- 14 Temmuz 2017
- 150
- 44
- 35
Hiçbir fikrim yok dua etmeye geldim.Allah yardımcın olsun şafi ismiyle şifa versin.Merhaba kızlar bu hafta meme kanseri oldugumu öğrendim.Göğsümdeki kitle alındı doktor bişey cıkmıcagını söyledi ama invizav lobüler karsinm cıktı.Hiç bir bilgim yok .Yarın koltuk altım için ameliyat olcam sıcrama varsa orayı temizlicekler.Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Yasım 32 bu arada.
Yıllaaaardır kullanıyorum. Acaba o sebeplemi koltuk altımda kitle var benimde.
O ne öyle ya bence başka doktorlara da görünün hiç bi zaman 1 doktor da kalmayın. ha büyüdü aaaa büyümüş tüh mi diyecek tövbe tövbe 3 ay nedir ya 3 ayda ne olur ne olmaz her yaranın sinirlerim alt üst etdi bu doktor git bacım başka doktora git nolurGeçmiş olsun cok. Benim icin de dr temiz dedi, kucuk kucuk 2 goguste de kiser mevcut dendi. Genel cerrah cok titiz davrandi nedense. Benden 3 ay sinraya tekrsr mamografi istedi. Yani daha 1 haftalik mamogragi sonrasinda 3 ay sonrası icin ille msmografi istiyor. Kistkerin buyuyup buyumedigine bakacak mis. Boylevbir durumla karsilasan oldu mu acaba?
Çok teşekkür ederim canım artık bende senin gibi yapıcam inşaAllah. Ve dilerim önemsiz birşeydir. Yoksa kendime çok kızıcamAman kardeşim kullanma çünkü onlar alüminyum içeriyor alüminyumun kansere sebep olduğu kanıtlanmış ben bunu yıllar önce bi belgeselde izlemiştim yabancı bir kadın kansere yakalanmış sürekli koltukaltı deoderantı kullanırmış kendisi hemşireymiş sonra araştırma yaptırmış koltukaltı stiklerinden kaynaklandığı ortaya çıkmış
Ben doğal yollarla hallediyorum
Bir parça pamuğa azıcık limon sıkıp koltukaltlarıma sürüyorum üstüne güzel koksun istersen istediğin herhangi bir aromatik yağ benim tercihim lavanta veya yasemin yağı sürüp üstüne karbonatı koltukaltlarıma sürüyorum pudra gibi
Bu şekilde ne ter kokusu ne bişey... Hem doğal hemde etkili tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım artık bende senin gibi yapıcam inşaAllah. Ve dilerim önemsiz birşeydir. Yoksa kendime çok kızıcam
Dogru dedin. Gec kalmak istemem.O ne öyle ya bence başka doktorlara da görünün hiç bi zaman 1 doktor da kalmayın. ha büyüdü aaaa büyümüş tüh mi diyecek tövbe tövbe 3 ay nedir ya 3 ayda ne olur ne olmaz her yaranın sinirlerim alt üst etdi bu doktor git bacım başka doktora git nolur
Gecmiş olsun cok cok..annenizin sıcraması varmıydı koltuk altına.Annem meme kanseriydi . İlk olarak göğsündeki parça temizlendi . Patoloji sonucu temiz gelmedi . Koltuk altına sıçramış olma ihtimalinden dolayı koltuk altından ameliyat oldu . Sonrasında da kemoterapi süreci başlamıştı . Biz 2. Evresinde yakaladık . 2011 yılıydı . Şimdi çok şükür iyi , kontrollere gidip geliyor 3 ayda bir . Rabbim size de şifa versin .
Diğer türlere göre daha kolay temizlenip atlatılıyor. KAyınvalidem ve bir arkadaşım çabucak atlattı çok şükür. Darısı sizin başınıza inşallah. Dert etmeyin ama sakın. Sonrasında kontrollerinize devam edin,sıçrama filan olursa erken teşhis çok önemli oluyor. Gelmiş geçmiş olsun inşallah .Merhaba kızlar bu hafta meme kanseri oldugumu öğrendim.Göğsümdeki kitle alındı doktor bişey cıkmıcagını söyledi ama invizav lobüler karsinm cıktı.Hiç bir bilgim yok .Yarın koltuk altım için ameliyat olcam sıcrama varsa orayı temizlicekler.Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Yasım 32 bu arada.
En kısa zamandaKızlar sıcrama yapmamıs lenflerim temiz cıktı şükür lenflerim..şimdi iyileşip tedavi sürecim baslıyacak.
Bahsettiğiniz şey büyük ihtimal fibrokist oluyor.. Bende de var senelerdir.. Regl dönemlerimde yüz üstü bile yatamam o kadar acıyor gögüslerim. Seneler önce kadın doguma gitmiştim oda bana regl döneminde mi gel ya da regl bittikten hemen sonramı ne gel dedi.. Ben ne zaman gidecegimden emin olmadıgım için gitmedim öylece kaldı. Böyle pirinç tanesi gibi eline geliyor hissediyorsun. Genetiik bu. Annemde ve anneannemde de var..Geçmiş olsun, Allahım şifa versin inşallah
Ben de nasıl teşhis kondu diye sorucaktım, çünkü benim de göğsümde sağ göğsümde elime yuvarlak birşey geliyor, özellikle adet dönemlerimde çok acıyor. Önceden yoktu ama son zamanlarda fark etmeye başladım
Banyoda kontrol ettiğimde elime küçük birşey geliyor. Bende halsizlik var, doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gidicem bilmiyorum. Emar mı çekiliyor sonuçlar hemen mi çıkıyor merak ediyorum çünkü hiç bilgim yok
Allah sağlık versin inşallah herkese.