Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme Kanseriyim

Eğer şüpheniz varsa bir doktora gidin internete cok güvenmeyiniz

bi süre kemoterapi ünitesinde çalıştım, meme kanserini atlatan o kadar çok kişi var ki yeter ki moralinizi yüksek tutun, saç baş önemli değil, hepsi yerine geliyor.

Arkadaslar herkese tek tek cvp yazamıyroum ama cok teşekkürler güzel enerjileriniz için..

bi süre kemoterapi ünitesinde çalıştım, meme kanserini atlatan o kadar çok kişi var ki yeter ki moralinizi yüksek tutun, saç baş önemli değil, hepsi yerine geliyor.
Yeter ki farkında olunsun bencede atlattilabilincek bir kanser türü..

Bir bilgim yok, sadece geçmiş olsun demek istedim.
En kısa zamanda şifa bulursunuz inşallah.
Dualarım sizinle

İnanamıyorum . Sorabilir miyim borç ne kadar olmuş iki yıl içinde diye? Bende Almanya da yaşıyorum şu an çok merak ettim bu yüzden

Genel cerrahiye gıtmenız lazım

Gögüs kanserıne genel cerrahı bolmune gıtmenız lazım

Genel cerrahiye gideceksiniz...Geçmiş olsun..

Kızlar koltuk altı roll-on 'lar alüminyum içerdiği için meme kanserine neden oluyor lütfen kullanmayın doğal çözümler var çokda güzel ve etkili. Allah şifa versin
Yıllaaaardır kullanıyorum. Acaba o sebeplemi koltuk altımda kitle var benimde.

Merhaba benim de bir sorum var yardımcı olabilecek var ise. Kardeşim (20) göğüs ucunda yara ve pembe renkli akıntı oluştuğu için genel cerrahiye gitti ancak sıra gelene kadar üç gün geçti ve yara iyileşmişti. Dr elle muayene etti ve elime küçük kitleler geliyor dedi. Ultrason çekilde temiz çıktı. Ancka 2 üç yıldır ara ara vücudunda sebepsiz morluklar da oluşuyordu onun için gittiğinde hep tahliller temiz çıkmıştı. Şimdi dr detaylı kan tahlili istedi. Onun için de onkolojiden muayene olması gerekiyor muş ondada sıra cumaya verildi. Ketemi aradı ancak bir şey yoksa yalnız 50 yaş üstünü muayene ediyorlar miş. Kafamız karman çorman oldu açıkçası detaylı kan tahlili bize kesin sonuç verir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…