- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 44
-
- Konu Sahibi Anestezist07
Benim gögüsler bayabi büyük amaliyat olmadan bile ağrı acı sürekli var bu yüzden. Diyorumki simdi böyleyse amalıyat olunca dahamı cok acırartık tasıyamıyorum bu amaliyatı olmalıyım
benimde baya büyüktü sağ göğsümden 860 gr sol göğsümden 840 alındı.. ama 85 bedenler :) ameliyat olduktan sonra bütün ağrılarınızdan ve acılarınızdan kurtuluyosunuz. 10 gün falan kol h
Ayy inş.. Mutlaka paylasıcam sizinlede cok teşekkür ederim...Bildiğim kadarıyla 3 ay bu tarz şeyler yapamıyoruz.. bende ara verdim bu yüzden.. inşallah en kısa zamnda güzel haberleriniz bekliyoruzz :)
Öncelikle geçmiş olsun sizede umarım bende sıkıntısız atlatırım ..Canım öncelikle vücut oranlarına göre belli oluyo doktorun ne yapacağı. Mesela ben 1.57 boy 48 kiloyum. Her iki göğsümden de 400er gram alındı. Amelyattan önce dd cuptı göğüslerim şuan b cup olmuşlar. 1 hafta oldu amelyat olalı. Amelyatın ilk 3 günü biraz zor refakatçinin büyük ölçüde yardımı gerek. Benim drenlerim yarın çıkıcak daha çıkmadı. En çok anesteziden korkuyodum ama doktorlarım amelyathanede anestezi ekibi beni rahatlattı. Ve kimse beni uyanıyım diye kendi halime bırakmadı. Amelyathaneden çıkmadan anestezi ekibi beni uyandırdı. 2 saat kendi kendime üşüyerek istifra ederek anesteziyi. Bu anesteziyi atmak kişiye göre değişiyor bazen hiçbirini de yaşamıyor hastalar
Öncelikle geçmiş olsun sizede umarım bende sıkıntısız atlatırım ..amaliyatı düsündükce hem heycan hem korku karışık duygular icindeyim :)))
Burda biraz daha rahatlarsın canım inşallah biran önce karar verip uygulamaya geç hastahaneye yattığın zaman herşey olup bitiyor :) Bende 1 gün yattım hastahanede :)Öncelikle geçmiş olsun sizede umarım bende sıkıntısız atlatırım ..amaliyatı düsündükce hem heycan hem korku karışık duygular icindeyim :)))
Burda biraz daha rahatlarsın canım inşallah biran önce karar verip uygulamaya geç hastahaneye yattığın zaman herşey olup bitiyor :) Bende 1 gün yattım hastahanede :)
Herşey yolunda ameliyat günüm belli oldu aralık 7 gün saymaya an itibariyle başladım..doktorum 85 takacak şekilde kendini hazırla dedi100 no..benimkiler..cok heycanlıyım. ...:)
Canım hayırlısı olsun :) Umarım herşey gönlünce olur :)
Herşey yolunda ameliyat günüm belli oldu aralık 7 gün saymaya an itibariyle başladım..doktorum 85 takacak şekilde kendini hazırla dedi100 no..benimkiler..cok heycanlıyım. ...:)
Hadi hayırlısı olsun.. beden ölçülerimiz aynıymış.. yine aynı olacak :))) şimdiden geçmiş olsun..
Tşk.ederim..inş..amaliyat sonrası burdayım..:) her sey için sağolun bana cesaret verdiniz..Canım hayırlısı olsun :) Umarım herşey gönlünce olur :)
Valla bende aylar önce bu siteye üye olduğumda doğal yollardan göğüs küçültme yöntemlerine bakıyordum sonra bi baktım amelyat düşünüyorum sonra bi baktım olmuşum bugün de drenlerim gittiTşk.ederim..inş..amaliyat sonrası burdayım..:) her sey için sağolun bana cesaret verdiniz..
Valla bende aylar önce bu siteye üye olduğumda doğal yollardan göğüs küçültme yöntemlerine bakıyordum sonra bi baktım amelyat düşünüyorum sonra bi baktım olmuşum bugün de drenlerim gittiGarip ama sonucu güzel bi süreç