- Konu Sahibi lanet olsun
teşekkür edrim3 haftayı bulur iylesmeniz, zamanla. Bende estetik olalı 1 hafta oldu aynilari bendede var, telaslanmayin normal bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür edrim3 haftayı bulur iylesmeniz, zamanla. Bende estetik olalı 1 hafta oldu aynilari bendede var, telaslanmayin normal bunlar
Özgüven tavan yapıyor, en kısa zamanda olun bence. Çok zor değil ameliyat .hangi doktorlardan aldınız randevu, cokta kafanızı karıştırmayın bence, ankaradaysaniz hele benim gibi düz duvarsaniz ferruh bingul derim. Öbür doktorlar malesef 300 civarı koyuyor protezi. Olduğuna değmez ameliyat, olmusken biraz büyük ve dolgun olsun derimMerhabaa bende olmak istiyorum c.tesi gunu 3 doktora randevumu aldim gorusmek icin.. 1.67 45 kiloyum ve düz duvarim sadece ucu var.. 24 yasindayim kullanmadigim hap bitkisel yag kalmadi sagolsunlar hormonlarimida bozdular bide.. Artik özguvensizlikten cok sıkıldm ve karar verdim hayirlisi..
Evet en cok istedigim sey özguven gogsumu gere gere yurumek:) ameliyattan degilde ameliyt sonrasindan korkuyorum :) malesef istanbuldayim ve emin olki senden düzüm gogus ölcm 69 sadece uç var 24 yasimdaym 1.67 45 kiloyum. Bülent tekerekogluna olucam kismetse ama banada 275-300 arasi denildi omuzlarim dar ve zayif oldugumdanÖzgüven tavan yapıyor, en kısa zamanda olun bence. Çok zor değil ameliyat .hangi doktorlardan aldınız randevu, cokta kafanızı karıştırmayın bence, ankaradaysaniz hele benim gibi düz duvarsaniz ferruh bingul derim. Öbür doktorlar malesef 300 civarı koyuyor protezi. Olduğuna değmez ameliyat, olmusken biraz büyük ve dolgun olsun derim
Aynen cnm benimde uc vardı. Çok zayifim şu an bende omuzlarim dar minyonum. Büyük gogus çok yakışıyor inan zayiflara, cok küçük olur o cc ler mutlu etmez seni. Hiç memen olmadığı için 400 cc ancak doldurur ve kol altı olur sa nada, ankaraya gelin ferruh bingul var çok memnunum.Evet en cok istedigim sey özguven gogsumu gere gere yurumek:) ameliyattan degilde ameliyt sonrasindan korkuyorum :) malesef istanbuldayim ve emin olki senden düzüm gogus ölcm 69 sadece uç var 24 yasimdaym 1.67 45 kiloyum. Bülent tekerekogluna olucam kismetse ama banada 275-300 arasi denildi omuzlarim dar ve zayif oldugumdan
Ameliyat sonrası da çok kolay devamli uyuyorsun agri sıfır biraz gerginlik var okadar oda 1 haftada geçiyorAynen cnm benimde uc vardı. Çok zayifim şu an bende omuzlarim dar minyonum. Büyük gogus çok yakışıyor inan zayiflara, cok küçük olur o cc ler mutlu etmez seni. Hiç memen olmadığı için 400 cc ancak doldurur ve kol altı olur sa nada, ankaraya gelin ferruh bingul var çok memnunum.
Hatta 3 gün islerimi yapmaya başladımAmeliyat sonrası da çok kolay devamli uyuyorsun agri sıfır biraz gerginlik var okadar oda 1 haftada geçiyor
Aynen cnm benimde uc vardı. Çok zayifim şu an bende omuzlarim dar minyonum. Büyük gogus çok yakışıyor inan zayiflara, cok küçük olur o cc ler mutlu etmez seni. Hiç memen olmadığı için 400 cc ancak doldurur ve kol altı olur sa nada, ankaraya gelin ferruh bingul var çok memnunum.
