- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 30
- Konu Sahibi Anestezist07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlarrr..yok ben kismetse cuma..ama dun galata123 oldu bugun sanim Sblergn olcakti ama emin diilim
Aaa canım hadi bakalım az kaldı :) diğerlerinden ses yok :)slm kizlarrr..yok ben kismetse cuma..ama dun galata123 oldu bugun sanim Sblergn olcakti ama emin diilim
Ne zaman olacaksin nasipsekimse yokmuu huhuuuuu)) kızlar soruma cevap yokmu sayılı günler kaldı amaliyat olmama....
Pazartesi ins nadipse bu cuma planyapılcak pazarteside amaliyat..Fermuarli yada dügmeli olmasi daha iyi diyorlar bende sabirsizlikla günümü bekliyorum
Sizin ne zaman olacak ..Fermuarli yada dügmeli olmasi daha iyi diyorlar bende sabirsizlikla günümü bekliyorum
21 Aralik nasipse nerde olacaksin ameliyatiSizin ne zaman olacak ..
Ankara devlet hastanesinde21 Aralik nasipse nerde olacaksin ameliyati
Esabil eker sizin...Doktorunuzun ismi nedir
Fatih DagdelenEsabil eker sizin...
Fiyat nedir peki .. Sakıncası yoksa..Fatih Dagdelen
Hayirlisi olur Inssallah canimSayılı günler kaldı ) az önce doktorumun yanindan geldim pilanlar yapıldı fotograf cekti önden yandan bikaç kere yatış işlemlerini yaptık suan izinli olarak evdeyim pazartesi nasip olursa 9. 00 da amaliyat dua edin kızlar herşey güzel gitsin...