fee fi fo Ya hep ya hiç Kayıtlı Üye 20 Eylül 2014 2.353 3.690 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi gokceegokce #21 ultrasonda gözükmeyince göstermeye gitmedim. araya tatil girdi. şimdi randevu alıp gideceğim
B brunettella Guru Kayıtlı Üye 11 Mart 2013 1.305 371 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi gokceegokce #22 fee fi fo .!.: ultrasonda gözükmeyince göstermeye gitmedim. araya tatil girdi. şimdi randevu alıp gideceğim Genişletmek için tıkla... elinze gelen kitle nasil? yuvarlak mi kucukmu mercimek boyundami?
fee fi fo .!.: ultrasonda gözükmeyince göstermeye gitmedim. araya tatil girdi. şimdi randevu alıp gideceğim Genişletmek için tıkla... elinze gelen kitle nasil? yuvarlak mi kucukmu mercimek boyundami?
fee fi fo Ya hep ya hiç Kayıtlı Üye 20 Eylül 2014 2.353 3.690 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi gokceegokce #23 brunettella .!.: elinze gelen kitle nasil? yuvarlak mi kucukmu mercimek boyundami? Genişletmek için tıkla... ondan sonra özellikle bir daha kontrol etmedim. çünkü çok evhamlıyım. bir daha da elime gelmedi. öncekinde tesadüfen elime gelmişti. belki gelip geçici bir şeydir diye düşündüm ya da düşünmek istedim. sizin de öyledir belki. benzer şeyler yaşamışız.
brunettella .!.: elinze gelen kitle nasil? yuvarlak mi kucukmu mercimek boyundami? Genişletmek için tıkla... ondan sonra özellikle bir daha kontrol etmedim. çünkü çok evhamlıyım. bir daha da elime gelmedi. öncekinde tesadüfen elime gelmişti. belki gelip geçici bir şeydir diye düşündüm ya da düşünmek istedim. sizin de öyledir belki. benzer şeyler yaşamışız.
U uzaklardaki Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2014 884 948 34 1 Eylül 2024 Konu Sahibi gokceegokce #24 brunettella .!.: doktora gittinizmi kitle fark ettiginizde? Genişletmek için tıkla... Ben zaman içinde geçmeyen kitle fark ettiğimde gittim doktora
brunettella .!.: doktora gittinizmi kitle fark ettiginizde? Genişletmek için tıkla... Ben zaman içinde geçmeyen kitle fark ettiğimde gittim doktora
B brunettella Guru Kayıtlı Üye 11 Mart 2013 1.305 371 1 Eylül 2024 Konu Sahibi gokceegokce #25 uzaklardaki .!.: Ben zaman içinde geçmeyen kitle fark ettiğimde gittim doktora Genişletmek için tıkla... ne tani konuldu sana ozmn?
uzaklardaki .!.: Ben zaman içinde geçmeyen kitle fark ettiğimde gittim doktora Genişletmek için tıkla... ne tani konuldu sana ozmn?
E esoclk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 69 11 35 2 Eylül 2024 Konu Sahibi gokceegokce #26 brunettella .!.: emzirmeden oncede varmiydi kist? gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Hayır yoktu. Yeni olöış 1 yıl içinde. Ben yıldabşr normal kontrol içim gidiyordum
brunettella .!.: emzirmeden oncede varmiydi kist? gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Hayır yoktu. Yeni olöış 1 yıl içinde. Ben yıldabşr normal kontrol içim gidiyordum
U uzaklardaki Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2014 884 948 34 2 Eylül 2024 Konu Sahibi gokceegokce #27 brunettella .!.: ne tani konuldu sana ozmn? Genişletmek için tıkla... 1 ay önce