- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 44
- Konu Sahibi Anestezist07
Slmm kızlar yeni ben geldimm bugün taburcu oldum..amaliyata olcak arkadaşlarım inş sizde tez vakitte iyilesirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 1 hafta olucak küçültme amelyatı olalı 21 yaşındayım :) merak ettiklerini en taze bana sorabilirsin
Canim gecmis olsun nasil oldun anlatirmisin birazSlmm kızlar yeni ben geldimm bugün taburcu oldum..amaliyata olcak arkadaşlarım inş sizde tez vakitte iyilesirsiniz
Sağolun gecicek inş çok zor geçti sürecim kan yetmezliği yaşadım ben ekstra nedenler çıktı amaliyata sonrası ayağa kalkmam gerektiğinde bayılmısım nedeni kansız olmammış o yüzden kalkamadım iki ünite kan nakli oldu ondan sonra ikinci gün tekrar denediler kaltım bayılmadım dünyalar benim oldu bi an hiç kalkamıycam sandım bi ikinci nedende tansiyonum sürekli düşüktü ne yapsalar normale dönmedi narkoz nedeni ile istifra çok oldu ondan sonra toparlandım zaten 3. Gün taburcu oldum doktorun geldi pansuman yaptı drentler nasıl çıkacak diye korkuyorum hiç hissetmedim çıkartılırken bugün 4. Gün çok daha iyiyim kontrolün yarın.. Biran önce iyileşmek istiyorum)Canim gecmis olsun nasil oldun anlatirmisin biraz
Dd ydi b olmuş öyle dedi doktorum vallahi ben südyen kullanmaya haftaya başlıycam o yüzden çok anlamadım ve daha şişler inmedi kesin yorumu 2 ay olunca yapıcam sanırım daha 1 ay olduKaçtan kaça küçüldü, şeklinden memnun musun? En önemlisi oh be dünya varmış dedin mi?
hafiflemek nasıl bir şey?
Slm amaliyat öncesi zaten komple tahlilden geçiyorsunuz..meme ultrason bakılıyo kis falan varmı diye bütün tahliller bitince anestezi uzmanı görüyo tahlil sonuçlarını muayne ediyor form dolduruyor onay verirse amaliyat günü için tarih belirleniyor...Umarım ben de kısa süre içerisinde olurum ve kurtulurum.
Kist falan dedi bir de doktor ameliyat öncesi bakılıyormuş sizin bilginiz var mı ben ilk kez duydum.
Benim 100 dü ama 110 da oluyordu.. İnş nasipse sisler inince 80 diyor doktorum hala inanamıyorum..)Dd ydi b olmuş öyle dedi doktorum vallahi ben südyen kullanmaya haftaya başlıycam o yüzden çok anlamadım ve daha şişler inmedi kesin yorumu 2 ay olunca yapıcam sanırım daha 1 ay oldu