- 27 Mayıs 2014
- 190
- 205
Benim de yıllardır koltuk altimda sislikler olup kayboluyo.hic bir zaman düz değil ama.bende korktum valla şimdiKolun altında bi şişlik vardı ama şimdi değil bir on yıldır vardı.Dktorada halsizlik için gittim tam çıkarken söyledim.kolumn altı şişiyor die o da meme ultrasona gönderdi..öle öle tespit edildi..ama kitle koltuk altımda değil göğüs ucumun üstünde.Böyle tespit edildi.
annem 3. evre meme kanseri idi...meme koruyucu ameliyat oldu...1 yıllık tedavi sonucunda, 7 yıldır kontrolleri hep temiz çıkıyor..çok geçmiş olsun sizede...Merhaba kızlar bu hafta meme kanseri oldugumu öğrendim.Göğsümdeki kitle alındı doktor bişey cıkmıcagını söyledi ama invizav lobüler karsinm cıktı.Hiç bir bilgim yok .Yarın koltuk altım için ameliyat olcam sıcrama varsa orayı temizlicekler.Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Yasım 32 bu arada.
Merhaba kızlar bu hafta meme kanseri oldugumu öğrendim.Göğsümdeki kitle alındı doktor bişey cıkmıcagını söyledi ama invizav lobüler karsinm cıktı.Hiç bir bilgim yok .Yarın koltuk altım için ameliyat olcam sıcrama varsa orayı temizlicekler.Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Yasım 32 bu arada.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bu hafta meme kanseri oldugumu öğrendim.Göğsümdeki kitle alındı doktor bişey cıkmıcagını söyledi ama invizav lobüler karsinm cıktı.Hiç bir bilgim yok .Yarın koltuk altım için ameliyat olcam sıcrama varsa orayı temizlicekler.Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Yasım 32 bu arada.
Canım aynı şey bende de var koltuk altımda kitle var emzirme dönemlerimin başlarında şişip ağrıyor. Aynı şey olabilir mi , Rabbim şifa versin bu arada.Kolun altında bi şişlik vardı ama şimdi değil bir on yıldır vardı.Dktorada halsizlik için gittim tam çıkarken söyledim.kolumn altı şişiyor die o da meme ultrasona gönderdi..öle öle tespit edildi..ama kitle koltuk altımda değil göğüs ucumun üstünde.Böyle tespit edildi.