Korkmayın ama muhakkak gidin bir genel cerraha.Benim de yıllardır koltuk altimda sislikler olup kayboluyo.hic bir zaman düz değil ama.bende korktum valla şimdi
Eğer şüpheniz varsa bir doktora gidin internete cok güvenmeyinizKanserden değil geç kalmaktan kork demişler.
Benim de mememe ağrı girip duruyor, ınternette ağrı varsa iyi huylu çıkma ihtimali yüksek deniyor.
Elle muayne yaptigimda kitle vs hissetmiyorum.
En son 4 ağustosta adet oldum söktürücü içiyorum, ondan dolayı hormonlardan diye düşünüyorum,
ancak korkuyorum....
Çok geçmiş olsun. Anlatmak istedim sadece.
Yeter ki farkında olunsun bencede atlattilabilincek bir kanser türü..bi süre kemoterapi ünitesinde çalıştım, meme kanserini atlatan o kadar çok kişi var kiyeter ki moralinizi yüksek tutun, saç baş önemli değil, hepsi yerine geliyor.
İnanamıyorumO biraz öyle. Bana birşey olmaz kafasında. Daha ne olacaksa. Yurtdışında yaşıyor, arabasını çekmişler, zaten ucuz eskiydi satacaktım deyip almaya gitmemiş. 2 yıl kalmış orada. Bir borç geldi akıllara zarar. Haciz gelecek evine şu ara. Öyle enteresan bir insan. Birde dinlemez. Umursamaz. Herkes bıktı ondan boşverdiler komple.
O da Almanyada zaten. 8bin küsür. Euroİnanamıyorum. Sorabilir miyim borç ne kadar olmuş iki yıl içinde diye? Bende Almanya da yaşıyorum şu an çok merak ettim bu yüzden
Genel cerrahiye gıtmenız lazımGeçmiş olsun, Allahım şifa versin inşallah
Ben de nasıl teşhis kondu diye sorucaktım, çünkü benim de göğsümde sağ göğsümde elime yuvarlak birşey geliyor, özellikle adet dönemlerimde çok acıyor. Önceden yoktu ama son zamanlarda fark etmeye başladım
Banyoda kontrol ettiğimde elime küçük birşey geliyor. Bende halsizlik var, doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gidicem bilmiyorum. Emar mı çekiliyor sonuçlar hemen mi çıkıyor merak ediyorum çünkü hiç bilgim yok
Allah sağlık versin inşallah herkese.
Gögüs kanserıne genel cerrahı bolmune gıtmenız lazımBen de 32 yaşındayım
Sonuçlar hemen mi çekiliyor, ilk olarak hangi bölüme gittiniz, kanser o kadar yaygınlaştı ki bende olmaz dememek lazım ama korkuyorum gitmeye, kötü birşey söylerse diye. Aileniz de hiç var mıydı kanser olan,
Genel cerrahiye gideceksiniz...Geçmiş olsun..Geçmiş olsun, Allahım şifa versin inşallah
Ben de nasıl teşhis kondu diye sorucaktım, çünkü benim de göğsümde sağ göğsümde elime yuvarlak birşey geliyor, özellikle adet dönemlerimde çok acıyor. Önceden yoktu ama son zamanlarda fark etmeye başladım
Banyoda kontrol ettiğimde elime küçük birşey geliyor. Bende halsizlik var, doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gidicem bilmiyorum. Emar mı çekiliyor sonuçlar hemen mi çıkıyor merak ediyorum çünkü hiç bilgim yok
Allah sağlık versin inşallah herkese.
Aynen benimde aynı şekilde. Korkudan randevu aldım acayip vesveseleniyorum dünden beri.Benim de yıllardır koltuk altimda sislikler olup kayboluyo.hic bir zaman düz değil ama.bende korktum valla şimdi
Yıllaaaardır kullanıyorum. Acaba o sebeplemi koltuk altımda kitle var benimde.Kızlar koltuk altı roll-on 'lar alüminyum içerdiği için meme kanserine neden oluyor lütfen kullanmayın doğal çözümler var çokda güzel ve etkili. Allah şifa versin
Ben de doktora gitsem iyi olacakAynen benimde aynı şekilde. Korkudan randevu aldım acayip vesveseleniyorum dünden beri.