Meme estetigi yaptirmis bir kadin birden estetik guzeli mi sayilir?

Mememi durup dururken kafama takmiyorum herhalde. Normal boyutta ve orantili olsaydilar, ozaman zaten hic bi sekilde kafama takmazdim

Sonradan çıkarttırabilir ama

Hangimiz mükemmeliz ki? Kimimizin memesi küçük kimimizin burnu büyük kimimizin göbeği var vs. Allah bi yerden alıyo bi yerden veriyo doğallık takıntın varsa bazı şeyleri kabullenmek lazım yok kabullenemiyosan estetik yaptırcaksın estetikli olunca öcü mü oluyoruz niye bu kadar taktın ki valla benim param olsun bugün gider silikon taktırırım dünyaya bi kere geliyorum daha hayatımda bile olmayan bi erkek için psikolojimi bozamam

Deseler ne olur ki :) 3,5 yıl aralıksız iki çocuk emzirme serüvenimden sonra meme formundan uzaklaşıp enkaza dönen memelerimi önümüzdeki kışa toparlatacağım. Kilom olmamasına rağmen deforme karnımı da bu bir senede sporla adam edemezsem onun da hal çaresine bakacağım. Kimin ne dediği de çok da fifi

Haklisiniz cok takmamak gerek. Ama estetik yaptirincada biliyorsunuz ayyy sen estetik guzelisin, ben dogalim dogal guzellik. Sen estetikle guzellestin vs gibi sacma sapan seyler diyorlar

Silikon lastik gibi oluyor Ya yaptırma bence
Kim ne derse desin önemli değil de
Görüntü güzel ama çıplakken çok belli oluyor

Güzel kardeşim, sen söylemezsen kim nereden bilecek meme implantın olduğunu? Yüze yapılan işlemler bazen çok belirgin oluyor, dudak burun gibi..tek tip insanlara öyle deniyor.

Ben yine de böyle bir işlem yaptırmazdım. Youtube da bir kaç video gördüm; yabancı cismi vücudun kabul etmediği ve bir sürü ciddi hastalığı tetiklediği de oluyormuş, ama insanlar oyum buyum var diyor bunu implantla ilişkilendirmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…