- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
-
- Konu Sahibi Anestezist07
sarkık değil ama daha da dik durabilirGöğüsleriniz sarkık mı? Genelde sarkıklık varsa protez ile de destekleniyor küçültme ameliyatları ama herkes için gerekli olmuyor. Bu sizin memenize bağlı bir şey..
Meme küçültme ameliyatı ve sonrası biraz zorlu bir süreç. Arkadaşım yaptırdı bende büyütme oldumm aynı gün küçültme ameliyatı olan birine denk geldim. Göğüsten yağ dokusunu alıolar bu stn zor bi işlem. Yaşın daha küçük anne olduktan sonra böyle bi karar ver.20 yaşındayım ve göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum, doktoru istediğim boyuta indirdiğinde emzirme garantisini %50 olarak verdi :/ sizce ne yapmalıyım ? göğüslerim olması gerekenden büyük ve çirkin duruyor bencedikkat çekiyor ve sevmiyorum.. küçültme ameliyatı olanlara bi sorum olacak. göğsün içinden doku çıkartıyorlar ve sonrasında silikon takıyorlar mı ? yoksa dokuyu çıkartıp göğsü kapatıyorlar mı .. şimdiden teşekkür ederim cevap verenlere :)
haklısın canım ama dayanamıyorum artık sırtım ağrıyor kambur duruyorum sürekli aslında devaasa büyüklükte değiller ama yinede ağır geliyor taşıyamıyorum .. sanırım yaptırıcam anne olmadan yaMeme küçültme ameliyatı ve sonrası biraz zorlu bir süreç. Arkadaşım yaptırdı bende büyütme oldumm aynı gün küçültme ameliyatı olan birine denk geldim. Göğüsten yağ dokusunu alıolar bu stn zor bi işlem. Yaşın daha küçük anne olduktan sonra böyle bi karar ver.
Eğer sağlığını etkiliyorsa psikolojik olarak çöküntüye sebep oluyosa haklısın. Benim arkadaşım evliydi bi çocuğu vardı yaptırdı çok Zorluk çekti ama hep iyiki yaptırdım dedi. Emzirme konusuna gelince bu büyütme veya küçültme her ameliyat sonrası risk aslına bakarsan. Meme dokusu dediğimiz şey yağ dokusu sporla belki daha fit hale getirebilirmisin bilmiorum ama. Karar verdiysenn. İyi bir doktor ve iyi ameliyathane şartları ile ameliyatını gerçekleştir canım. Sonrası daha önemlii onuda en konforlu en sağlıklı şartları sağlayarak geçir canım. Seni anlayabiliorumm. Bende sağlıkçıyımm. Bu dönemde kafana takılan ne olursa paylaşalım beraber.haklısın canım ama dayanamıyorum artık sırtım ağrıyor kambur duruyorum sürekli aslında devaasa büyüklükte değiller ama yinede ağır geliyor taşıyamıyorum .. sanırım yaptırıcam anne olmadan yaemziremezsem büyük bir vicdan azabı beni bekliyor
evet canımmdoktorumu buldum canım ben eylül gibi yaptırmayı planlıyorum :) olur tabiki.. hemşire misin ?
Silikon falan olmuyor sen istemediğin sürece. Ben emzirme durumunun doktora göre değiştiğini düşünüyorum. Benim doktorum şimdiye kadar hiç bi hastamda öyle bi şeye rastlamadım. Daha yeni 2. Çocuğunu doğurdu emziriyo dedi hatta.20 yaşındayım ve göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum, doktorum istediğim boyuta indirdiğinde emzirme garantisini %50 olarak verdi :/ sizce ne yapmalıyım ? göğüslerim olması gerekenden büyük ve çirkin duruyor bencedikkat çekiyor ve sevmiyorum.. küçültme ameliyatı olanlara bi sorum olacak. göğsün içinden doku çıkartıyorlar ve sonrasında silikon takıyorlar mı ? yoksa dokuyu çıkartıp göğsü kapatıyorlar mı .. şimdiden teşekkür ederim cevap verenlere :)
MerhabalarSilikon falan olmuyor sen istemediğin sürece. Ben emzirme durumunun doktora göre değiştiğini düşünüyorum. Benim doktorum şimdiye kadar hiç bi hastamda öyle bi şeye rastlamadım. Daha yeni 2. Çocuğunu doğurdu emziriyo dedi hatta.
Daha 2 gün oldu ameliayt olaşı ama 3-4 yıldır istediğim bir şeydi. Soruların varsa cevaplarım
bundan 8 sene önce istemiştim bu ameliyatı olmayı ama o zamn doktorlar bana süt vermemin mümkün olmayacağını söylemişlerdi vazgeçtim bu yüzden.. Ama artık dayanılmaz bir hal alıp kamburlaşmaya başlayınca tekrar karar verdim. ve 3 hafta önce ameliyat oldum.. Doktorumun kullandığı teknikten dolayı süt kanallarım korundu :) ameliyatımda çok güzel geçti.. ve ameliyattan 10 gün sonra işe başladım..Merhabalar
Ben de ozellikle son bir yildir meme küçültme ameliyati düşünüyorum. Tek cekincem de emzirme konusu çünkü ikinci bir cocuk istiyorum Allah nasip ederse. Acaba doktorunuz kim, , nerede ameliyat oldunuz ve ucret neydi?
ameliyatı olduktan sonra hem bedenen hemde ruhen rahatlıyosun.. 1,5 ay oldu ameliyat olalı.. Rahat nefes alabiliyorum, sırt ağrılarım gitti, aynaya baktığımda kendimi daha farklı görüyorum.. izler vücut yapına göre değişirmiş.. bana doktorum şuan bi ilaç verdi izlerin gitmesi için onu kullanyorum.. gayet memnunum..merhaba arkadaşlar steye yeni üye oldum göğüs küçültme ameliyatı olacağım çok endişeliyim heycanlıyım çok karışık dugular içindeyim acıkcası korku sevinç hayaller vs.. göğüs küçültme amalıyatı olan arkadaşlar bana bilgiverebilirmisiniz izler çok belirginmi kalıyor doktorum iz kalır dedi göğüslerim kendimi bildm bileli büyük ve ben cok yoruldum.. bu ameliyatı olmayı çok istiyorum fakat endişelerimde var ...
ameliyatı olduktan sonra hem bedenen hemde ruhen rahatlıyosun.. 1,5 ay oldu ameliyat olalı.. Rahat nefes alabiliyorum, sırt ağrılarım gitti, aynaya baktığımda kendimi daha farklı görüyorum.. izler vücut yapına göre değişirmiş.. bana doktorum şuan bi ilaç verdi izlerin gitmesi için onu kullanyorum.. gayet memnunum..
Ameliyat sonrası cok acı ağrı oldumu ben bugün doktorumla görüsüp amaliyat günü belirliyeceğim inş bende sizİn gibi rahatlar mutlu olurum
İnşallah..Ameliyat sonrası ağrım olmadı çok şükür. zaten doktorum ve anestezi uzmanı yumuşak doku olduğu için ağrı olmayacağını söylemişlerdi. Sağolsun doktorumda çok iyiydi. çok ilgilendi.
Çok sey merak ediyorum aslında hepsini anlatırsanız sevinirimYarın 1 hafta olucak küçültme amelyatı olalı 21 yaşındayım :) merak ettiklerini en taze bana sorabilirsin