Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme Kanseriyim

Umarım güzel sonuç alırsınız.briads4c benim ilk sonucum.
Briads3 yaziyor pek anlamiyorum terimlerden insallah sizde annemde guzel temiz haberler alirsiniz.
ilacli mr boyle terimlerden anlamiyorum dr tekrar ultraaon ona gore biyopsi dedi

Eklentiler

• 20191001_145655-1.jpg
    20191001_145655-1.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 402
Erken tanıymış çok sevindim, çok dikkat edin kendinize ve çok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun.

Kolun altında bi şişlik vardı ama şimdi değil bir on yıldır vardı.Dktorada halsizlik için gittim tam çıkarken söyledim.kolumn altı şişiyor die o da meme ultrasona gönderdi..öle öle tespit edildi..ama kitle koltuk altımda değil göğüs ucumun üstünde.Böyle tespit edildi.
Peki halsizlik sebebiniz neymis? Ben dr halsizim. Bi de o sislik kanserle iliskili degil sanirim?

Erken tanı ise hiç korkmayınız. Şimdi gerekli gördüler madem, ameliyat ile koltuk altındaki lenfler temizlenecek.
Sonrasında onkoloğa sevkedileceksiniz. Gerekli tedavi protokolünü onkolog belirleyecek. Alacağınız ilaçlar belki biraz yoracak sizi, ama geçici bir süreç olduğunu bilmelisiniz.
Sonraki 5 yıl ( sanırım) 3 ya da 6 aylık periyotlarla kontrolleriniz yapılacak..
Çok geçmiş olsun.
(Yıllardır, onkoloji hastalarına hizmet veren bir sivil toplum örgütünde çalışıyorum)

Son düzenleme:
Erken tanı ise hiç korkmayınız. Şimdi gerekli gördüler madem, ameliyat ile koltuk altındaki lenfler temizlenecek.
Sonrasında onkoloğa sevkedileceksiniz. Gerekli tedavi protokolünü onkolog belirleyecek. Alacağınız ilaçlar belki biraz yoracak sizi, ama geçici bir süreç olduğunu bilmelisiniz.
Sonraki 5 yıl ( sanırım) 3 ya da 6 aylık periyotlarla kontrolleriniz yapılacak..
Çok geçmiş olsun.
(Yıllardır, onkoloji hastalarına hizmet veren bir sivil toplum örgütünde çalışıyorum)
Evet bende sanslı oldugumu hissediyorum.herseye hazırım uzun bir süreç..çözümü var en azından.cok teşekkürler güZel bilgiler için🙏

Benim çok yakınım birden zayıfladı. Biz diyet yapıyor, söylemiyor diye düşündük. Hatta benim de kilo problemim var onun da var, bozuldum bile. Nerdeyse iki beden küçük giyiniyordu. Yemek yiyemiyorum, çok sevdiğim etten dahi tiksindim dedi, doktora gitmesi için ısrar ettik. Meğer ilerlemiş kanseri varmış, göğsünü aldılar, kemoterapi gördü. Şimdi iyileşti. Yani düşünün sizden ileri seviyeydi ama iyileşti çok şükür.

Benim çok yakınım birden zayıfladı. Biz diyet yapıyor, söylemiyor diye düşündük. Hatta benim de kilo problemim var onun da var, bozuldum bile. Nerdeyse iki beden küçük giyiniyordu. Yemek yiyemiyorum, çok sevdiğim etten dahi tiksindim dedi, doktora gitmesi için ısrar ettik. Meğer ilerlemiş kanseri varmış, göğsünü aldılar, kemoterapi gördü. Şimdi iyileşti. Yani düşünün sizden ileri seviyeydi ama iyileşti çok şükür.
Aynen öle benim daha yolun basıydı..Şükür 🙏 ama inannın yolun sonuda olsa iyi düşünmek gerek..

Geçen yıl siz yaşlarda bir arkadaşım iki memesini de tamamen aldırdı kemoterapi gördü atlattı hastalığı. Sonra da şahane memeler yaptırdı estetik ameliyatla. Size de şimdiden geçmiş olsun demeye geldim geçiyor gidiyor bu hastalık

Allah tez zamanda sifa versın gexmıs olsun inşallah kırtulursunuz adı bıle korkutucu allah kımsenn basına vermesın. Morelınızı yuksek tutun olur mu. Cok sukur cogu kısı atlatıyor bunu. Insallah daha ıyı ılursunz. Da neden cok gec gıtmıssınz doktora 10 yıldır sıslık var yenı ogrendınz keske daha erken hareket etseydınz

Şok içindeyim. Vurdumduymazligin böylesi 😳
O biraz öyle. Bana birşey olmaz kafasında. Daha ne olacaksa. Yurtdışında yaşıyor, arabasını çekmişler, zaten ucuz eskiydi satacaktım deyip almaya gitmemiş. 2 yıl kalmış orada. Bir borç geldi akıllara zarar. Haciz gelecek evine şu ara. Öyle enteresan bir insan. Birde dinlemez. Umursamaz. Herkes bıktı ondan boşverdiler komple.

Allah şifa versin, inşallah kısa zamanda bu illetten kurtulur,sağlığınıza kavuşursunuz.

X