- Konu Sahibi elasaracohlu
Yıllarca Hem özel hem devlet hastanelerinin usg doktorlarını ve genel cerrah doktorlarına gitmiş biri olarak bu tarz durumlarda kesinlikle Eğitim ve araştırma hastanelerini öneririm. Çünkü ravdevu alırken bile meme polikliniği adı altında alınıyor aynı şekilde ultrason da meme polikliniğinde yer alan usg doktorları çekiyor adamlar sadece meme de ki kitleyi çekiyorlar ve gencinden yaşlısına kanserlisinden sağlıklısına türlü türlü kitle görüyorlar daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum. Ve her özele gidip çektirdiğim de doktorum asla begenmezdi çektikleri usg yi. Araştırma hastaneleri daha bilgili oluyor bu konuda özellerde usg doktoru her olaya bakıyor çünkü ben meme usg çektiririm arkamda ki karnına baktırır vs. Geçmiş olsun size de tertemiz haberler alırsınız inşallahÇok geçmiş olsun size de, usg doktorunun tavrı aslında beni rahatsız etti. Meme için gittim ama kaburgamla ilgili tuhaf sorular sordu. Daha önceden kaza geçirdiniz mi, darbe aldınız mı yada kaburgaya yakın hastalık oldu mu diye sordu. Kitleyi gördüğünde ki tavrı da bi kitle gördüm ama Şuan iyi huylu da diyemem kötü de şeklindeydi. Bende fazla evhamlıyım Ondan sanırım kafama taktım :) ama tabi yaşayan biri olarak daha iyi bilirsiniz