meme protezi oldum kizlar çok pismanim

1 hafta önce bülent tekerekoğluna ameliyat oldum canım sol memem çok küçüktü sağa göre sağımdan hiç ameliyat olmamısım sanki öyle rahatım ama solum zorladı beni günlerdir doğru düzgün uyuyamadım yani ameliyat sonrasının nasıl geçecegi de kişiye göre değişiyor.. benimde tavsiyemi dinlersen büyüklüğünü doktoruna bırak zayıf ve dar omuzluysan vücuduna uymamasının yanında yasam kalitenide ciddi etkiler omuz ve sırt agrısı cekersin işi uzmanına bırak kafan rahat olsun derim :)
Su an kacinci gunun senin nasil rahatmisin acilarin devam ediyormu canm

uzun zamndır girmiodum amelyat olmak isteyenlerin sayısında hala artıs mevcut bnde yaptıralı 1 sene 2 ay olmus hiç pişman değilimmmmmmm darısı isteyenlerin basına inş :):)

uzun zamndır girmiodum amelyat olmak isteyenlerin sayısında hala artıs mevcut bnde yaptıralı 1 sene 2 ay olmus hiç pişman değilimmmmmmm darısı isteyenlerin basına inş :):)
Ay ne guzel ya rabbim mutlugunu bozmasin alismissindir artik. Darisi bizim basimiza korkuyu bi atlatsak

Ben de çok memnunum Ferruh beyden.Eşim sürekli bu kadar doğal duracağını tahmin etmemiştim,gerçekten güzel oldu diyor.(Kendisi doğallık takıntılıdır.Beğenmese burnumdan getirirdi).Benim sana bir tavsiyem olacak canım.Anladığım kadarıyla göğüs derin çok esnek değil ve anca kendini salıp gerçek büyüklük ortaya çıkacak.Dikkat et derin çatlamasın.Burada Ferruh beyin yine büyük cc koyarak göğüslerini yaptığı bir arkadaş vardı,sonucu muhteşem olmuştu ama sonradan çatlaklar oluştu.İstersen Ferruh beyle de görüş ve uygun bir krem kullan:KK66:
Ciddim7sin cnm ins c atlagim oluşmaz .o arkadasin hemenmi oldu çatlagi.buarada benim 10 gün oldu cnm, sporcu sutyeni kullanıyorum suan,göğsüm daha büyüyecekmi violetta cim, çünki 450 çok büyük durmadı zaten hiç meme yoktu düz duvardim

Valla yardim etmek isteyen olursa cok sevinirim yaptiran özelden resim atabilirmi ya cc ler nasil oluyor nasil buyuklkte gosteriyor inanki hic bilmiyorm arkadaslar. Guvenlik acisindan hic sorununuz olmasn isterseniz bende dümdüz tahta halimi gonderebilirim:KK70:
Cnm suan tabletimin resim çekme yeri bozuldu yaptirinca daha sonra koycam

Ben de çok memnunum Ferruh beyden.Eşim sürekli bu kadar doğal duracağını tahmin etmemiştim,gerçekten güzel oldu diyor.(Kendisi doğallık takıntılıdır.Beğenmese burnumdan getirirdi).Benim sana bir tavsiyem olacak canım.Anladığım kadarıyla göğüs derin çok esnek değil ve anca kendini salıp gerçek büyüklük ortaya çıkacak.Dikkat et derin çatlamasın.Burada Ferruh beyin yine büyük cc koyarak göğüslerini yaptığı bir arkadaş vardı,sonucu muhteşem olmuştu ama sonradan çatlaklar oluştu.İstersen Ferruh beyle de görüş ve uygun bir krem kullan:KK66:
10 günümde cnm,suan zaten okadarda büyük değil, daha buyuyecekmi cnm, doğal oldu benimki baya çok memnunum cnm

Cnm sen şimdi dolgulu sütyen kulkaniyormusun, ölçün ne oldu,normal istediğimiz sutyene ne zaman gecebilirim

50 kiloyum, 167 boy,dar omuzlarim ve düz du göğsüm hiç yoktu 450 tam doldurdu hatta 500 bile yaptirabilirmisim, dolgun oldu baya guzel ve dogal duruyor yeni olduğu halde
Cnm düz duvara 275 300 ufak bir kabartidan başka birşey değil ,küçük istiyorsan sen bilirsin. Ferruh bingul doktorum 375 yapcakti küçük olur o sana dedi. Doktor bile dolgun yapmak istiyor. Başka doktora git sonuçta para veripbyaptircan

50 kiloyum, 167 boy,dar omuzlarim ve düz du göğsüm hiç yoktu 450 tam doldurdu hatta 500 bile yaptirabilirmisim, dolgun oldu baya guzel ve dogal duruyor yeni olduğu halde
Bende 45 kiloyum omuzlarim 90 , boy olarak ayni sayiliriz gogus cevrem 70. Benimde sadece ucu var. Ayy masallah valla bana niye okadar kucuk dedi dur sorarim ben ona :KK70:

Drum bana 350ccyi kızarak taktı büyük için ısrar ettim diye hemde kilom boyum daha fazla oldugu halde.benim aklımdaki 400 ccdi...450 high profile mi takıldı karçiçeği???

Drum bana 350ccyi kızarak taktı büyük için ısrar ettim diye hemde kilom boyum daha fazla oldugu halde.benim aklımdaki 400 ccdi...450 high profile mi takıldı karçiçeği???
450 natrella allergan kas altı takıldı yuvarlak.inan büyük durmuyor. Minyon hatunun ben :)yinede güzel ve orta büyüklükte durdu. Biraz gerginliği var ama ilaçlarla idare ediyorum,10 gün oldu, gün geçtikçe daha iyi oluyorum suan sadece yeni olduğu için sertlik var oda yakinda masajlara başlıcaz yumusayacak ins

X