Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri olanlar, burada paylaşalım

İstanbuldayım maltepe üniversitesinin marmara hastanesine gittik. lenf temiz ama üçlü negatif
amaliyat ta alınan parçayı ankara hacettepe hastanesine verip tekrar incelettirin çünkü bütün tedavi bu sonuca gore belirleniyor Türkiye'de en iyi patoloji ordaymış kitle 2 cm olması iyi erken teşhis büyük ihtimalle evre olarak birşey söylediler mi tahminimce 2a lenf modül yayılma olmaması süper amaliyat gogus koruyucu mu yapıldı yoksa hepsini mi aldilar

Önce evre 1 dediler ama bilmiyorum. Göğüs koruyucu yapıldı evet ama belki de hepsi alınmalıydı tekrar etme ihtimali çok yüksek yazıyor her yerde üçlü negatif için

Önce evre 1 dediler ama bilmiyorum. Göğüs koruyucu yapıldı evet ama belki de hepsi alınmalıydı tekrar etme ihtimali çok yüksek yazıyor her yerde üçlü negatif için

sana net birşey söyleyim tamam hastalık çok kitu bir hastalık adı bile ürkütücü ama annen mucizevi bir şekilde ilk başında farketmis yani çok erken tanı 3 lu negatif kötü tamam ama şu an vücutta kalan birşey yok kemoterapi de amaliyat sırasında kalan ölü hücrelerin tekrar canlanması ortadan kaldırıyor eğer 2 ay geç teşhis konulsa çok kötü sonuçlar doğurur du

Çok haklısınız burda yazıları görmek konuşmak çok iyi geldi. Allahın izniyle hepimiz atlatıcaz inşallah. 2.1 cm miş tümör dediğiniz gibi evre 2 sanırım. Tabii ki teşhis konmasına çok şükrediyoruz.

İnşallah yarın pet de temiz çıksın. Çok geçmiş olsun size de.

Merhaba tekrar,

kemoterapi alırken süre neye göre belirleniyor? anneminki 1 seans 3 saat sürücekmiş.

Sizin kaç saatti acaba?

Annemin ameliyat geri çok acıyor. Ameliyat olalı 3 hafta oldu. Oraya krem sürebilir miyiz acaba?

ya da bebek yağı falan?

Merhaba herkese benim annemde meme ca sağ Memesi alındı ekimde bir yıl olacak tedavi süresi bitti bayramdan sonra pet çekilecek. Evre 2a dendi ama annemin bir tane lenf bezine sıçrama vardı burda okuduğum kadarıyla lenflere sıçraması kötüymüş sanırım çok Korkuyorum ya birşey olursa diye. Rabbim herkese şifa versin.

Merhaba herkese çok geçmiş olsun.Benim annem de yeni meme ca.Biyopsi sonucu henüz çıkmamış olmasına rağmen pet sonuçları umutsuzluğa kapılmamıza sebep oldu.Her iki akciğere ve lenflere metastaz var.Ne yapacağımızı ne düşüneceğimizi şaşırmış durumdayız.Anksiyete annemde de bende de çok yüksek.

Merhaba,

Annemin 3 haftalık kemoları bitince 1 ay boyunca haftada 1 alıcaktı.

Ama şimdi doktor 3 ay boyunca alıcaksın dedi. Toplam 16 kemoterapi oluyor. Normal mi?

Merhaba,

Annemin 3 haftalık kemoları bitince 1 ay boyunca haftada 1 alıcaktı.

Ama şimdi doktor 3 ay boyunca alıcaksın dedi. Toplam 16 kemoterapi oluyor. Normal mi?
evet normal bence siz ilk başta dötürü yanlış anladınız yani olay 4 kur kemoterapi artı herceptin bunu ister 21 günde 1 al istersen haftada bir

hmmm... teşekkürler

herceptin sadece her değeri pozitif olanlara mı veriliyor?

hmmm... teşekkürler

herceptin sadece her değeri pozitif olanlara mı veriliyor?
evet şimdiki alacağı komoterapi çok rahatsız etmiyor ilk gün baş ağrısı ve kemik lerde sızlama ikinci gün şikayeti kalmıyor gibi birşey ilk aldığı kırmızılar çok berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…