• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme protezi oldum kizlar çok pismanim

Ya kizlar sertifika değil bendeki böyle nasıl anlatım kitapçık bildin kitap Mentor falan yazio iste
IMG_8375.JPG

Sertifika dediğim bu kitapçığın içinden çıkması lazım

Kizlar ben de 2 mart ta ameliyat oldum. 300Cc mentor takıldı. Meme dokum hiç yoktu ve Suan gözüme çok küçük geliyor. Bu kadar agrinin sonucu bu olmamali. Bir de iki göğüs arasinda belirgin bir ölçü farki var, bu normal mi, zamanla esitlenir mi yoksa doktor hatası mi?

Valla bebeğim bende 1 martta oldum 275 ss takıldı ben bilmiyrm ki zamanla düzelir mi bnm kiler de küçük gözüme zamanla beklicez görcez peki Beyza ağrıların gectimi

Umuyorum şekle girerler. Daha önceden peki kaç beden sutyen giyiyordun. Ben de meme dokusu yoktu hiç. Benim de gözüme küçük geliyo Suan. Ağrılarım geçmedi sol kolumu çok zor hareket ettiriyorum ve sürekli sırt Agrim var.

Öncelikle geçmiş olsun bende Tikkabilla Tikkabilla aynı fikirdeyim teşhisi kolaylaştırdığını duymuştum benim annem meme kanseri şuanda kemoterapi bitti ışın tedavisine başladı ben risk altında olmama rağmen yaptırdım hiçte pişman değilim korkulacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak çok erken ama hepsi geçicek sonuçta :KK66:
ayyy çok üzüldüm canım ya :( Allah annene acil şifa versin :( :(

Hiç memesi olmayanlar kesinlikle 400 cc altı taktirmasin bence, bende 450 cc natrella allergan yuvarlak protez var, dolgun ve orta boyutta, doktorum ankarada ferruh bingul çoook iyi bir Dr, cok ağrım olmadı şükür
Öyle sipariş etmekle olmuyor maalesef.. Hiç memesi olmayan birinin deri esnekliği olmuyor, 400 nereye sığacak?

arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyat oldum. asimetrim vardı benim sağ 200 cc yuvarlak mentor sol 375cc yuvarlak mentor kas üstü takıldı sol memememde hiç his yok mememi hissetmiyorum ama içinde bir batma acı var. dik yürüyemiyorum yardım lütfen:KK35:

arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyat oldum. asimetrim vardı benim sağ 200 cc yuvarlak mentor sol 375cc yuvarlak mentor kas üstü takıldı sol memememde hiç his yok mememi hissetmiyorum ama içinde bir batma acı var. dik yürüyemiyorum yardım lütfen:KK35:
Hissettikleriniz gayet normal çünkü daha çok yeniler şuanda hiç birşey anlayamazsın

meme ucumdaki hissizlik ne zaman gider gebelikte sıkıntı olurmu emzirmede mastit gibi? çok iyi düşünüp ameliyat oldum ama huzursuzluğum gitmiyor yinede..

meme ucumdaki hissizlik ne zaman gider gebelikte sıkıntı olurmu emzirmede mastit gibi? çok iyi düşünüp ameliyat oldum ama huzursuzluğum gitmiyor yinede..
bende o emzirmedeki meme ucu yaralarindan korkuyorum. hayatimda yasadigim en korkunc aciydi :( insallah olmaz oyle bisey. bi doktor videoda " bebek memeyi daha iyi kavradigi icin meme ucu yarasi sorunuda ortadan kalkmis olur"diyordu :/

Öyle sipariş etmekle olmuyor maalesef.. Hiç memesi olmayan birinin deri esnekliği olmuyor, 400 nereye sığacak?
Benim hiç memem yoktu sifirdi yani. Kas altı olunca 600 a kadar yolu var.doktor farkı diyelim biz buna.ferruh bingul kadar daha iyisine rastlamadim.çok iyi ilgili ve hastasının dilinden anlayan bir doktor, tesekkurler

3 haftayı bulur iylesmeniz, zamanla. Bende estetik olalı 1 hafta oldu aynilari bendede var, telaslanmayin normal bunlar

Merhabaa bende olmak istiyorum c.tesi gunu 3 doktora randevumu aldim gorusmek icin.. 1.67 45 kiloyum ve düz duvarim sadece ucu var.. 24 yasindayim kullanmadigim hap bitkisel yag kalmadi sagolsunlar hormonlarimida bozdular bide.. Artik özguvensizlikten cok sıkıldm ve karar verdim hayirlisi..

Back
X