meme küçültme ameliyatı hakkında fikirlerinize ihtiyacım var..

Benim gögüsler bayabi büyük amaliyat olmadan bile ağrı acı sürekli var bu yüzden. Diyorumki simdi böyleyse amalıyat olunca dahamı cok acır :KK66: artık tasıyamıyorum bu amaliyatı olmalıyım :KK66:

benimde baya büyüktü sağ göğsümden 860 gr sol göğsümden 840 alındı.. ama 85 bedenler :) ameliyat olduktan sonra bütün ağrılarınızdan ve acılarınızdan kurtuluyosunuz. 10 gün falan kol hareketleriniz çok kısıtlı olacak ve yarı oturur pozisyonda uyuyorsunuz.. sağa ve sola dönemiyorsunuz.. bunlara dikkat ettiğiniz sürece hiçbir sıkıntı olmuyor..

Yüzme fitnes ayrobik gibi hareketler ne zaman. Yapabiliriz acaba. Nekadar sürer okadar cok sorular varki aklımda :KK66:))) biran önce amaliyat olup iyilesmek ve spora devam etmek istiyorum. ..

Bildiğim kadarıyla 3 ay bu tarz şeyler yapamıyoruz.. bende ara verdim bu yüzden.. inşallah en kısa zamnda güzel haberleriniz bekliyoruzz :)

Canım öncelikle vücut oranlarına göre belli oluyo doktorun ne yapacağı. Mesela ben 1.57 boy 48 kiloyum. Her iki göğsümden de 400er gram alındı. Amelyattan önce dd cuptı göğüslerim şuan b cup olmuşlar. 1 hafta oldu amelyat olalı. Amelyatın ilk 3 günü biraz zor refakatçinin büyük ölçüde yardımı gerek. Benim drenlerim yarın çıkıcak daha çıkmadı. En çok anesteziden korkuyodum ama doktorlarım amelyathanede anestezi ekibi beni rahatlattı. Ve kimse beni uyanıyım diye kendi halime bırakmadı. Amelyathaneden çıkmadan anestezi ekibi beni uyandırdı. 2 saat kendi kendime üşüyerek istifra ederek anesteziyi. Bu anesteziyi atmak kişiye göre değişiyor bazen hiçbirini de yaşamıyor hastalar

Ve 21 yaşımdayım bende. Emzirme konusunda doktorum bu zamana kadar sıkıntı yaşamadık dedi. Yüzde 50 vs vermedi. Yaparım dedi zarar vermem süt bezlerine dedi. Onun dışında bilmiyorum ne diyebilirim :KK70:

Canım öncelikle vücut oranlarına göre belli oluyo doktorun ne yapacağı. Mesela ben 1.57 boy 48 kiloyum. Her iki göğsümden de 400er gram alındı. Amelyattan önce dd cuptı göğüslerim şuan b cup olmuşlar. 1 hafta oldu amelyat olalı. Amelyatın ilk 3 günü biraz zor refakatçinin büyük ölçüde yardımı gerek. Benim drenlerim yarın çıkıcak daha çıkmadı. En çok anesteziden korkuyodum ama doktorlarım amelyathanede anestezi ekibi beni rahatlattı. Ve kimse beni uyanıyım diye kendi halime bırakmadı. Amelyathaneden çıkmadan anestezi ekibi beni uyandırdı. 2 saat kendi kendime üşüyerek istifra ederek anesteziyi. Bu anesteziyi atmak kişiye göre değişiyor bazen hiçbirini de yaşamıyor hastalar
Öncelikle geçmiş olsun sizede umarım bende sıkıntısız atlatırım ..:KK66: amaliyatı düsündükce hem heycan hem korku karışık duygular icindeyim :)))

Öncelikle geçmiş olsun sizede umarım bende sıkıntısız atlatırım ..:KK66: amaliyatı düsündükce hem heycan hem korku karışık duygular icindeyim :)))

İnşallah.. anestiziyle ilgili bn hiç sorun yaşamadımm.. ne istifra nede başka bişey.. doktorum uyandırdı benii daha başlamadnız mı dicektim kiii doktor geçmiş olsunn dediiii :):):):):) akşam 6 da ameliyattan çıktım 6 buçukta telefnlarımı kendim açtımm :)) direnlerin çıkmasıda kişiden kişiye göre değişiyo ben p.tesi ameliyat oldum çarşamba direnlerim alındı.. hastanede 1 gece yattım.. hiç korkulcak bişey yok buna emin olun.. İnşallah güzel geçicek..

Burda biraz daha rahatlarsın canım inşallah biran önce karar verip uygulamaya geç hastahaneye yattığın zaman herşey olup bitiyor :) Bende 1 gün yattım hastahanede :)

Burda biraz daha rahatlarsın canım inşallah biran önce karar verip uygulamaya geç hastahaneye yattığın zaman herşey olup bitiyor :) Bende 1 gün yattım hastahanede :)

Bugün oldukca heycanla gittim hastaneye sonucları almaya ve aldım doktoruma gittim dogruca baktı herşey güzel dedi anastezi uzmanida onay verirse amaliyatı yapacağım dedi. Ve kostur kostur doğru anstezi uzmanina tam gittimki doktorum mesayisi bitmis yetisemedim:KK66:..yani yarına kaldı bana cesaret oldunuz cok teşekkür ederim....ins..anastezi uzmanıda onay verir bu amaliyata... Cok istiyorumm....

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Herşey yolunda ameliyat günüm belli oldu aralık 7 gün saymaya an itibariyle başladım..doktorum 85 takacak şekilde kendini hazırla dedi :KK66: 100 no..benimkiler..cok heycanlıyım. ...:)

Tşk.ederim..inş..amaliyat sonrası burdayım..:) her sey için sağolun bana cesaret verdiniz..:KK36:
Valla bende aylar önce bu siteye üye olduğumda doğal yollardan göğüs küçültme yöntemlerine bakıyordum sonra bi baktım amelyat düşünüyorum sonra bi baktım olmuşum bugün de drenlerim gitti :KK70: Garip ama sonucu güzel bi süreç :KK70:

X