi,boyut gibi önerilerini dikkatle dinliyordum.Aklıma takılan ne varsa soruyordum.Ama dogru olan doktoru bulunca inan bana kitleniyorsun zaten.Aklında acabaların olmuyor,işte bu diyorsun ve karar veriyorsun..Yöntemler,yöntemler,yöntemlerr.... Her doktorun kendine göre en iyisi,en dogrusu vardır biizm için düşündügü degilmi..Peki senin senin için düşündügün en iyisi ne sence?? Bunu düşün,buna karar veremiyorsan eger doktor gezmelerine,araştırmalarına devam et.Daha vakti var demekki.Ama yok ben biliyorum aslında korkuyorum diyorsan o kokuya kapılma.Sen nihayi kararını versende ameliyat olana kadar acabaların,korkuların,endişelerin,vazgeçme düşüncelerin olacaktır bunu bil
Forumda kas üstü yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlarımız var..Memnunlar..Kas zarı altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlarımız var..Memnunlar.. Kas altı yöntemi ilede ameliyat olan arkadaşlarımız var..Memnunlar..Tabi içlerinde memnunum diyipte sorun yaşayan,bunu ortaya yazmayan arkadaşlarımızda var..Bu bir ameliyat ve komplikasyonları olan bir ameliyat.İstegimiz sorun yaşamdan bir ameliyat sonrası geçirmek.Dilerim herkes böyle mutlu bir sonuç yaşar.Ama şans..Vücudumuzunda verdigi bir tepki işte.Hiçbir doktor sorun yaşayan bir hasta istermi karşısında,istemez..Eee.. bizde isorun yaşamak istemiyoruz..O yüzden pişamn olmamak için araştırıyoruz ve durmamız gereken yerde durmamız gerekiyor...
Şu olacakmı,bu olacakmı diye kafayı yersek içinden çıkılmaz bir sone gideriz ve tercih yapsak bile mutsuz oluruz söyliyim...Hadi artık gözünü karart ve karar ver.Karar veremiyorsan eger doktor gezmelerine,araştırmaya devam
Çok çok mutlu olacagın bir sonuç olsun inşallah.En dogru kararı ver ve çok mutlu bir biçimde aramızda ol
Bugün mübarek Cuma günü,bu saatte yapılan dualar kabul olurmuş..Allahına dua et..Allahım beni pişam olacagım kararlar verdirme,dogru olan ne ise beni ona yönelt,pişman olacaksam bu ameliyatı bana nasip eyleme..de...Dualarım seninle canım..İnan çok başarılı,mutlu olacagın bir sonucunun olmasını canı gönülden diliyorum canım benim..Öpüyorum çok..Sevgilerimi gönderiyorum...