Meme kanseri şüphem var

Korktuklarınızla imtihan olmazsınız inşallah. Yaşınız gençmiş, genelde hormonlara bağlı bir şekilde düzensiz mistik yapılar olabiliyor regl dönemlerinde. Umarım öyle bir şeydir sadece.
Regl döneminde değilim ama dediginiz gibi her sey olabilir. Filmden sonra anlayacağım artık. Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ♥️

Meme kanseri belirtileri arasında, (şişliklerin yanı sıra) portakal kabuğu görünümü, olduğu bölgede kızarıklık, memede akıntı gibi belirtiler vardır.
Kitleleri, kistik yapılardan ayıran en belirgin özellik ise hareketsiz ve oldukça sert şişlikler olmasıdır.
Hayırlı neticeler dilerim.
Şiddetli bir ağrı var aslında şişlik de çok hafif. Diğer belirtiler yok. Bakmadan bilemeyeceğim. Sonuçlar çıkınca öğreneceğiz artık. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ♥️

Çok geçmiş olsun. Benim de sol gogsumden koltuk altıma uzanan bir ağrı vardı hep ama soğuktan tutuldugumu zannediyordum. Bir gün kendimi muayne ettim ve elime küçük birşey geldi. Hemen doktora gittim. Mamografi için gün verildi. Çok uzun süren bir ultrason. Sol göğsümde yaklaşık 1 cm olan bir kitle çıktı. Fakat bu kitlenin zararsız olduğu ve çoğu kadında görülebileceği söylendi sadece 3 ayda bir takip etmek gerekiyor denildi. İçiniz rahat olsun diye anlatıyorum çünkü bende ilk elime o kitle geldiğinde çok korkmuştum. Herşeyi düşünmüştüm. Doktora gidince içim rahatladı. Benimde yaşım henüz 29. Sizde rahat olun içiniz rahat etmezse başka doktorlara gidersiniz. İnşallah önemli birşeyiniz yoktur. Sağlıkla kalın 💫
Ultrason da gözümü çok korkutuyor aslında. Ağrılı miydi?

Çok teşekkür ederim surecinizi benimle paylaştığınız için benim için çok kıymetli bu deneyimler. Iyi dilekleriniz için de çok çok çok teşekkür ederim. Umarım güzel sonuçlar alirim 🙁♥️

Ultrason da gözümü çok korkutuyor aslında. Ağrılı miydi?

Çok teşekkür ederim surecinizi benimle paylaştığınız için benim için çok kıymetli bu deneyimler. Iyi dilekleriniz için de çok çok çok teşekkür ederim. Umarım güzel sonuçlar alirim 🙁♥️
Hayır normal bir ultrasondu ellerimi başımın altına koydum jel sıkıldı normal bir şekilde ultrason bakıldı. Koltuk altlarıda dahil bakıldığı için uzun sürüyor sanırım :) hiç endişe etmeyin güzel sonuçlar alacaksınız inşallah dualarım sizinle 🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏

Hayır normal bir ultrasondu ellerimi başımın altına koydum jel sıkıldı normal bir şekilde ultrason bakıldı. Koltuk altlarıda dahil bakıldığı için uzun sürüyor sanırım :) hiç endişe etmeyin güzel sonuçlar alacaksınız inşallah dualarım sizinle 🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏
Gerçekten çok teşekkür ederim. Ağrı devam etmese biraz rahatlayacağım ama ağrı da geçmiyor. Stres yapmam ise yaramayacak ama neyse sonuç gelince öğreneceğiz. Öğrenince yazacağım. Cok çok teşekkür ederim desteğiniz için ♥️

Gerçekten çok teşekkür ederim. Ağrı devam etmese biraz rahatlayacağım ama ağrı da geçmiyor. Stres yapmam ise yaramayacak ama neyse sonuç gelince öğreneceğiz. Öğrenince yazacağım. Cok çok teşekkür ederim desteğiniz için ♥️
Ağrı oluyor malesef ama psikoloji de çok etkiliyor bu tarz durumları, siz içinizi ferah tutun Rabbim dermansiz dert vermesin inşallah 🙏 ben teşekkür ederim ❤️

X