meme protezi oldum kizlar çok pismanim

450 natrella allergan kas altı takıldı yuvarlak.inan büyük durmuyor. Minyon hatunun ben :)yinede güzel ve orta büyüklükte durdu. Biraz gerginliği var ama ilaçlarla idare ediyorum,10 gün oldu, gün geçtikçe daha iyi oluyorum suan sadece yeni olduğu için sertlik var oda yakinda masajlara başlıcaz yumusayacak ins
Bana narin istiyorsan 300,dolgun istiyorsan 350 demişti.Vücut yapısına göre farklı görünebiliyor.450 süper olmuştur eminim:)))

Kaslar kendini salınca şekil ortaya çıkıyor.Özellikle küçük göğüslere büyük cc takıldığında ilk başta gergin ve basık gibi dursa da zamanla esniyor.
Evet cnm şuanda basık duruyor, ve küçük .sporcu sutyenin kaçtı cnm ölçüsü, birde benim 450 cc ya kaç beden sutyen olur

Evet cnm şuanda basık duruyor, ve küçük .sporcu sutyenin kaçtı cnm ölçüsü, birde benim 450 cc ya kaç beden sutyen olur
Benim sporcu 80 b idi.Onlar farklı olabiliyormuş.Önceden ben de dümdüzdüm.Bulabildiğim en küçük ve en doldulu sütyenleri alırdım.O batmalar falan normal canım.Sen bana göre çok daha rahat atlattın.Çok yeni olmana rağmen maşallah çok iyisin:)

Benim sporcu 80 b idi.Onlar farklı olabiliyormuş.Önceden ben de dümdüzdüm.Bulabildiğim en küçük ve en doldulu sütyenleri alırdım.O batmalar falan normal canım.Sen bana göre çok daha rahat atlattın.Çok yeni olmana rağmen maşallah çok iyisin:)
Evet cnm ağrım pek olmadı desem yeridir ,baskıda çok yok ,3 ,gün ayaklandım hemen .aynen tatlım bende en dolgulusun u alıyordum ,çok şükür atlattı k

Kaslar kendini salınca şekil ortaya çıkıyor.Özellikle küçük göğüslere büyük cc takıldığında ilk başta gergin ve basık gibi dursa da zamanla esniyor.
Allahini seven biri oncesi sonrasini resmini gondersin gozunuzu seveyim su cclerden de anlamiyorum bisey. Üst kısımdan gorsem yeter nasil durduguna bi baksam bile yeter

Allahini seven biri oncesi sonrasini resmini gondersin gozunuzu seveyim su cclerden de anlamiyorum bisey. Üst kısımdan gorsem yeter nasil durduguna bi baksam bile yeter
canim googleye yaz silikon ameliyati oncesi sonrasi diye bin tane resim cikar. birde bu konuya diilde meme buyutme estetigi olmak isteyenlerin paylaşım alani sayfasina yaz orda herkes okur

canim googleye yaz silikon ameliyati oncesi sonrasi diye bin tane resim cikar. birde bu konuya diilde meme buyutme estetigi olmak isteyenlerin paylaşım alani sayfasina yaz orda herkes okur
Kuzu yaziyorum sacma resimler cikiyor cc lerinide bilmiyorm dogal olark :KK43: tamam canim cooook saol

Kizlar ben de 2 mart ta ameliyat oldum. 300Cc mentor takıldı. Meme dokum hiç yoktu ve Suan gözüme çok küçük geliyor. Bu kadar agrinin sonucu bu olmamali. Bir de iki göğüs arasinda belirgin bir ölçü farki var, bu normal mi, zamanla esitlenir mi yoksa doktor hatası mi?
beyazcerceve ben de dort gun once ameliyat oldum.Dun sabah agrilarimdan dolayi yaptirdigima bin pisman olarak kontrole gittim.Sargi acildiginda goruntu hic umdugum gibi degildi. Meme dokum cok azdi seninki gibi ondan mi bilmiyorum ama ayrik duruyo.Zamanla duzelmesini umuyorum.Hic bakmiyorum nefret ettim cunku.Senin amelyatinin uzerinden epey zaman gecmis.Dogallasti mi simdi memnun musun.

Kizlar ben de 2 mart ta ameliyat oldum. 300Cc mentor takıldı. Meme dokum hiç yoktu ve Suan gözüme çok küçük geliyor. Bu kadar agrinin sonucu bu olmamali. Bir de iki göğüs arasinda belirgin bir ölçü farki var, bu normal mi, zamanla esitlenir mi yoksa doktor hatası mi?
Bende 1 martta olacagm takıp edermsn 1 sene sonra durum ve hıs ne bende byk olur dıye korkuorm

X