Cok teşekkürlerAklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.
Briads3 yaziyor pek anlamiyorum terimlerden insallah sizde annemde guzel temiz haberler alirsiniz.Umarım güzel sonuç alırsınız.briads4c benim ilk sonucum.
Meraba nasil teshis konuldu? Ben de supheleniyorum ayin 7 sinde ultrason çekilecekMoralim yüksek cok şükür.Hatta kendimi şanslı bile hissediyorum erken tanı konuldugu için.Şükür ediyorum.
Peki halsizlik sebebiniz neymis? Ben dr halsizim. Bi de o sislik kanserle iliskili degil sanirim?Kolun altında bi şişlik vardı ama şimdi değil bir on yıldır vardı.Dktorada halsizlik için gittim tam çıkarken söyledim.kolumn altı şişiyor die o da meme ultrasona gönderdi..öle öle tespit edildi..ama kitle koltuk altımda değil göğüs ucumun üstünde.Böyle tespit edildi.
Evet bende sanslı oldugumu hissediyorum.herseye hazırım uzun bir süreç..çözümü var en azından.cok teşekkürler güZel bilgiler içinErken tanı ise hiç korkmayınız. Şimdi gerekli gördüler madem, ameliyat ile koltuk altındaki lenfler temizlenecek.
Sonrasında onkoloğa sevkedileceksiniz. Gerekli tedavi protokolünü onkolog belirleyecek. Alacağınız ilaçlar belki biraz yoracak sizi, ama geçici bir süreç olduğunu bilmelisiniz.
Sonraki 5 yıl ( sanırım) 3 ya da 6 aylık periyotlarla kontrolleriniz yapılacak..
Çok geçmiş olsun.
(Yıllardır, onkoloji hastalarına hizmet veren bir sivil toplum örgütünde çalışıyorum)
Kansızlık,d vitamini düşüklüğü..kolumda ki şişlik ne ile ilgili bilmiyorum..belki yarın ki ameliyattan sonra kesinleşir.Doktora cok saskın oldugum için pek bişe soramadım:)Peki halsizlik sebebiniz neymis? Ben dr halsizim. Bi de o sislik kanserle iliskili degil sanirim?
Aynen öle benim daha yolun basıydı..ŞükürBenim çok yakınım birden zayıfladı. Biz diyet yapıyor, söylemiyor diye düşündük. Hatta benim de kilo problemim var onun da var, bozuldum bile. Nerdeyse iki beden küçük giyiniyordu. Yemek yiyemiyorum, çok sevdiğim etten dahi tiksindim dedi, doktora gitmesi için ısrar ettik. Meğer ilerlemiş kanseri varmış, göğsünü aldılar, kemoterapi gördü. Şimdi iyileşti. Yani düşünün sizden ileri seviyeydi ama iyileşti çok şükür.
Aynen meme kanseri kolay tedavi edilen çabuk iyileşen bi hastalık. Korkmayın motivasyonuzu yüksek tutun herşey güzel olacakMeme kanseri diğerlerine göre daha kolay atlatılır. Allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun
O biraz öyle. Bana birşey olmaz kafasında. Daha ne olacaksa. Yurtdışında yaşıyor, arabasını çekmişler, zaten ucuz eskiydi satacaktım deyip almaya gitmemiş. 2 yıl kalmış orada. Bir borç geldi akıllara zarar. Haciz gelecek evine şu ara. Öyle enteresan bir insan. Birde dinlemez. Umursamaz. Herkes bıktı ondan boşverdiler komple.Şok içindeyim. Vurdumduymazligin böylesi