Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme Kanseriyim

Benim de yakınımda meme kanserini atlatan çok insan oldu.Hastalık ilerlemeden teşhis edildiğinde memeyi kaybetme riski düşük diye biliyorum.Anneannemin çok ileri dereceydi kanser bütün memesini sarmış.Biraz bilinçsizlik sanırım gitmemiş doktora erkenden.Neyse onun memesini de aldılar.Çok şükür 4-5 sene oldu iyileşti hiç bir şeyi yok şuan.Yani tabiki tedavi zordur sıkıntılar olur.Ama hiç merak etmeyin iyileşirsiniz Allah’ın izniyle.Allah şifa versin inşallah bir an önce iyileşirsiniz ve hiç canınızı sıkmayın.

Geçmiş olsun cok. Benim icin de dr temiz dedi, kucuk kucuk 2 goguste de kiser mevcut dendi. Genel cerrah cok titiz davrandi nedense. Benden 3 ay sinraya tekrsr mamografi istedi. Yani daha 1 haftalik mamogragi sonrasinda 3 ay sonrası icin ille msmografi istiyor. Kistkerin buyuyup buyumedigine bakacak mis. Boylevbir durumla karsilasan oldu mu acaba?

Erken tanida meme kanserinin kolay yenilebilecegini biliyorum. Cok gecmis olsun. Kolayca hallolur insallah.

Rabbim şifalar versin.Maşallah çok pozitif gördüm sizi.

Cok geçmiş olsun, erken teshisle en başından yakalamissiniz, muhtemelen kemoterapiye bile gerek kalmayacak, olsa da sağlık olsun. Artik meme kanseri oyle yaygin, doktorlar da oyle tecrübeli ki, rahatlikla atlatirsiniz.

Benim de yıllardır koltuk altimda sislikler olup kayboluyo.hic bir zaman düz değil ama.bende korktum valla şimdi

annem 3. evre meme kanseri idi...meme koruyucu ameliyat oldu...1 yıllık tedavi sonucunda, 7 yıldır kontrolleri hep temiz çıkıyor..çok geçmiş olsun sizede...

Kızlar koltuk altı roll-on 'lar alüminyum içerdiği için meme kanserine neden oluyor lütfen kullanmayın doğal çözümler var çokda güzel ve etkili. Allah şifa versin

Bak ne güzel doktor birşey çıkmayacağını söylemiş. En kısa sürede sağlığına kavuşman için duacıyım canım, geçmiş olsun şimdiden yarın ki operasyon için de

En yakın arkadaşım 36 yaşında iken geçirdi. Üç sene bitti herşey yolunda . Bu bir imtihan. Sadece dört beş ay . Sonra hiç olmamış gibi . Ama bu süreçteki kazancı çok güzel oldu . Herseyde bir hayır vardır . Rabbim yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun

Kanserden değil geç kalmaktan kork demişler.
Benim de mememe ağrı girip duruyor, ınternette ağrı varsa iyi huylu çıkma ihtimali yüksek deniyor.
Elle muayne yaptigimda kitle vs hissetmiyorum.
En son 4 ağustosta adet oldum söktürücü içiyorum, ondan dolayı hormonlardan diye düşünüyorum,
ancak korkuyorum....
Çok geçmiş olsun. Anlatmak istedim sadece.

Benim de sağ göğsüm de 10 gündür bir ağrı bir acı var nedir anlamadım.. Ara ars girip çıkıyor ama çok rahatsız ediyor.. Korkudan kimseye de söyleyemedim

Canım aynı şey bende de var koltuk altımda kitle var emzirme dönemlerimin başlarında şişip ağrıyor. Aynı şey olabilir mi , Rabbim şifa versin bu arada.

çok geçmiş olsun inşaallah atlatacaksınız.ben de dün dra gittim bu sebepten cuma ultrason çekilecek.bu süreçte baya araştırdım tabi.sizin durumunuz belliki yolun başı belki biraz zorlu bir döneme gireceksiniz ama sonucunda yeneceksiniz.

ben de en kötü ihtimali düşündükten sonra kansersem bile inşaallah ilk evreleridir diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…