- Konu Sahibi lanet olsun
Evet mentorTikabelia senin marka ne mentormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mentorTikabelia senin marka ne mentormu
Ya kizlar sertifika değil bendeki böyle nasıl anlatım kitapçık bildin kitap Mentor falan yazio iste
ayyy çok üzüldüm canım ya Allah annene acil şifa versinÖncelikle geçmiş olsun bende Tikkabilla aynı fikirdeyim teşhisi kolaylaştırdığını duymuştum benim annem meme kanseri şuanda kemoterapi bitti ışın tedavisine başladı ben risk altında olmama rağmen yaptırdım hiçte pişman değilim korkulacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak çok erken ama hepsi geçicek sonuçta
Sağol canım amin inşallah...ayyy çok üzüldüm canım ya Allah annene acil şifa versin
Öyle sipariş etmekle olmuyor maalesef.. Hiç memesi olmayan birinin deri esnekliği olmuyor, 400 nereye sığacak?Hiç memesi olmayanlar kesinlikle 400 cc altı taktirmasin bence, bende 450 cc natrella allergan yuvarlak protez var, dolgun ve orta boyutta, doktorum ankarada ferruh bingul çoook iyi bir Dr, cok ağrım olmadı şükür
Hissettikleriniz gayet normal çünkü daha çok yeniler şuanda hiç birşey anlayamazsınarkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyat oldum. asimetrim vardı benim sağ 200 cc yuvarlak mentor sol 375cc yuvarlak mentor kas üstü takıldı sol memememde hiç his yok mememi hissetmiyorum ama içinde bir batma acı var. dik yürüyemiyorum yardım lütfen
bende o emzirmedeki meme ucu yaralarindan korkuyorum. hayatimda yasadigim en korkunc aciydi insallah olmaz oyle bisey. bi doktor videoda " bebek memeyi daha iyi kavradigi icin meme ucu yarasi sorunuda ortadan kalkmis olur"diyordu :/meme ucumdaki hissizlik ne zaman gider gebelikte sıkıntı olurmu emzirmede mastit gibi? çok iyi düşünüp ameliyat oldum ama huzursuzluğum gitmiyor yinede..
Benim hiç memem yoktu sifirdi yani. Kas altı olunca 600 a kadar yolu var.doktor farkı diyelim biz buna.ferruh bingul kadar daha iyisine rastlamadim.çok iyi ilgili ve hastasının dilinden anlayan bir doktor, tesekkurlerÖyle sipariş etmekle olmuyor maalesef.. Hiç memesi olmayan birinin deri esnekliği olmuyor, 400 nereye sığacak?
3 haftayı bulur iylesmeniz, zamanla. Bende estetik olalı 1 hafta oldu aynilari bendede var, telaslanmayin normal bunlararkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyat oldum. asimetrim vardı benim sağ 200 cc yuvarlak mentor sol 375cc yuvarlak mentor kas üstü takıldı sol memememde hiç his yok mememi hissetmiyorum ama içinde bir batma acı var. dik yürüyemiyorum yardım lütfen
Bu arada 50 kilo 167 boyundayim.o kadar zayıf oldugum halde c ok sukur sigdi o boyut .bu arada cep ona göre açılıyorÖyle sipariş etmekle olmuyor maalesef.. Hiç memesi olmayan birinin deri esnekliği olmuyor, 400 nereye sığacak?