- 2 Kasım 2015
- 6
- 10
- 37
- Konu Sahibi Anestezist07
geçmiş olsunn ben de mart ayında oldum amelıyat çok da güzel oldu ıyı kı olmuşumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler :)ben de oldum mart ayında ıyı kı olmusum dıyorum. geçmiş olsun
Darısı bana inş.. Bende iyiki olmuşum derimgeçmiş olsunn ben de mart ayında oldum amelıyat çok da güzel oldu ıyı kı olmuşumm
Darısı bana inş.. Bende iyiki olmuşum derim
doktor bulduysan ıyıyse de bence olvalla keşke düğünden önce yaptırsaymışım denızlı de Serçin tirelioğlu nda oldum 8 ay oldu çok da güzel oldu
ben denizli de oldum 4 saat surdu amelıyatım henuz çocugum olmadığı için doktor süt kanallarını zarar vermedım dedı oyuzden bu kadar uzun surdu 100 bedendi yaşımda 28 kılolu ınsanda deılım :) ama suan çook memnunum keşke düğünden önce olsaydım 85 c yaptım dedı ama 90 takıyorum olsun bunada şükür. mart ayında oldum.izlerim geçmek üzere 3 tup krem kullandım ız kalmaması için ucları henuz tam düzelmedi zaten en son onlar düzelirmiş 1 yılda kendını toparlarmışArkadaslar bende aralik ayin da olacagim bilgi verirmisiniz Istanbul da olacagim
Selam bende aralık ayında olacağım gün sayıyorumArkadaslar bende aralik ayin da olacagim bilgi verirmisiniz Istanbul da olacagim
Ankara devlet hastanesindeNerde olacaksin
İns hakkımızda hayırlısı çok stresliyim biran önce gün gelsede bu stresten kurtulsamHayirlisi olsun canim Inssallah hersey yolunda gider
Aralık 7 siAyin kaci
Hiç bilmiyorum bende yeniyim...Bu sayfayi app olarak indiriyormu yoksa sadece Google Mi giriyorsun bilgin varmi