- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Ben endokrinw gittim ama direk şüpheniz varsa genel cerraha gitmeniz yeterli.Ailemde kimsede yok,kilom yok,sigara içmem ,alkolüm yok..Ama artık cok fazla .Heran hersey yasanabilir bu yüzden zaman kaybetmeyin derimBen de 32 yaşındayım
Sonuçlar hemen mi çekiliyor, ilk olarak hangi bölüme gittiniz, kanser o kadar yaygınlaştı ki bende olmaz dememek lazım ama korkuyorum gitmeye, kötü birşey söylerse diye. Aileniz de hiç var mıydı kanser olan,
bu soruyu ben de merak ediyorumBen de 32 yaşındayım
Sonuçlar hemen mi çekiliyor, ilk olarak hangi bölüme gittiniz, kanser o kadar yaygınlaştı ki bende olmaz dememek lazım ama korkuyorum gitmeye, kötü birşey söylerse diye. Aileniz de hiç var mıydı kanser olan,
İşte bunlarla ilgili hiç bişey bilmiyorum.Göğsümde ki kitle kötü cıkınca ameliyatta koltuk altıma bakılmamıs simdi kötü cıkınca koltuk altıma bakılması gerekiyormus.Lenfonsintgrafi çekilmedi.neden direk ameliayt ediyor bende bilmiyorumGeçmiş olsun. Lenf nodunuz var mı? Neyi temizleyecekler? Lenfosintigrafi çekildi mi?
Aman ben doktor ne derse uyarım cünkü sadece memeye metastas yapan bir tür değil benimki..ve ben yasamayı cok seviyorum..Kuzenimde vardı süreci biliyorum. Eğer ameliyatla temizleyeceğini söyledilerse şanslı gruptansın demektir. Meme kanseri yağ doku ile besleniyor. Eğer göğüs içi yağ dokuda kaldıysa kolay atlatırsın. Amaaaa, evet malasef aması var. Çok aşırı dikkat etmen lazım. 6ayda bir mutlaka kontrole gitmen lazım çünkü tekrarlıyor. Kuzen gitmedi, tekrarlayıp ilerledi. Göğsünü aldılar. Yine gitmedi sonra, diğer göğsünde de çıktı. Ameliyatla aldılar 4 ay sonra tekrar çıktı. Sorumsuzluğunun etkisiyle diğer göğsünü de aldılar. Yayılmadı başka yere. Mutlaka doktorları dinleyip birebir uygulamalısın.
Evraklarınızda yazıyordur. Lenf nodu yoksa ameliyat neden?İşte bunlarla ilgili hiç bişey bilmiyorum.Göğsümde ki kitle kötü cıkınca ameliyatta koltuk altıma bakılmamıs simdi kötü cıkınca koltuk altıma bakılması gerekiyormus.Lenfonsintgrafi çekilmedi.neden direk ameliayt ediyor bende bilmiyorum
Evet tek doktora gitmedim.En son izmirde bir proföre gidiyorum.Hayırlısı artık.Çok geçmiş olsun. Atlatacaksınız inşallah. Size tecrübelerime dayanarak önerebileceğim tek şey, lütfen ama lütfen tek doktorla sınırlı kalmayın. Gerekirse tüm paranızı harcayın ve birkaç doktora sonuçlarınızı gösterin. Aldığınız bilgiler doğrultusunda ne yapacağınıza karar verin.
Patolojide değil ama ultrasona baktım şimdi sağ meme de 12*7 mm boyutunda lenf bezi izlenmiştir dio bumu acabaEvraklarınızda yazıyordur. Lenf nodu yoksa ameliyat neden?
Patolojide değil ama ultrasona baktım şimdi sağ meme de 12*7 mm boyutunda lenf bezi izlenmiştir dio bumu acaba