- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Hayatta memelerinden önemli şeyler var.Hayatınla ilgili endişelen.Daha evleniyor musun ki memelerinin derdine düştün?Kac yasimda kafama takacaktim peki? 60?
Sonradan çıkarttırabilir amaKafanda soru işaretleri var psikolojik olarak estetik yaptırmaya hazır degilsin bence o yuzden yaptırırsan pişman olursun gibime geldi.
Birde bazı erkekler gercekten kucuk meme seviyor..yerinde olsam risk almazdım çünkü her ameliyat bir risktir ileride o yapay seyler memelerindeyken cocugunu güvenle için rahat bir sekilde emzirebilecek misin
Ben olsam eşten ziyade ileride dogacak cocugum için bunu yapmazdım. Kendinle barısman kendini oldugun gibi sevmen için bi terapide alabilirsin
Desinler.. ya oyle olmus o da senin sansin de gecHaklisiniz cok takmamak gerek. Ama estetik yaptirincada biliyorsunuz ayyy sen estetik guzelisin, ben dogalim dogal guzellik. Sen estetikle guzellestin vs gibi sacma sapan seyler diyorlar
Ciplakken belli olmuyor fotolarda gormustumSilikon lastik gibi oluyor Ya yaptırma bence
Kim ne derse desin önemli değil de
Görüntü güzel ama çıplakken çok belli oluyor
Güzel kardeşim, sen söylemezsen kim nereden bilecek meme implantın olduğunu? Yüze yapılan işlemler bazen çok belirgin oluyor, dudak burun gibi..tek tip insanlara öyle deniyor.Estetik guzeli olmak hosuma gitmez yani o kelime hosuma gitmiyor. Memelerim orantisiz ve kucucuk olmasaydi asla yaptirmazdim. Ama gercekten kotu duruyorlar ve kabullenmekte zorlaniyorum o yuzden tek care silikon taktirmak. Ama dusunuyorum taktirsam artik dogal guzelligimi kaybederim mi yani, dogal falan sayilmam mi artik evet memem dogal olmaz ama genel olarak. Anlatamadim tam