Memede kitle

bildiğim kadarıyla şüpheli durumlarda biyopsi yapılıyor. Kitlenin içeriğine bakıyorlar . Kansere dönme durumu var mı diye örnek verecek olursak. İyi de çıkabilir. Ama biyopsi yapılması iyi en azından ne olduğu hakkında bir fikrin olacak. Herkesten biyopsi istemiyorlar bildiğim kadarı ile . Örnek verecek olursak pazartesi günü ben muayene sonrası ultrasona gireceğim şüpheli görürlerse eğer biyopsi yapacaklar oda 1 hafta da çıkıyor sanırım . Bilmiyorum ama eskisi kadar çok kafama takmıyorum. Baksınlar kötü birsey çıkacağını sanmıyorum ama ilerisi için en azından bundan sonra takipli olacağım . Böyle düşünüyorum artık. Sence içini rahat tut. İnşallah iyi sonuçlar gelecek

İyi akşamlar hanımlar bende de fibrokistlerim var sizinde göğüsünüzün iki parmak altında bezeleriniz var mı ger iki göğüsün iki üç parmak altında var ama solda daha belirgin rehlime 6 gün filan var hormonel olablir mi

İyi akşamlar hanımlar bende de fibrokistlerim var sizinde göğüsünüzün iki parmak altında bezeleriniz var mı ger iki göğüsün iki üç parmak altında var ama solda daha belirgin rehlime 6 gün filan var hormonel olablir mi

hic fikrim yok daha once varmiydi kistlerin? bi ultrason yaptirmaya bi git icin rahat eder

Merhaba arkadaşlar . benim göğsümde sol alt katranda mercimek büyüklüğünde bir kitle-kist var ne olduğunu bilmiyorum. Sağa sola hareket ettirmeye çalışıyorum fakat meme dokusu ile birlikte hareket ediyor. 3 hafta önce farkettim. Regl zamanı olduğu için ultrasona girmek istemedim. Annem Şuan meme kanseri tedavisi görüyor. Ben en son 8 yıl önce Brads 3 kategorisinde değerlendirildim. solid kitle görmüşlerdi bir daha önemsemedim . Bu şekilde hareketsiz bir kitlesi olan var mı ?
Sonuciniz ne oldu

X