- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi hulya-unal
Bi-rad nedir ben bilmiyorum. Bu gune kadar, iki defa ultrason bir kere biyopsi oldum. Biyopsinin raporu daha cikmadiBi-rad kaç yazılmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi-rad nedir ben bilmiyorum. Bu gune kadar, iki defa ultrason bir kere biyopsi oldum. Biyopsinin raporu daha cikmadiBi-rad kaç yazılmış?
Canım evet annemde 4b idi çıktı. İnşallah temiz gelir ama sonuçları belli olmaz.Annemin raporunda bi-rad 4C yazıyordu. Yüksek şüpheli malignite sanıyorum.
Ultrason sonucunda yazar.Bi-rad nedir ben bilmiyorum. Bu gune kadar, iki defa ultrason bir kere biyopsi oldum. Biyopsinin raporu daha cikmadi
Bireads 4A yaziyorUltrason sonucunda yazar.
Düşük ihtimal vermişler canım emin olmak için yapmışlardır. İnşallah temiz çıkar.Bireads 4A yaziyor
İnsallah ama buyume yapti.. iyi huylu dedi doktor buyudugu icin alinmasi grrekiyormus.Düşük ihtimal vermişler canım emin olmak için yapmışlardır. İnşallah temiz çıkar.
Alınsın kuzum. Kötü huylu değildir zaten.İnsallah ama buyume yapti.. iyi huylu dedi doktor buyudugu icin alinmasi grrekiyormus.
Umarim, 10 gun oldu biyopsi yakin xamanda sonuç çıkar :) sizlere de gecmis olsun cok yipratici bir süreçten geciyor insanAlınsın kuzum. Kötü huylu değildir zaten.
hanımlar merhabalar tekrardan uzun bir aradan sonra yazıyorum
sağ mememdeki kitleye temmuz ayında biyopsi yapılmıştı iyi huylu çıkmıstı. doktor korkulacak birşey yok dedi. ben kendimi her adetten sonra kontrol ediyorum. bu aralar iki mememde agrı yapıyor daha doğrusu sızı. sağ taraftaki kitle büyümeye devam ediyor.
ne yapmam gerekiyor. babamın halasının göğsünü almışlardı korkmaya başladım daha yarım 22
Allah herkese şifa versin. Bende annem için çok korkuyorum. Yaşı 63. Invaviz duktal karsinom. Sol meme ve koltuk altı lenflerden 21 adet alında ve sadece 1 tanesinde 3mm lik yayılım var. 2b evre yazıyor raporlarda. Tümörde nekroz yok. Cerrahi sınırlarda tümör görülmedi yazıyor. Erken yakalandı dedi doktor. 6 kür kemo görecek. 4. sü bitti. Histolojik grade 2 ve nükleer grade3. Bunlar ne demek onu bilmiyorum. Hormonları ise Er % 100 pozitif, PR negatif, HER2 negatif skor0, ki67 % 23, PHH3 21/10. Tecrübesi olanlar bu sonuçlar için bi yorum yapabiliyor mu?