Hatta 3 gün islerimi yapmaya başladım
Hatta 3 gün islerimi yapmaya başladım
Ahh canim sık disini insallah yakin zamanda birseyin kalmaz.. Bandajlarin falan ciksin guzelligi gorursen rahatlarsin belki bi nevi.. Ya sordummu bilmiyorm ama kime olmustun senNe kadar güzel bende 2. Şık olmayı diliyodum ama olmadı...ben 3.günümdeyim sırt ağrısı kamburluk had safhada uyku işkence bandajlar resmen etimi kesti 3. Günümde mucize bekliyordum ama 2. Günüm daha iyiydi umarım sonunda değer yoksa çok zor bir süreç sağlıklı girip bu halde kalakalmak...
Ben de çok memnunum Ferruh beyden.Eşim sürekli bu kadar doğal duracağını tahmin etmemiştim,gerçekten güzel oldu diyor.(Kendisi doğallık takıntılıdır.Beğenmese burnumdan getirirdi).Benim sana bir tavsiyem olacak canım.Anladığım kadarıyla göğüs derin çok esnek değil ve anca kendini salıp gerçek büyüklük ortaya çıkacak.Dikkat et derin çatlamasın.Burada Ferruh beyin yine büyük cc koyarak göğüslerini yaptığı bir arkadaş vardı,sonucu muhteşem olmuştu ama sonradan çatlaklar oluştu.İstersen Ferruh beyle de görüş ve uygun bir krem kullanÖzgüven tavan yapıyor, en kısa zamanda olun bence. Çok zor değil ameliyat .hangi doktorlardan aldınız randevu, cokta kafanızı karıştırmayın bence, ankaradaysaniz hele benim gibi düz duvarsaniz ferruh bingul derim. Öbür doktorlar malesef 300 civarı koyuyor protezi. Olduğuna değmez ameliyat, olmusken biraz büyük ve dolgun olsun derim
Ben de çok memnunum Ferruh beyden.Eşim sürekli bu kadar doğal duracağını tahmin etmemiştim,gerçekten güzel oldu diyor.(Kendisi doğallık takıntılıdır.Beğenmese burnumdan getirirdi).Benim sana bir tavsiyem olacak canım.Anladığım kadarıyla göğüs derin çok esnek değil ve anca kendini salıp gerçek büyüklük ortaya çıkacak.Dikkat et derin çatlamasın.Burada Ferruh beyin yine büyük cc koyarak göğüslerini yaptığı bir arkadaş vardı,sonucu muhteşem olmuştu ama sonradan çatlaklar oluştu.İstersen Ferruh beyle de görüş ve uygun bir krem kullan
Bende yıllarca kendimi kandırırdım küçük meme modern oluyor insanı hep genç gösterir diye ama yok yani hepsi yalan memesiz kadın kendini kadın gibi hissedemiyo...bende neredeyse sıfır memeydim canım...ağrılarım acılarım var evet ama bunu yapmak zorunluluktu benim için... ybir sütyenim var krem rengi yanlışlıkla siyahlarla yıkanmış pis gibi duruyor ve ben devamlı yıkayıp onu giyiyirdum akşam yıkayıp sabaha giyeceksem saç kurutma makinesiyle kurutuyordum çünkü o kadar dolgulu bir sütyen bulamadım bildigin yastıktı :) onu hatıra olarak saklıcam manevi değeri büyük benim için sen yola çık gerisini düşünme illaki olacak ağrı acı sızı sancı ama maalesef istediğimiz sonuç için katlanmak zorundayız birtanem <3Ya bu c.tesi 3 doktorla gorusucem inanin nasil karar vericem bilmiyorum ah cok korkuyorum herkes agrisini yazdikca deli oluyorum bi yandan da cok istiyorum. Ama bandajlar dikisler drenler kontroller kaymalar kapsul masajlar ve aklima gelmeyen v.s hersey cok korkuyorum. Doktorumu secerken neye dikkat edicem onuda bilmiyorum. Aklimdaki sorular gitsin diye hemen buldugum doktorla gorustum mahmut nuri karaosman ile. Cidden olman gereken bi ameliyt dedi 4 cm gogsum var yani. 275-300 cc olur cok zayifsin las alti olur dedi. Korku tavan özguven sıfır egoyu yukseltmek lazim :)
Allah razi olsun canim agzina saglik. Insallah bende en yakin zamanda olurum atlatirim su dönemi rabbim yardimcimiz olsunBende yıllarca kendimi kandırırdım küçük meme modern oluyor insanı hep genç gösterir diye ama yok yani hepsi yalan memesiz kadın kendini kadın gibi hissedemiyo...bende neredeyse sıfır memeydim canım...ağrılarım acılarım var evet ama bunu yapmak zorunluluktu benim için... ybir sütyenim var krem rengi yanlışlıkla siyahlarla yıkanmış pis gibi duruyor ve ben devamlı yıkayıp onu giyiyirdum akşam yıkayıp sabaha giyeceksem saç kurutma makinesiyle kurutuyordum çünkü o kadar dolgulu bir sütyen bulamadım bildigin yastıktı :) onu hatıra olarak saklıcam manevi değeri büyük benim için sen yola çık gerisini düşünme illaki olacak ağrı acı sızı sancı ama maalesef istediğimiz sonuç için katlanmak zorundayız birtanem <3
1 hafta önce bülent tekerekoğluna ameliyat oldum canım sol memem çok küçüktü sağa göre sağımdan hiç ameliyat olmamısım sanki öyle rahatım ama solum zorladı beni günlerdir doğru düzgün uyuyamadım yani ameliyat sonrasının nasıl geçecegi de kişiye göre değişiyor.. benimde tavsiyemi dinlersen büyüklüğünü doktoruna bırak zayıf ve dar omuzluysan vücuduna uymamasının yanında yasam kalitenide ciddi etkiler omuz ve sırt agrısı cekersin işi uzmanına bırak kafan rahat olsun derim :)Onur egemen, defne erkara , bülent tekerekoglu bu 3 doktoru bilen duyan varmi ?
Genellikle herkes soldan sorun cikti diyor heralde o taraftab protez denemeleri yapiyorlar. Evet 45 kiloyum ve omuzlarim dar buyukte istemiyorum zaten ben burdayim demesinler yakisan olsun. Sana kac cc oldu kas altimi? Oyle yaptim valla hem uzmana hem akisina biraktim. Ah canim cok sukur bulent beye biri ameliyt olmus bende c.tesi goruscem kendisiyle telefonda gorustk sadece. Nasil peki önerirmisin? Yani ameliyt sonrasi yaklasimi nasil1 hafta önce bülent tekerekoğluna ameliyat oldum canım sol memem çok küçüktü sağa göre sağımdan hiç ameliyat olmamısım sanki öyle rahatım ama solum zorladı beni günlerdir doğru düzgün uyuyamadım yani ameliyat sonrasının nasıl geçecegi de kişiye göre değişiyor.. benimde tavsiyemi dinlersen büyüklüğünü doktoruna bırak zayıf ve dar omuzluysan vücuduna uymamasının yanında yasam kalitenide ciddi etkiler omuz ve sırt agrısı cekersin işi uzmanına bırak kafan rahat olsun derim :)
Sen o sutyeni cerceve yaptir bacim ahahah canim cok doktor var inanki herkes biri icin bisey soyluyor camur atiyor beynim yanmis yani. Daha cok arastirirsam artik devrelerin yanacak vazgecicem sadece 3 doktor aklimda 4.olmasin zaten kafa bulanikligi daha cok soru isareti getiriyor. Kimi diren kullanmaz kimi der diren kullanmayan doktor hastasini sevmiyodur vs.vs her kafadan bir ses.. Cano cok zayifim bir deri bir kemigim diyebilirim sana buyuk abez kacar da inanki cc boyutlarini bile bilmiyorum hic gogus gormedim cunku yaptiranlarin .Ayrıca aklına yatan doktoru bulana kadar araştır canım istediğini net anlat, foto göster hatta olabilecek maximum büyüklüğü talep et doktorundanda...değsin yani bıçak altına yatmaya...